Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzę pod drzwiami u ginekologa. Dobrze, że jest klima. W Krakowie odczuwalna 35stop. Umieram w takiej temperaturze.
Tatuś został na polu walki z córką, a ona dzisiaj nie jest w najlepszym humorze.
Chociaż znając szczęście tatusia, to będzie mu spać i wstanie jak wrócę. -
malutka_mycha wrote:I zostałam pochwalony że jestem jedną z nielicznych które na te upały ubraly dziecko dobrze.
malutka_mycha, Fasolka77, DorotaAnna, Tysia89, india, Mama36, Lolka30, B_002 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:No to kto kciuki trzymał może być dumny. Mała przybrała 140 przez tydzień, to nasz osobisty rekord. Do gadtro już nie musimy iść. Lekarka stwierdziła że taka jej uroda, skoro oboje z mężem jesteśmy szczupli. Bo na niedozywiona absolutnie nie wygląda.
I zostałam pochwalony że jestem jedną z nielicznych które na te upały ubraly dziecko dobrze. Nie dopytywala co robili pozostali bo ciśnienie by mi skoczylo. U nas taki skwar że ledwo z przychodni (1km) do domu dotarłam. I rzuciłam się na loda. -
Laski natknęłam się w necie na fajny tekst na napis na body etc.... Jak któraś ma problem ze wszystkowiedząca teściowa to proszę...
" Moja mama nie potrzebuje Twoich rad"
DorotaAnna, Daffi, Kasiulka90, Tunia76, Bubek, Mama36, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:No to kto kciuki trzymał może być dumny. Mała przybrała 140 przez tydzień, to nasz osobisty rekord. Do gadtro już nie musimy iść. Lekarka stwierdziła że taka jej uroda, skoro oboje z mężem jesteśmy szczupli. Bo na niedozywiona absolutnie nie wygląda.
I zostałam pochwalony że jestem jedną z nielicznych które na te upały ubraly dziecko dobrze. Nie dopytywala co robili pozostali bo ciśnienie by mi skoczylo. U nas taki skwar że ledwo z przychodni (1km) do domu dotarłam. I rzuciłam się na loda.
Super!! Mała bohaterka!!! W co ubrałas Ninke?
O lodach nie mówcie... Dzień bez loda to dzień stracony....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 14:57
malutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Tunia76 wrote:Siedzę pod drzwiami u ginekologa. Dobrze, że jest klima. W Krakowie odczuwalna 35stop. Umieram w takiej temperaturze.
Tatuś został na polu walki z córką, a ona dzisiaj nie jest w najlepszym humorze.
Chociaż znając szczęście tatusia, to będzie mu spać i wstanie jak wrócę.
Hahaha na pewno tak będzieFasolka77
-
Fasolka77 wrote:Jaka miał wagę startowa?
Urodził się 2950 a czemu pytasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:02
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kasiulka90 wrote:Tak, ja też pilnuję tych nóżek, żeby były w "M", ale nie zawsze się da, bo Klemek to straszny sztywniak 😂
U mnie nie ma z tym problemu mój się sam rozkłada jak żabaKasiulka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:Laski natknęłam się w necie na fajny tekst na napis na body etc.... Jak któraś ma problem ze wszystkowiedząca teściowa to proszę...
" Moja mama nie potrzebuje Twoich rad"
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:U mnie nie ma z tym problemu mój się sam rozkłada jak żaba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24bb619e0154.jpg
Bioderka mamy w przyszły wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:07
Kasiulka90, DorotaAnna, Mama36, B_002 lubią tę wiadomość
-
Uff... nie bylo mnie tu od soboty, ale mialam gosci - odwiedzili nas moi kuzyni z Kanady. Jezdzilismy troche po Anglii i Mlody wszedzie z nami jezdzil. Zaliczyl swoja pierwsza wizyte w pubie, w kregielni, restauracji, gorach, lesie I na bilardzie. Wszedzie supergrzeczny spal jak Aniolek.
Wczoraj mielismy szczepienie. Myslalam, ze to jedna szczepionka, a tymczasem byly 3 wklucia - zasczepili go chyba na wszystko 😱 nie plakal, wszystko ok.
Teraz moge Was troche ponadrabiac, bo Maly spi mi na brzuchu, a maz pojechal na lotnisko
Zazdroszcze Wam tech upalow bo u mnie tylko 11 stopni i leje. Az musialam znowu kombinezon z misiem Malemu ubracKasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:O lodach nie mówcie... Dzień bez loda to dzień stracony....
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Daffi kochana, czy brałaś coś na ból żołądka przy KP ? Tak mnie dziś ściska, że szok ...
-
Daffi wrote:Moj sobie wlasnie zasnal i to jego ulubiona pozycja do snu
Bioderka mamy w przyszły wtorek
Mój śpi dokładnie tak samo tylko na brzuchu 😁Daffi lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Kasiulka90 wrote:Jesteśmy z mężem stęsknieni i wyposzczeni i mój mózg zrozumiał to #samawieszjak 😂😂😂 Wczoraj w końcu lekarka dała nam zielone światło, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda haha 😄
To może jutro?W końcu środa dzień loda
Kasiulka90, DorotaAnna, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:Paracetamol ale lekarz przepisal mi polprazol i contriloc oba to to samo.. Zalecil jedynie brac je na 2 godz przed karmieniem.
Jakiś konkretny lekarz, gastrolog ? Czy rodzinny ? Moja rodzinna mówi, że przy KP to tylko te bez recepty..