Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bubek wrote:chce byc mama - ale dlaczego w ogole sie zgadzasz na to wszystko ????? Zabieraj jej dziecko z rak i po temacie, pojebalo stara zeby sie tak rzadzic?
sorry ale az mnie zatelepalo
Achh sama nie wiem czemu taka dupa wołowa ze mnie🤦♀️ Muszę się wziąć w garść bo ona kurwa pije teraz kawę i je ciastka i daje te ciastka z czekolada mojemu psu
Mówię żeby nie dawała bo czekolada to dla psa trucizna i poszłam do kuchni myć laktator i słyszę zaraz jak mówi do psa „no masz to już ostatnie bo ci nie wolno” i mu znowu daje
Kurwa!!!
-
B_002 wrote:Cześć dziewczyny, ja jestem 10 stron do tyłu, ostatnio nie mam czasu zaglądać na forum bo każdą wolną chwilę wykorzystuję na swoje sprawy, których się nazbierało.
A tego czasu w ciągu dnia mam mało bo Zosia śpi bardzo krótko w dzień i jest dość zajmująca w pozostały czas.
Dodatkowo jeszcze do jutra mam mamę do pomocy od czasu do czasu bo przyjechała na kilka dni do mojego brata więc i nas odwiedza.
Strasznie mamy gorąco w mieszkaniu, 28 stopni. W nocy otwieramy okna. Wczoraj spędziliśmy kilka godzin na montowaniu moskitier w oknach bo komary wylatują.
Nie mam pojęcia jak rozwiązać problem braku klimatyzacji. Poczytałam trochę i dowiedziałam się że jeśli klimatyzacja ma rzeczywiście działać to powinna mieć wyprowadzenie rury na zewnątrz, bo taka 100% wewnętrzna nie jest efektywna i obniży temperaturę o jakieś 2 stopnie i to w zamkniętym pomieszczeniu, a my tymczasowo nie mamy jeszcze drzwi wewnętrznych oprócz jednych do łazienki.
Ma któraś z was taką klimę niewymagającą montażu?
Idziemy dzisiaj dowiedzieć się czegoś w sprawie chrztu. Wieczorem jest spotkanie w kościele. Mam nadzieję że nie potrwa długo bo Zosia zostanie z moją mamą, ale wieczorem to już ona potrzebuje się do nas przytulić i iść spać.
Basia my kupiliśmy taką klimatyzacji ale mam odprowadzenie na zewnątrz tylko że ona jest do 50 chyba metrów czy nawet do 40 i też nie mamy drzwi powiem ci że schładza ale szału nie ma chociaż może dlatego że nie ustawiłamyją na 20 stopni tylko tak na 25 no bo w końcu dziecko i muszę spróbować faktycznie na przykład jak wychodzę na spacer ustawić niżej żeby schodziło sporo mieszkanie jak no jak nas nie ma w środkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 17:14
Fasolka77
-
chce_byc_mama wrote:Achh sama nie wiem czemu taka dupa wołowa ze mnie🤦♀️ Muszę się wziąć w garść bo ona kurwa pije teraz kawę i je ciastka i daje te ciastka z czekolada mojemu psu
Mówię żeby nie dawała bo czekolada to dla psa trucizna i poszłam do kuchni myć laktator i słyszę zaraz jak mówi do psa „no masz to już ostatnie bo ci nie wolno” i mu znowu daje
Kurwa!!!
Ja pierdolę współczuję proponuję kupić dla dziecka to body z napisem moja mama nie potrzebuję twoich rad i takie samo dla psachce_byc_mama, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
india wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie
Mała nie robi kupki od tygodnia. Interweniować?india lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Dziewczyny w te upały jak kąpiecie dzieci to dajecie też taką ciepłą wodę jak dotychczas czy trochę chłodniejsza
-
Fasolka77 wrote:Basia my kupiliśmy taką klimatyzacji ale mam odprowadzenie na zewnątrz tylko że ona jest do 50 chyba metrów czy nawet do 40 i też nie mamy drzwi powiem ci że schładza ale szału nie ma chociaż może dlatego że nie ustawiłamyją na 20 stopni tylko tak na 25 no bo w końcu dziecko i muszę spróbować faktycznie na przykład jak wychodzę na spacer ustawić niżej żeby schodziło sporo mieszkanie jak no jak nas nie ma w środku
Daffi ja też się zastanawiam nad nawilżaczem ale w jednym urządzeniu razem z klimatyzacją. Przyszło by się w te upały.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Fasolka77 wrote:Dziewczyny w te upały jak kąpiecie dzieci to dajecie też taką ciepłą wodę jak dotychczas czy trochę chłodniejsza
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
malutka_mycha wrote:Ja nie mam nawilżacza.
Chce_byc_mama układy układami ale jak masz nie dostać do głowy to musisz noga tupnac. Twój mąż jest bardzo za mama czy wesprze Cie?
Na szczęście mój mąż zawsze w 100% za mną! Przywiozła tez z Polski jakieś ruskie kremy dla Małego do pielęgnacji itd to mój mąż od razu spytał, czy ma paragon żeby oddać bo my napewno tego nie będziemy używać i żeby zabrała spowrotem
Na bank będą się działy tu cyrki podczas jej pobytu bo już widzę, ze jej podejście a moje to dwa zupełnie inne światymalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ja ponowie pytanie o nawilżacz powietrza.. Moze jest w stanie któraś cos polecić?
Juz kiedys kochana pisalam, ze kupilismy Philipsa https://www.mediaexpert.pl/nawilzacze-powietrza/nawilzacz-philips-hu4813-10,id-1056051?gclid=Cj0KCQjwov3nBRDFARIsANgsdoGFeE-dergivqOLTeau9ZFHHk0gCh5umJlBIiBfKEKrKygQW9S4E1oaAvmnEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Tylko ja sie nie znam i nie mam porownania z innymi. Ale my jestesmy zadowoleni nawilza i schladza powietrze, pracuje dosc cicho
Uzywamy pd marca codziennie przez cala noc zawsze jest włączony. Rachunki zostaly raczej na podobnym poziomieDaffi lubi tę wiadomość
-
india wrote:Dzieki za odp dot kupki.
Mamy pierwszy raz taka sytyacje. Wczesniej co pampers to bylaczasem jakas przerwa ale nie az tak dluga. widac ukł. trawienny dojrzewa. Brzuszek miekki wiec nie bede na razie nic stosowac
Też karmie tylko piersia