Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Z chęcią bym jej unikała wychodząc na mega długie spacery do parku, ale u nas jest tak koszmarna pogoda, ze nie da rady. Jutro ma być 14’ i cały dzień deszcz.
Jadę za to jutro do szpitala z Małym na echo serduszka. Miał jakieś 2 dziurki i szmery jak się urodził wiec jutro mamy wizytę kontrolna sprawdzić, czy dziurki się zarosły 🙏🏻
-
Chce_byc_mama, to mnie się ciśnienie podniosło, a co dopiero Tobie. Wiem, że to mega trudne się komuś postawić (zwłaszcza tak "bliskiej" osobie), ale im wcześniej tym lepiej. Potem będzie Ci coraz trudniej, a i teściowa będzie się bardziej szarogęsiła 😕
-
nick nieaktualnyMy chrzcimy 12.09 i nie chciałam imprezy tylko najbliższą rodzina a kurde wyszlo, że będzie 40 osób ....
Ale szczerze nie chce mi się już wykłócać pojedziemy do kościoła na obiad po obiedzie tort i my spadamy do Krakowa a niech sobie imprezują 😉
Właśnie dzisiaj wybrałam zaproszenia, padło na motyw Boho. Zamówiłam już dzisiaj puzzle dla matek chrzestnych z zapytaniem od Leosi czy zostaną jej chrzestnymi. Wybrałam już opaskę na główkę sukieneczkę będzie miała szytą więc to jej zamówię dopiero przed chrzcinami, ale mam problem bo nie mogę znaleźć szatki w stylu boho.
Dziewczyny będziecie miały księgę gości? Pomyślałam że fajnie byłoby zamówić taka księgę w stylu Boho to tego aparat instax i goście mogliby coś dla małej napisać i wkleić zdjęcie. Tylko że każdy będzie chciał zdjęcie z nią.... A to ja zmęczy. Ja raczej z tych co patrzec ale nie dotykać -
nick nieaktualny
-
Karolinka ja na bol zeladka bralam paracetamol ale w czoppkach zeby dodatkowo nie obciazac i tak bolacego zeladka lekami....to tego musisz caly czas cos jest.....ja bylam na biszkoptach bananie i gotowanych jablkach...ale jadlam co chwile.....dawalm do miseczki biszkopty i banana zalewalam czarna gorzka herbata i jadlam co chwile lyzeczke....zeladek jak sien ie je tez boli on musi ciagle cos miec w sobie.....
-
a ja dzis znow jade na tetrach....juz rano brzuszek znow byl kropkaty.....ale zeby nie dawac tetry i na to jeszcze folii czy pampka.....to ubieram majteczki.....i tak co pol godziny pielucha i majteczki do wymiany.....naszczecie jest tak cieplo ze wszystko szybko schnie......
od razu widac poprawe a skorka czysciutka suchutka widac ze oddycha a w pampresie to taka fuj wilgotna byla.......
jutro tez jedziemy na tetrach
-
Karmelllka90 wrote:Tunia dzięki za info o tych tabletkach u mnie się coś dzieje z waga więc pierdziele tabsow nie dotykam. Wytrzymam 9 mieisacu bez seksu a potem niecj się dzieje co chce 😉😉😉😉😉😉
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Karolinka ja na bol zeladka bralam paracetamol ale w czoppkach zeby dodatkowo nie obciazac i tak bolacego zeladka lekami....to tego musisz caly czas cos jest.....ja bylam na biszkoptach bananie i gotowanych jablkach...ale jadlam co chwile.....dawalm do miseczki biszkopty i banana zalewalam czarna gorzka herbata i jadlam co chwile lyzeczke....zeladek jak sien ie je tez boli on musi ciagle cos miec w sobie.....
Kochana pomógł Ci ten w czopkach ? Ja mam ale ten dla dzieci, a mega dziś mnie żołądek ściska. -
Daffi wrote:Ja ponowie pytanie o nawilżacz powietrza.. Moze jest w stanie któraś cos polecić?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
chce_byc_mama wrote:Achh sama nie wiem czemu taka dupa wołowa ze mnie🤦♀️ Muszę się wziąć w garść bo ona kurwa pije teraz kawę i je ciastka i daje te ciastka z czekolada mojemu psu
Mówię żeby nie dawała bo czekolada to dla psa trucizna i poszłam do kuchni myć laktator i słyszę zaraz jak mówi do psa „no masz to już ostatnie bo ci nie wolno” i mu znowu daje
Kurwa!!!
Pilnuj dziecka i bron jak lwica, bo patrze ze wiedzma gotowa ciastkami i malego karmic, nie tylko psa -
Fasolka77 wrote:Dziewczyny w te upały jak kąpiecie dzieci to dajecie też taką ciepłą wodę jak dotychczas czy trochę chłodniejsza
mialam juz kapac to zasnela, dam jej z pol godzinkiFasolka77 lubi tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Tunia76 my tez chrzcimy 7.7, ale koniec końców zdecydowaliśmy, ze nie robimy żadnego przyjęcia i nikogo nie zapraszamy. Zależy nam tylko na sakramencie w kościele i to wszystko
-
chce_byc_mama wrote:Z chęcią bym jej unikała wychodząc na mega długie spacery do parku, ale u nas jest tak koszmarna pogoda, ze nie da rady. Jutro ma być 14’ i cały dzień deszcz.
Jadę za to jutro do szpitala z Małym na echo serduszka. Miał jakieś 2 dziurki i szmery jak się urodził wiec jutro mamy wizytę kontrolna sprawdzić, czy dziurki się zarosły 🙏🏻 -
Karmelllka90 wrote:My chrzcimy 12.09 i nie chciałam imprezy tylko najbliższą rodzina a kurde wyszlo, że będzie 40 osób ....
Ale szczerze nie chce mi się już wykłócać pojedziemy do kościoła na obiad po obiedzie tort i my spadamy do Krakowa a niech sobie imprezują 😉
Właśnie dzisiaj wybrałam zaproszenia, padło na motyw Boho. Zamówiłam już dzisiaj puzzle dla matek chrzestnych z zapytaniem od Leosi czy zostaną jej chrzestnymi. Wybrałam już opaskę na główkę sukieneczkę będzie miała szytą więc to jej zamówię dopiero przed chrzcinami, ale mam problem bo nie mogę znaleźć szatki w stylu boho.
Dziewczyny będziecie miały księgę gości? Pomyślałam że fajnie byłoby zamówić taka księgę w stylu Boho to tego aparat instax i goście mogliby coś dla małej napisać i wkleić zdjęcie. Tylko że każdy będzie chciał zdjęcie z nią.... A to ja zmęczy. Ja raczej z tych co patrzec ale nie dotykać
Ksiąg gości raczej z weselem mi się kojarzyu nas nie będzie
espoir lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ksiąg gości raczej z weselem mi się kojarzy
u nas nie będzie
-
B_002 wrote:Fasolka a jaką kupiliście? Ja mam mieszkanie 57 metrów więc może jakoś jeden taki klimatyzator dałby radę.
Daffi ja też się zastanawiam nad nawilżaczem ale w jednym urządzeniu razem z klimatyzacją. Przyszło by się w te upały.
Basia kupiliśmy w Castoramie za 1300 zł KLIMATYZATOR PRZENOŚNY BLYSS 12 KBTU Z GRZANIEMB_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77