Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarmelka - nie wierzę że tego nie przeczytasz dlatego Ci napiszę (Twoje pomagierki i tak Ci doniosą). Po raz pierwszy podziękuję Ci za napisanie posta. Już wiem dlaczego tak dziwnie się tu czułam. Wmawiałam sobie że jest inaczej, ale z Twoich słów rozumiem już że od początku była tu na mnie nakręcona spirala wyśmiewania, obrabiania pupy (jak to zgrabnie ujelas) i ogólnego "ubawu po pachy" w wykonaniu Twoim i przyklaskującej Ci świcie.
Mam nadzieję że dobrze bawilyscie się moim kosztem z kimkolwiek miałaś tę przyjemność.
Nieczyste gierki, pozaforumowe obrabianie dupy, aluzje, docinki - tym były te wspólne miesiące. Komu jeszcze obrobilyscie tyłek?
Pokazałaś teraz kim jesteś naprawdę. Może wydaj nam jeszcze swoją świtę żebyśmy mogły wiedzieć na kogo uważać?
Teraz atmosfera się może oczyści. Zrobiło mi się naprawdę przykro, choć nie powinno.KarmeLoVe, valetta94, martusiawp lubią tę wiadomość
-
A jeszcze Paula- weź tam nigdzie nie odchodź. Ja otwarcie mówiłam że nie wszystko co wstawiasz czytam- po prostu to jest mój sposób na „nie nakręcanie się” ale wiele dziewczyn lubi to co wstawiasz. Zreszta nie chodzono to że ja noc nie czytam- to chyba Ty wstawiłaś żeby dziecko brzuszkiem do dołu kąpać? Dzięki temu mogę normalnie kąpać małego sama bym na to nie wpadła! Czyli coś tam od Ciebie czerpie
pewnie coś jeszcze było ale nie pamietam xd
nie oszukujmy się znamy się na tyle że będą się pojawiać „tą lubię a tej nie” ale w pracy też na pewno tak jest że nie wszystkich lubicie prawda? Ale trzeba się szanować nawzajem i nie lecicie na każdej przerwie dać sobie w mordę.
Szacunek działa w dwie strony pamiętajcie.Paula 90, Kiwona, KarmeLoVe, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
SPOKOOOOJ DZIOLCHY !!!!! 😁
JA TO PROPONUJE ZEBY KAZDA Z NAS PORZADNIE CHLOP DZIS WIECZOREM ZERZNAL ( że tak brzydko powiem - ale chyba każda potrzebuje popuścić emocji 😁)
WIECZOR WOLNY OD FORUM I JUTRO WRACAMY W DOBRYM HUMORACH 😁
AMEN ❤️ kocham was 😘mysla.nieskalana, chce_byc_mama, malutka_mycha, Tunia76, Lolka30, Misiabella, KarmeLoVe, Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Karmelka - nie wierzę że tego nie przeczytasz dlatego Ci napiszę (Twoje pomagierki i tak Ci doniosą). Po raz pierwszy podziękuję Ci za napisanie posta. Już wiem dlaczego tak dziwnie się tu czułam. Wmawiałam sobie że jest inaczej, ale z Twoich słów rozumiem już że od początku była tu na mnie nakręcona spirala wyśmiewania, obrabiania pupy (jak to zgrabnie ujelas) i ogólnego "ubawu po pachy" w wykonaniu Twoim i przyklaskującej Ci świcie.
Mam nadzieję że dobrze bawilyscie się moim kosztem z kimkolwiek miałaś tę przyjemność.
Nieczyste gierki, pozaforumowe obrabianie dupy, aluzje, docinki - tym były te wspólne miesiące. Komu jeszcze obrobilyscie tyłek?
Pokazałaś teraz kim jesteś naprawdę. Może wydaj nam jeszcze swoją świtę żebyśmy mogły wiedzieć na kogo uważać?
Teraz atmosfera się może oczyści. Zrobiło mi się naprawdę przykro, choć nie powinno.
Masz racje! W końcu otwarcie pokazała kim jest i może co niektóre dziewczyny otworzą oczy. Bo pewne rzeczy ja widziałam wcześniej, tylko właśnie przez ten szacunek siedziałam cicho! Ale już tym usuwaniem postów zresztą nie pierwszy raz- przegięła! Już wtedy nie dałam rady jak naskoczyła na Ciebie i Twoje dziecko!Paula 90, Fasolka77, KarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Syska2202 wrote:SPOKOOOOJ DZIOLCHY !!!!! 😁
JA TO PROPONUJE ZEBY KAZDA Z NAS PORZADNIE CHLOP DZIS WIECZOREM ZERZNAL ( że tak brzydko powiem - ale chyba każda potrzebuje popuścić emocji 😁)
AMEN ❤️ kocham was 😘
Tak mam nadzieje, że jutro znowu będzie fajnie, bo już się trochę uspokajało...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
AMEN ❤️ kocham was 😘
Ja tam się z nikim nie kłócę, ale tez mnie chłop dzisiaj zerżnie - profilaktyka moje Panie! profilaktyka!😃DorotaAnna, Paula 90, malutka_mycha, Mama019, Fasolka77, Lolka30, KarmeLoVe, Lili90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Fasola moja mama robiła to w takiej szklanej foremce jak na chleb i potem kroila porcje. Wklejam to co mi napisała:
2 galaretki (u mnie wisniowe) i owoce 3/4 foremki.fotrmke z owocami wrzucilam na godzine do zamrazarki. Po schlodzeniu owocow zapalam je zimna galaretka do wysokosci owocow. Calosc wlozylam do lodowki. Do pozostalej galaretki. Dodalam dwie lyzeczki mascarpone i wylalam na sciete z galaretka owoce. Foremke wylozylam folia spozywcza zeby dobrze sie wyciagnac z foremki calosc do krojenia
na tym zadupiu nie ma mascarponeDorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
AMEN ❤️ kocham was 😘
Ale pierwszy raz się odniosę do tej sytuacji--Karmelka Twoja wypowiedź jest zenujaca (fragment o obrabianiu dupy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 20:37
Paula 90, Mama019, Fasolka77, KarmeLoVe, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Ja tylko się zastanawiam skąd wiesz że Paula miała tak obrąbaną dupe poza forum? Czyżbyś była jedną z tych co jej ją obrąbali?
no ba!!! Dorotko jak się nie ma swojego życia i żyje się życiem wyimaginowanym lub co gorsza! życiem innych to niestety tak się kończy...DorotaAnna, KarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kurde jestem nie słowna ale musiałam wrócić bo uzmysłowiłam sobie jedną rzecz że jak tego nie dopisze to będzie nie halo.
I niestety albo stety przeczytałam Doroty posta. Dorota tak żem czuł, że ty będziesz pierwsza która pokaże że czytanie za zrozumieniem ma na bakier. W poście zaznaczyłam dla jasności skąd wiem że Paula ma obrabiana pupę bo sama pisałam - i tutaj takie zaskoczenie nie pisałam z moją "swita" o tym akurat pisałam z Daffi, która napisala do mnie pierwsza a daffi i już tak sobie poplynelysmy a daffi sprzedała mama36 vel mama19 że o tobie piszą różne nie fajne rzeczy. Mam to w wiadomościach na whatzuuup. Czemu to pisze? Jestem tak okropna dziewczyna wyszła ze mnie wiesniara bez empatii sprzedajna świnia itd. a dlatego że czasem przydałoby się wiedzieć z kim się śpi. A nie chce żeby z mojej winy były oczernianie osoby które nie mają z tym nic wspólnego . Wyzwalam się sama więc was wyreczylam.
Chyba wszytsko. Aha i jeszcze jedno. Odpisując na te moje żenujące posty ( tak sa żenujące ale chcę wam to uzmysłowić ) pokazujcie że jesteście ze mną na tym samym zanujacym poziomie. Nie umiecie dać sobie siana. I teraz wiem jedno problem nie jest we mnie. Nigdy wcześniej nie było takiej dramy takiego burdelu ale chyba wynika to z tagi że ja z Paula wcześniej jak nam się nie potrzebne osoby nienwtracaly dalysmy po razie i byk spokój nawet umialysmy dalej jakiś forumowo że sobą żyć mini że jedna drugiej dalej nie lubila. Ale po porodach zaczęły się ukazywać prawdziwe twarze tych co się mnie j udzielały w ciąży takie podjudzaczki. Ja od początku miałam nie wyparzoną jape nigdy nie udawałam kogoś kim nie jestem...
Peace and love
Wkurwiajaca karmelka która ma z tego ubaw po pachy -
Nadal się pogrążysz dziewczyno...
KarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
malutka_mycha wrote:Taki mam plan chociaż w kłótnia h nie uczestniczę.
Ale pierwszy raz się odniosę do tej sytuacji--Karmelka Twoja wypowiedź jest zenujaca (fragment o obrabianiu dupy)
u mnie libido nadal 0 więc ja się rżnąć nie będę
a postu karmela nawet nie chce mi się komentowaćKarmeLoVe, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
A tak wracając do ważnych tematów.
Moja Wiki składa rączki razem, ssie obie piastki zamiennie, ale również próbuje obie naraz. Ładnie podnosi główkę leżąc na brzuszku i rozgląda się na obie strony. A i jest małą gadula, to po mamie.
DorotaAnna, mysla.nieskalana, Lolka30, Kiwona, Fasolka77, chce_byc_mama, Paula 90, Lili90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny skąd tyle jadu ?
Ja dalej nie ogarniam za co tyle pomyj jest wylewanych na Karmelkę. Może jestem głupia i nie pasuje do Was, mądrzejszych, ale nie rozumiem. Dziewczyna była z nami od początku, wspierała, zawsze powiedziała dobre słowo, a to że panikowała ? Jak może większość z nas, ja też panikowałam a wchodząc na forum w ciąży to czasem aż się bałam czy od tego czytania gorzej „chora” nie będę.
Nikogo nie bronię, nigdy nikogo też nie linczowałam, bo nie mam takiego prawa. To tylko wirtualny świat .. jednak miesiące spędzone tu były niezwykle, wspólne czekanie, dzielenie się radościami, wspieranie w trudnych chwilach ..
A teraz ? Odechciewa się tu wchodzić, ciężko się tu odnaleźć. Przykre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 20:58
mysla.nieskalana, Lolka30, Kiwona, Kasiulka90, B_002, valetta94 lubią tę wiadomość