Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Ja jestem zielona w tych fb, ale gdzie i z kim mogła obrabiac dypke? Jak to jest możliwe?
Uswiadomcie starszą panią.😕
Na Facebooku mając znajomych albo znając ich dane można sobie prywatnie pokonwersowac. Coś jak smsy tylko przez portal.
I proszę mi tu nie starszopaniować 😊. Toć my wszystkie tutaj młode mamuśki, nasze dzieci dopiero 3 miesiące dobijają.Tunia76, Lolka30, KarmeLoVe, Kiwona, Kasiulka90, MamaAga85, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:u mnie libido nadal 0 więc ja się rżnąć nie będę
a postu karmela nawet nie chce mi się komentowaćDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Syska2202 wrote:SPOKOOOOJ DZIOLCHY !!!!! 😁
JA TO PROPONUJE ZEBY KAZDA Z NAS PORZADNIE CHLOP DZIS WIECZOREM ZERZNAL ( że tak brzydko powiem - ale chyba każda potrzebuje popuścić emocji 😁)
WIECZOR WOLNY OD FORUM I JUTRO WRACAMY W DOBRYM HUMORACH 😁
AMEN ❤️ kocham was 😘Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula 90 wrote:Na Facebooku mając znajomych albo znając ich dane można sobie prywatnie pokonwersowac. Coś jak smsy tylko przez portal.
I proszę mi tu nie starszopaniować 😊. Toć my wszystkie tutaj młode mamuśki, nasze dzieci dopiero 3 miesiące dobijają.DorotaAnna, Paula 90, Kiwona, Syska2202, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Fakt, że teraz jak mam maleństwo czuję się młodsza o jakieś 10 lat. Tylko nie wiem skąd ten 19letni syn.
Adoptowany?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:na tym zadupiu nie ma mascarpone
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
A teraz moja córcia oczami rodziców.
Tatuś stwierdził, że Wiki ma krzywe nogi; mamusia, że odstajace uszy; a razem stwierdziliśmy, że jest ruda (tylko nie wiemy po kim).
A znajomi stwierdzili, że podobna do mnie. 😀
A jak się uśmiechnie, to jest najpiękniejsze dziecko świata.
Także wybaczcie, ale moja jest najpiękniejsza😜Paula 90, DorotaAnna, Mama019, mysla.nieskalana, Kiwona, malutka_mycha, Fasolka77, Lili90, Kasiulka90, MamaAga85, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:A tak wracając do ważnych tematów.
Moja Wiki składa rączki razem, ssie obie piastki zamiennie, ale również próbuje obie naraz. Ładnie podnosi główkę leżąc na brzuszku i rozgląda się na obie strony. A i jest małą gadula, to po mamie.Tunia76, Paula 90, Kiwona, Fasolka77, Lili90, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Myślicie że jak moje Dziecko nie zaakceptowalo dwóch rodzajów smoczka (lovi i mam)to próbować jeszcze bibsa czy już dac dobie spokój?? Aktualnie wpycha sobie niemal całe rączki do buzi i chciałabym żeby nie zaczęła ssać kciuka, już z dwojga "zlego" wolałabym nauczyć Ją smoczka i mieć jako taką kontrolę nad nim.
-
Ale się dzisiaj nachwaliłam corcia. 😀
Pamiętam, że syn nie chciał leżeć na brzuszku. Głowę podnosił bardzo późno, nie raczkował. A chodzić zaczął jak miał skończone 9 miesięcy.
Każdy maluch rozwija się we własnym tempie.DorotaAnna, Paula 90, Lili90, MamaAga85, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Tunia mój za to jest najdłuższy chyba!
Chodź Wiewiórka chyba też już powoli na 74 wchodzi.
Za to wiem zdecydowanie czyja córa wygrywa z największą czupryna!
To chyba w ogóle największa czupryna na całym forum nie? Nawet zaden chłopiec nie pobije 😜
A ja wiem kto jest najbardziej giętki... xdMama019, Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelko milczalam co do Ciebie ale wywolalas mnie wiec napisze tak.. pierwsza napisalam ci o tej cukrzycy jak mnie tak Paula tu straszyla nia..
Zas na whatsapp mam wpis od Ciebie z 23 marca jak przyznawalas sobie racji zapisem tachykardii u Ignasia.
Ponadto nie wiem dlaczego tak perfidnie probujesz wrobic mame19.. To ze Ty sie tu spalilas oznacza ze zdeptasz inne by nie miały lepiej? To ze z Paula mam zgrzyty od poczatku każda wie.. Ale dalysny radę zyc.. Troche zlosliwosci, uszczypliwosci, foszkow ale bez większej szkody. Za to po tym co Ty napisałaś az mnie zamurowalo bo nie zycze nikomu!! Tak!! Nawet Pauli nie życzę doswiadczyc tego co zrobiłaś.. Napisalas tak jakby pol forum o niej gadalo a raptem bylas to Ty i ja!? Wiec helol?? Ponadto co do mamy napisalam Ci tylko zdanie ze mamy swoja opinie na temat tych wszystkich wstawianych przez Paule postów z wytycznymi i artykulami medycznymi.. Tam nie jest napisane obrabiala jej dupe.. Jak czulam sie zdolowana tekstami ze od cukrzycy mozna miec dziecko takie czy stracic itp potrzebowalam wsparcia ktore dawala mi mama. Wiec to ze wsparła mnie bo ktos tam mi cos napisal nie czyni jej obgaducha.
Ja wcale nie poplynelam bo nie mialam w czym.. Nie zrobilam nic zlego poza dodaniem chce_byc_mama bez konsultacji i przyznaje racji bo faktycznie jest z nami od lutego a ja bylam pewna ze od poczatku wiec moj blad.
Ale ty teraz zachowalas sie jak swinia nie obrazajac swin przy tym.. Dalo Ci ulge ze skopalas tylek Pauli?
Ze probujesz pociagnac za soba mnie i mame?
To swiadczy o Tobie. Gratuluję. Teraz pewne niezrozumiale rzeczy staly sie jasne.
Powodzenia Karmelko. Oby Leonka miala charakter po tacie.Mama019, DorotaAnna, Fasolka77, valetta94, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tunia w Niechorzu zimno jak w psiarni Franio kombinezonie i spiworze
robi podobnie jak u ktoregos chlopaka espoir -wozek parzy
dzis ryja darl 2godz. Bo pojechalismy do Swinoujscia i niewyciagalam go z wozka bo okropnie wieje...no drze sie i narzeka w wozku...taki typ....moze sie na urlopie przyzwyczaji bo narazie poprawy pogody nie zapowiadaja
wiec bedzie ciagle siedzial we wozku...nawet na plaze nie mozna wejsc bo piaskiem po oczach daje...ale ja tam sie ciesze bo nie musze sie bac ze sie starszaki potopia bo do morza nie wchodza
-
Dziewczyny ja nie jestem po niczyjej stronie i na0rawde lubię Was wszystkie. Przez ten cały czas na forum czasem podzielalam zdanie Karmelki czasem Pauli, obie dziewczyny szanuję i naprawdę wydaje mi się że dopóki nikt się w to nie mieszał to dziewczyny dały sobie po razie i był spokój. A teraz to ja już nawet nie wiem od czego się zaczęło, ale padło naprawdę dużo przykrych słów i atmosfera jest nie fajna, porobily się jakieś dziwne obozy zupełnie niepotrzebnie. Spróbujmy być na nowo razem kwietniowkami .
Kiwona, Kasiulka90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień