Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Ee w czym tkwi problem? Może zmęczenie? Nie możesz sobie zrobić pół dnia spa? Odwalisz się a później spędzisz miły wieczór we dwoje (w przerwach pomiędzy karmieniem, płaczem, zabawianiem i usypianiem)
no nie wiem.. jakoś nie mam ochoty... zasuszyłam się chybau mnie już menopauza puka do drzwi
Fasolka77
-
Sansivieria wrote:Myślicie że jak moje Dziecko nie zaakceptowalo dwóch rodzajów smoczka (lovi i mam)to próbować jeszcze bibsa czy już dac dobie spokój?? Aktualnie wpycha sobie niemal całe rączki do buzi i chciałabym żeby nie zaczęła ssać kciuka, już z dwojga "zlego" wolałabym nauczyć Ją smoczka i mieć jako taką kontrolę nad nim.
Moja szwagierka do 5 miesiąca kupowała smoczki i próbowała ale dziecko i tak nie zaakceptowało nic
Ze skoczkiem jest mega fajnieale cóż zrobic jak dziecko nie chce
-
Lolka30 wrote:Ojej, może ci K kupi po drodze z pracy jutro to spróbujesz następnym razem 😘
taaa... chłop bedzie wiedział co to mascarpone... Lolkaogarnij się
a poważnie to w sobotę pojadę na zakupy to sobie kupię!
Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
No dobra, skoro już wszystko jasne, to możemy chyba przejść nad tym od porządku dziennego? I nie karmić trolli? Hm? Możemy sobie w prywatnych wiadomościach wyjaśniać dalej sprawy, jeśli mamy taką potrzebę a tutaj już niech będzie spokój, co?
DorotaAnna, Fasolka77, Daffi lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:A teraz moja córcia oczami rodziców.
Tatuś stwierdził, że Wiki ma krzywe nogi; mamusia, że odstajace uszy; a razem stwierdziliśmy, że jest ruda (tylko nie wiemy po kim).
A znajomi stwierdzili, że podobna do mnie. 😀
A jak się uśmiechnie, to jest najpiękniejsze dziecko świata.
Także wybaczcie, ale moja jest najpiękniejsza😜
a mój to jest takie cudeńko, że jak się do mnie uśmiecha to sama wydzieram go spod karuzeli (pod którą się świetnie bawi) żeby go wypitulać!DorotaAnna, Kiwona, Tunia76, Lili90, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Sansivieria wrote:Myślicie że jak moje Dziecko nie zaakceptowalo dwóch rodzajów smoczka (lovi i mam)to próbować jeszcze bibsa czy już dac dobie spokój?? Aktualnie wpycha sobie niemal całe rączki do buzi i chciałabym żeby nie zaczęła ssać kciuka, już z dwojga "zlego" wolałabym nauczyć Ją smoczka i mieć jako taką kontrolę nad nim.
ja bym spróbowałaFasolka77
-
Fasolka77 wrote:taaa... chłop bedzie wiedział co to mascarpone... Lolka
ogarnij się
a poważnie to w sobotę pojadę na zakupy to sobie kupię!
Coś Ty ja swojego kiedyś wysłałam po mascarpone... strata czasu xd
A jak go wysłałam po makaron do lasagne to był w 5!! Sklepach i twierdził że w żadnym nie ma. W tym piątym kazałam mu już włączyć kamerkę i pokazać Polkę z makaronami 🤦♀️Syska2202, Fasolka77, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Coś Ty ja swojego kiedyś wysłałam po mascarpone... strata czasu xd
A jak go wysłałam po makaron do lasagne to był w 5!! Sklepach i twierdził że w żadnym nie ma. W tym piątym kazałam mu już włączyć kamerkę i pokazać Polkę z makaronami 🤦♀️ -
Kiwona wrote:No dobra, skoro już wszystko jasne, to możemy chyba przejść nad tym od porządku dziennego? I nie karmić trolli? Hm? Możemy sobie w prywatnych wiadomościach wyjaśniać dalej sprawy, jeśli mamy taką potrzebę a tutaj już niech będzie spokój, co?
Kiwona robisz mi wieczóra powinnam spać z BUNIEM bo gówniarz będzie o 5 wyspany a ja nie!
no dobra.. otwieram Karmi!Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Coś Ty ja swojego kiedyś wysłałam po mascarpone... strata czasu xd
A jak go wysłałam po makaron do lasagne to był w 5!! Sklepach i twierdził że w żadnym nie ma. W tym piątym kazałam mu już włączyć kamerkę i pokazać Polkę z makaronami 🤦♀️
Ja wysłałam chłopa niedawno po mąkę ziemniaczana. Nie było. Mówię, że nie wierzę. Nie było, była tylko skrobia 🤣🤣🤣malutka_mycha, Mama019, Fasolka77, Tunia76, Kasiulka90, MamaAga85, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
Fasolka sory umknelo mi bo klotnie przewijam i nie czytam wiec moze pominelam
Niby urlop a ja padam na ryj...w domu sie drzemne przez dzie a tu nie dosc ze nie spie to duzo chodzewozek sie super sprawdza...ogromne skretne kolo i sprezynowe zawieszenie super
gdyby jeszcze w nim chcial lezec
ale przynajmniej jak spi to paraduje z podniesionia glowa a nie sprintem do domu bo wyje
Kolezanka stwierdzila ze wygladmy z mezem jak turysci z Francji...maz kaszkiet na glowie ja z granatowo bialo czerwonym wozkiemKiwona, Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość