Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi A u mnie ani mleka ani spokojnego dziecka ani chłopa jak trzeba rżnać! Ja sie tak nie bawie🤣🤣🤣
Fasolka77, Tunia76, Kasiulka90, Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Mama019 wrote:Tunia mój za to jest najdłuższy chyba!
Chodź Wiewiórka chyba też już powoli na 74 wchodzi.
Za to wiem zdecydowanie czyja córa wygrywa z największą czupryna!
To chyba w ogóle największa czupryna na całym forum nie? Nawet zaden chłopiec nie pobije 😜
Co do czupryny, to nie wiem o kim mowa. Nie mam fb.😕 -
Ja jade wozkiem bo wszysto do niego pakuje i nie jestem siatami poobwieszana dzieciaki ubieram w kapoki a w tym roku jeszcze bojke ratownicza dokupilam i przywiazuje im sznurkiem do reki
2 zabezpieczenia i kapiel tyljo przy bialej fladze nie ma byka zeby sie potopily
Na plazy wypinam gondole i niose na miejsce biesiadowania a maz ciagnie tylem podwozie wozka....
U nas marsupi podobnie jak wozek parzy....jeszcze go nawet nie wloze do niej tylko wyciagne a dziada czuje co sie swiecie i juz syrena -
stresant wrote:Tunia w Niechorzu zimno jak w psiarni Franio kombinezonie i spiworze
robi podobnie jak u ktoregos chlopaka espoir -wozek parzy
dzis ryja darl 2godz. Bo pojechalismy do Swinoujscia i niewyciagalam go z wozka bo okropnie wieje...no drze sie i narzeka w wozku...taki typ....moze sie na urlopie przyzwyczaji bo narazie poprawy pogody nie zapowiadaja
wiec bedzie ciagle siedzial we wozku...nawet na plaze nie mozna wejsc bo piaskiem po oczach daje...ale ja tam sie ciesze bo nie musze sie bac ze sie starszaki potopia bo do morza nie wchodza
Wam już tydzień urlopu minął?
-
Mama019 wrote:Co do seksu to się nawet nie włączę w dyskusję.. Na starość to się nie mówi o tym i nie robi 😜😜😜🤣🤣
A właśnie stresant mi przypomniała... Bo jedziemy nad morze... Idąc na plażę.. Wózek tachac?? Czy małego w nosidełko???
To bedzie za miesiąc będzie miał 4 Msc...chyba nosidełko co?? Bo jak wózkiem po piasku.. Nie Przemyślalam w ogóle tej sprawy!!! 😱😱😱😱
ja przemyślałam i dlatego właśnie jedziemy na Mazury!Fasolka77
-
Tunia76 wrote:Jacie, faktycznie długi. Moja dopiero 62-68.
Co do czupryny, to nie wiem o kim mowa. Nie mam fb.😕
Ja kupiłam pake bodziakow 68 w smyku i co? Są na styk. Nie wyrobię z tym dzieckiem. Mleko je jak opętany, z ubrań wyrasta szybko, no bankrut będę.Tunia76, Misiabella, malutka_mycha, estrella lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Wózkiem po plaży chyba nie bardzo. Ale Kryst lubi marsupi, to dacie radę.
Dzięki Kiwonka.. Bo znów myślałam że jak zarzuciłam seksem to reszty nikt nie czytał.. Tak jak zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi.. Dupa, nic się wtedy od Was nie dowiedziałam 🤣🤣🤣Kiwona, malutka_mycha lubią tę wiadomość