Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:A gdzie wy te szatki kupowałyście? Przez internet? I te szatki kładzie się na dziecko? To jak dziecko ma być ubrane? Na biało? Czy to już wszystko jedno skoro białe są szatki?
sory za głupie pytania ale jakoś tego nie ogarniam
Przez internet, nawet na Allegro możesz kupićdziecko nie musi być całe na biało ubrane. Ładnie elegancko ubrane dziecko, wy, chrzestni, świeca, szatka, ksiądz- to są potrzebne „rzeczy” na chrzest
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:Dzięki Valetta! Akurat mi się kończy femaltiker to jutro kupie to cudo!!!
Jedyna jego wada to to, że dłużej się rozpuszcza. Trzeba zamieszać z mlekiem i poczekać z 25 min i się samo rozpuści wszystko no i w smaku gorszy, ale warto się poświęcić -
B_002 wrote:Musiałabyś zapinać na pasy (nic trudnego) i koniecznie trzeba wyłączyć poduszkę powietrzną.
Ale ja tego rozwiązania nie stosuję, bo podczas jazdy nie chcę się skupiać na poprawianiu pieluszki czy smoczka dziecku. Dla mnie to ryzyko że przestanę się koncetrować na drodze.
W sumie racja.. I tak jestem rozkojarzona jak mała siedzi z tyłu.. A co dopiero z przodu, co chwilę bym jej smoczek wsadzała co mogłoby doprowadzić do katastrofyMuszę przemyśleć.
-
[/b] nie obrażam nikogo w poście [/b] dostałam wiadomość, żebym weszła na forum nie była to dla mnie prosta sprawa bo generalnie mam szlaban ( na prawdę) od starego, pisać mogę tylko przez laptopa a mam wirusa bo tutaj mi nie zablokował strony. Ale do rzeczy.
Widzę posta Karolinki, widzę posta Wiewiórki i nie mogę się zgodzić na to, żeby ktoś z mojego powodu odchodził. Ja już nie chce się cofać, nie chcę uzupełniać wiedzy wstecz mam nadzię, że już wszyscy wyrazili swoje zdanie na mój temat. A jeśli ktoś na prawdę chce mi coś jeszcze powiedzieć to możecie mi napisać w prywatnej wiadomości obiecuję że przeczytam, przyjmę do wiadomości i nie będę odpisywać żeby nie nakręcać wymiany zdań. Ale bez psucia już atmosfery tutaj.
Nie wiem czy ktoś jeszcze odszedł po prostu nie chce cofać się w tył bo byłam na zakupach wyciszyłam się więc jakby nie chce nakręcać się od nowa.
Bardzo proszę nie odchodźcie z forum bo tworzycie je wszystkie.
Od siebie mogę dodac, że polecam wybrać się na zakupy do smyka bo są genialne ceny a wybór też jeszcze duży, a obkupiłam mała już tak na jesien. Jest też promocja na zabawki typowo dla naszych maluchów firmy smiki -20% i w Pepco jest wyprzedaż na sporo zabawek sa po 5 10 i 15 zł. A przy obecnym zapotrzebowaniu na to myślę że fajnie skorzystac z promocji.
Przepraszam za zamieszanie nie chce być powodem konfliktu między pozostałymi dziewczynami.
W nocy nie spałam bo mimo wszystko było mi ciężko z tą sytuacją a dla zobrazowania mojego zmęczenia stanęłam przed drzwiami do mieszkania wzięłam pilota od samochodu i przyciskam guzik 3 razy i się dziwię czemu nie działa. Brawo ja.
Miłego weekendu dziewczyny. Przyjechała moja siostra z 3 letnia córeczka jedziemy na wieś na weekend boje się bo byli w Turcji i żeby ta mała nic nie złapała od nich. Ale wiem że przesadzam w końcu się muszą poznac siostrzyczki.
Buziaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 15:23
valetta94, Misiabella, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Really ??
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Z jogurtem Fasola, z jogurtem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 15:28
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ale sie rozpisalyscie Dziewczyny :o wieczorem nadrobię😉
Kuzwa u nas pojutrze chrzciny, a nie mam w co się ubrać ja, ani nie mam w co ubrać Małego!
Mało tego! Jego chrzestna z Niemiec właśnie napisała mi wiadomość na fb: „odleciał nam samolot. Katastrofa” także jestem w czarnej D.
p.s. Mój mąż powiedział mi wczoraj, ze po tym porodzie mi tam dobrze zszyli bo mam teraz turbocipke 🤣DorotaAnna, Mama019, Fasolka77, Kiwona, Lolka30, MamaAga85, Paula 90, Syska2202, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Korzystaj mamuśka, moje też śpi ale w nosidle
valetta94 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
chce_byc_mama wrote:Ale sie rozpisalyscie Dziewczyny :o wieczorem nadrobię😉
Kuzwa u nas pojutrze chrzciny, a nie mam w co się ubrać ja, ani nie mam w co ubrać Małego!
Mało tego! Jego chrzestna z Niemiec właśnie napisała mi wiadomość na fb: „odleciał nam samolot. Katastrofa” także jestem w czarnej D.
p.s. Mój mąż powiedział mi wczoraj, ze po tym porodzie mi tam dobrze zszyli bo mam teraz turbocipke 🤣DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość