Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama019 wrote:Kiwonka a jak starszy na wakacjach ??
Jak teraz jest maluch toasz tyle czasu dla niego co wcześniej .ja się łapie na tym że mam wyrzuty sumienia ..ale nie da razy się jednak roztroic ,wiem że chłopakom nie zaszkodzi ale musieli sobie zaczac radzić sami wiecej. -
Kiwona wrote:Też mam wyrzuty sumienia. Akurat teraz jest u siostry i chce po niego pojechać w czwartek, bo w piątek ma urodziny. Miałam mu wysprzatac pokój, bo jest tam jak na składowisku odpadów mniej więcej, ale nie daje rady normalnie. Może jak wróci to razem się za to weźmiemy.
Syska2202, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Mnie nie musisz mówić ja zakładam że jakbym do moich wpuściła sanepid to by mi chatę taśmami ogrodzili 😂😂😉😜
-
Kiwona wrote:Serio?! Mi jest tak wstyd, myślałam że tylko ja nie umiem dopilnować porządku... Jak ktoś przychodzi to staram się tam zamykać drzwi, żeby nikomu nie przyszło do głowy tam zajrzeć.
Haha..no błagam !!!każda matka nastolatka tak ma ...a jak mówi że nie to kłamie więc się nie przejmuj 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 20:30
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Fasolka, Misiabella to czy dziecko kwalifikuje się do podania żelaza przy takim granicznym wyniku zależy od wielu czynników wynikających z przebiegu ciąży i porodu oraz stanu zdrowia dziecka od czasu urodzenia, więc może być właśnie tak, że jedno maleństwo dostanie to żelazo, a inne nie. Istotna jest też dawka, która dziecko otrzymuje - czy jest profilaktyczne czy już lecznicza. W medycynie większość kwestii nie jest zero-jedynkowa i każda sytuację trzeba rozpatrywać indywidualnie. Dziękuję za uwagę
Fasolka77, martusiawp, Misiabella, Daffi, B_002, Paula 90, Lolka30 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Jeju, u nas nie tylko jest szarpanie i ciagniecie cycka, ale i spanie się pogorszylo. Do tej pory noce były piękne, jak zasnęła około 21 tak wstawało około 3, a od dwóch dni wybudza się po godzinie, dwóch i wierci się, steka, kopie. Nie wiem o co chodzi, nic nie zmienialam. A przecież zaraz kończymy 3 miesiace-czy nie miało być lepiej??
-
Mama019 wrote:Mnie nie musisz mówić ja zakładam że jakbym do moich wpuściła sanepid to by mi chatę taśmami ogrodzili 😂😂😉😜
ale jak ma ktoś do niej przyjść to pokój błyszczy😂😂😂😂
Dzis wysłałam Jej zdjęcie z zapytaniem "co to ma być?!" a były co cukierki kinder schoko bons wymieszane z brokatem a ona mi bezczelnie odpisuje "nowy pomysł dla producenta cuksów mamo -taka speszal edyszyn dla dziewczyn"...
złość minęła od razu bo śmiałam się na maxa 😂😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 21:44
Syska2202, Kiwona, martusiawp, Mama019 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ale mówisz o Lili?
czy o sobie?
O Lileczcechcialam aby pediatra zlecila nam jak najwiecej badan bo skoro mamy juz ja kluc to chce przebadac wszystko co sie da i w ten sposób dala nam skierowanie na prawie wszystko co bylo ma liście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 21:55
-
Fryz jutro, dziś robiłam gładź u rodziców więc moje włosy wyglądają jakby w nie piorun strzelił
A co jak ktoś nie kontroluje tej hemoglobiny? Gdybyśmy nie były ostatnio w szpitalu to nie wiedziałabym jaki Nina ma poziom.
Sansi u nas Nina już 6h potrafiła przespać a teraz 3h to już dużo. -
A moja Wiki nie chce jeść z butelki.
Byłam dzisiaj u lekarza, odciagnelam 120ml, a Ona przez 3h zjadła tylko 50ml. A na cycu to wisi prawie co 1-1,5h.
Co do spania, to mojej jeszcze się nie zdarzyło przespać 6h bez przerwy, a przepraszam raz się zdarzyło.
-
MamaAga85 wrote:ja mam córkę i jest to samo także 🙄🙄🙄🙄 wyobraźcie sobie,że sprzątam na raty jak Mały przyśnie i nie jestem na spacerze w jej pokoju i nadal nie skończyłam...jestem wkurzona bo jest dziewczynką...
ale jak ma ktoś do niej przyjść to pokój błyszczy😂😂😂😂
Dzis wysłałam Jej zdjęcie z zapytaniem "co to ma być?!" a były co cukierki kinder schoko bons wymieszane z brokatem a ona mi bezczelnie odpisuje "nowy pomysł dla producenta cuksów mamo -taka speszal edyszyn dla dziewczyn"...
złość minęła od razu bo śmiałam się na maxa 😂😂😂😂martusiawp, malutka_mycha, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:O Lileczce
chcialam aby pediatra zlecila nam jak najwiecej badan bo skoro mamy juz ja kluc to chce przebadac wszystko co sie da i w ten sposób dala nam skierowanie na prawie wszystko co bylo ma liście
Ojej...i TSH też się bada u takiego malucha? Ja chciałam dziś przy morfologii i CRP zbadać vit D3 ale okazało się, że trzebaby dodatkowo 3 fiołki krwi wycisnąć więc zrezygnowałamFasolka77
-
Fasolka77 wrote:Ojej...i TSH też się bada u takiego malucha? Ja chciałam dziś przy morfologii i CRP zbadać vit D3 ale okazało się, że trzebaby dodatkowo 3 fiołki krwi wycisnąć więc zrezygnowałam
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Fasolka77 wrote:Ojej...i TSH też się bada u takiego malucha? Ja chciałam dziś przy morfologii i CRP zbadać vit D3 ale okazało się, że trzebaby dodatkowo 3 fiołki krwi wycisnąć więc zrezygnowałam
Taaa i wyszlo TSH ponad 4.. Wiec od razu biegiem do endokrynologa dzieciecego, na szczescie ten mnie uspokoil, ze u takich maluchów to normalne. Tez byl zdziwiony kto mi to zlecilWystarczyla na szczescie jedna fiolka na te wszystkie badania, ale powiedziałam sobie ze najblizsze pobieranie krwi minimum za rok po tym jak widzialam jak ona cierpi.. 3 razy ja kłuli
Aaa i my mielismy pobierane z żyły. Myslalam, ze to bedzie z paluszka... Okropny widok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 22:56