Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
martusiawp wrote:Fasolka a Bunio jak przetrwał szczepienie?
Płakał przy ukłuciu ale jak szczepili kolejne dziecko i zaczęło płakać to Bunio zaczął się śmiać 😀... W domku cyc i właśnie zasnął...podałam pedicetamol profilaktycznie... Lekarz zalecił po poprzednim płaczu poszczepiennym... Mam nadzieję, że obudzi się z uśmiechem na buzce...Fasolka77
-
nick nieaktualnyFizjoterapeutka była u nas wreszcie
Mamy minimalna asymetrię ale to wypracuje się przy prawidłowej pielęgnacji, nie ma u nas potrzeby żadnych dodatkowych ćwiczeń.
Ignas bardzo ładnie współpracował całą godzinę i usnął jak tylko Pani wyszła.
W piątek mamy mieć bexsero i ciągle mam wątpliwości czy podać. Ale na 90% podamy.
U nas teraz Mombella grzybek jest passe. Słonik jest ok a szajba jest na ślimaka 😊Fasolka77, malutka_mycha, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Fasolka - my nie robiliśmy żadnych badan poza tymi w szpitalu. A tam hemoglobinę Ignas miał dobrą.
Ja miałam za to 9 i brałam tabletki.
ja też brałam leki.. dziś rano zrobiłam morfologię i crp przed szczepieniem no i Bunio ma na granicy... powiedział, że następnym razem zbadamy żelazo.. dlatego pytam jak to u Was wygląda...Fasolka77
-
Oby dzieciaczki dziś po szczepieniach były wesołe i radosne❤❤❤
Fasolka u Nas od 10 suplementują u dzieci ale nie wiem jak w PL...
My na spacerku i ciągle na łączach z córką bo kupuje sobie i ciuchy i plecak do szkoły to na spacerku ze sluchawkami chodzę😂i na kamerce podglądam😂
Mąż lata po Smykach i grzyba,którego polecacie szuka😂no powiedzialam,ze bez grzyba ma nie wracać😂
Mały szaleje mi przy karmieniach coś-pręży się,wygina,smoka wyciąga,butelkę uderza ręką a jak zabieram to płacze🙄🙄🙄
estrella chyba u Was to samo?
Wczoraj o 3 się obudził na jedzonko i po już nie chciał spać tylko śmiał się dobrą godzinkę do żyrandola i do mnie🙄😂❤ a potem już razem spaliśmy 😉😉😉
Jak myślicie co robię podczas spaceru?pożeram czekoladę🙄no nie mogę się ogarnąć z tymi słodyczamiFasolka77, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka ja nie pomogę bo Olga badania krwi miała tylko w szpitalu więc nie wiem jaki poziom ma teraz.
MamaAga u nas karmienie wygląda tak samo.. Właśnie ręką butle odpycha, za chwilę płacze... Sama nie wie czego chce. A im bliżej wieczora tym gorzej te karmienia wyglądają.
U nas dziś co chwile leje ☹️ Kinga mi w domu oszaleje jak na spacer nie wyjdzie. -
MamaAga kilka dzieciaczkow ma ostatnio problem z jedzeniem. I z tego co widziałam to wszystkie są w okolicach 2,5 miesiąca więc coś jest może na rzeczy.
Mama ale masz wielkie dzie ko! Jak Ty go nosisz?
Paula no to git z fizjo, dużo Wam dzięki temu odpada
Fasolka my mamy hemoglobiny 10.1 a podane jest że dolna granicą to 9. Nam nic na ten temat nie mówili.
A ja mam nowy fryz i dobry humorza to jutro ważenie więc pewnie humor mi się zepsuje. Chwilo TRWAJ!
Paula 90, Fasolka77, martusiawp, Daffi lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:MamaAga kilka dzieciaczkow ma ostatnio problem z jedzeniem. I z tego co widziałam to wszystkie są w okolicach 2,5 miesiąca więc coś jest może na rzeczy.
Mama ale masz wielkie dzie ko! Jak Ty go nosisz?
Paula no to git z fizjo, dużo Wam dzięki temu odpada
Fasolka my mamy hemoglobiny 10.1 a podane jest że dolna granicą to 9. Nam nic na ten temat nie mówili.
A ja mam nowy fryz i dobry humorza to jutro ważenie więc pewnie humor mi się zepsuje. Chwilo TRWAJ!
mycha poka fryz i trzymam kciuki za ważenie Ninki❤
ja nadal na ławce siedzę ale zaraz się zbieram zjeść obiad (podgrzać),nakarmić Młodego i idziemy znowu na spacerek bo SŁOŃCE WYSZŁO !!!😱😱😱CHWILO TRWAJ!!! chyba zrobię zdjęcie,wydrukuje i przykleje sobie w oknie😂😂😂 -
U nas niestety też cyrki przy butelce także dołączam do klubu 😆Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:Dziewczyny jak u waszych maluszków wygląda hemoglobina? U nas w morfologii wyszło 10,7 i lekarz mówi, że to tak na granicy i że niektórzy lekarze już suplementuja żelazo u dzieci... Ale że może to jest jesXze stan fizjologiczny...
My mamy hemoglobine ponad 14Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Jak Kryst się czuje?
Kazik go goni, tydzień temu było 6700
Jakby nie było śladu szczepienia
Malutka powiem Ci że jeszcze jest dla mnie w miarę lekki ..jak znizam się żeby go odłożyć to czuję że ciągnie w ramionach Będzie jeszcze cięższy ..cóż zrobić -
Kiwonka a jak starszy na wakacjach ??
Jak teraz jest maluch toasz tyle czasu dla niego co wcześniej .ja się łapie na tym że mam wyrzuty sumienia ..ale nie da razy się jednak roztroic ,wiem że chłopakom nie zaszkodzi ale musieli sobie zaczac radzić sami wiecej. -
Mama019 wrote:Wyśmienicie !!
Jakby nie było śladu szczepienia
Malutka powiem Ci że jeszcze jest dla mnie w miarę lekki ..jak znizam się żeby go odłożyć to czuję że ciągnie w ramionach Będzie jeszcze cięższy ..cóż zrobić