Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale łotr!! Zrobiłabym mu kare. Zero seksu przez miesiacchce_byc_mama wrote:Stresant zjechalismy sporo z trasy na nocleg u mojego meza siostry wiec zamiast przez Berlin to objechalismy Niemcy dolem...
Ja to nie sprawdzalam na mapie i nie wiedzialam, ze az tyle trzeba zbaczac z trasy a maz mi nie wspominal bo jemu zalezalo zeby odwiedzic siostry... gdybym wiedziala to zatrzmalibysmy sie na nocleg kolo Berlina, a on mi specjalnie nie mowil bo wiedzial jaka bylaby moja reakcja🤦♀️
martusiawp, chce_byc_mama lubią tę wiadomość
-
Oooj tak.. Moj teraz jechal do Austrii 12 godz!! Gdzie od nas czasowo powinno mu zajac 7godz.czechy porażka. A teraz ma jechac na Litwestresant wrote:Drogi w Czechach tragiczne a szczegolnie jedyna autostrada ktora idzie z Pragi do Ostrawy wieczne remonty rozkopana i korki....podziwiam Was .....ja dzis jechalam 60km do tego urologa i maly sie meczyl a co dopiero taki kawal drogi..wlasne ogladalam te wkladki antypotowe i kupuje swietna rzecz..nie wiem dlaczego wczesnienie podjelysmy tematu....
jak sa jakies nowosci to od razu wkladajnie bo ja sto lat za murzynami jestem
zaczyna draznic mnie ta firma z tymi delegacjami! I to jeszcze w sierpniu wiec zapomniec możemy o urlopie itp.
-
Niezly maraton zaliczycie. Nam tez sprawdzali ta ziarnine czy jest bo mlodemu skleja sie pepek i ma caly czas przepukline ale na szczęście nie mamy tego ustrojstwa.martusiawp wrote:A u nas kolejna wizyta u chirurga dziecięcego w prokocimiu. Miała jeszcze raz wpychana tą ziarninę , jeśli nie będzie się z tego lało to już będzie ok 😀
Młoda za to podrywała lekarza( nie powiem młody ,przystojny - Ala ma dobry gust 😁). Jak tylko go zobaczyła zaczęła się do niego śmiać w głos , i tak całą wizytę 😂 normalnie popłakałam się ze śmiechu. I jeszcze łapała go za rękę. Normalnie rośnie mała flirciara 😂
A od przyszłego tygodnia się zaczyna :
W poniedziałek badania crp morfologia
Wtorek rehabilitacje
Środa pediatra i szczepienie
Czwartek rehabilitacje
Piątek neonatolog .
A w sobotę znowu idziemy na wesele...
Oby i u was zniknelo.
A Ale juz chyba tak mają ze lubią bajerzyc. Ale lepiej tak niz mialaby plakac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 03:29
martusiawp lubi tę wiadomość
-
U nas azs mowie o Julce były w zgieciach najczesciej ale zdarzaly sie na dloniach czy policzkach.. Byla to okragla plama.. I zmieniała sie z suchych w czerwone az czasem krwawiace rany bo mloda sie drapala strasznie swedzialo.. Sterydy miejscowo na zmiany dawaly ekspresowy efekt ale wiadomo nie lecza przyczyn, skora sie od tego uzaleznia nie wolno stosowac dlugo no i absolutnie zdrowej skory nie smarowac. A emolienty uzywacie? O ile Jula na stwierdzone AZS tak Filipek ma podejrzenie AZS.. Ten sam typ skory.. Te same zmiany chropowate cialko..MamaAga85 wrote:oglądałam sporo zdjęć w necie i coś mi te plamy podchodzą pod azs...
-
Tylko z NLPZ uwazajcie. Ja na kazdy bol glowy bralam netafen a tam paracetamol i ibuprofen.. Miesiaczka =metafen.. Ciazowe zgagi i teraz lecze nadzerki dwunastnicy.B_002 wrote:Możesz paracetamol i ibuprofen też. Nie męcz się boli głowa, ja od razu biorę maksymalną dawkę.
-
Nie zdarzało sie wczesniej. Ale ta firma ostatnio ma duzo reklamacji produktow. Z tego tytulu moj ojciec byl tydzien w Stanach Zjednoczonych.. Teraz ma lecieć do Rosji czeka na wizę.martusiawp wrote:Daffi to Ty często sama zostajesz w domu ?
A Marka wyslali 1.5tyg temu do Austrii tam nie byl dlugo ale na Litwe juz na dlugo pojedzie.. Raz ze on to umie robic a dwa jest anglojezyczny no i ma pecha ze jest kierownikiem.. Beda mi go tak rzucac. Ale on na tyle madry ze bedac w Austrii zrobil zdj firmie jaki syf tam mają jak sie wszystko wala i niszczeje a potem zglaszaja reklamację. -
Myszka flumycon na receptę . Ja zamówiłam teraz jeszcze Wit c nie na receptę do przemywania w buzi już profilaktycznie żeby nie wracały ,ale czytałam że Wit c też bardzo pomaga więc możesz tego spróbować .na wacik i pedzlujesz język (ja też nystatynę czy flumycon patyczkiem kosmetycznym i smarowalam głębiej po prostu
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Ojej !no ale musi mieć. W kodeksie pracy jest obowiązkowy 2tyg urlop .Daffi wrote:Oooj tak.. Moj teraz jechal do Austrii 12 godz!! Gdzie od nas czasowo powinno mu zajac 7godz.czechy porażka. A teraz ma jechac na Litwe
zaczyna draznic mnie ta firma z tymi delegacjami! I to jeszcze w sierpniu wiec zapomniec możemy o urlopie itp. -
Czy Kiwonka pisała wczoraj o spaniu w lozeczku?położyłam gnidke do łóżka i proszę ..spał do 4:30!
Teraz już z Nami bo tata wyczaił no ale chyba i u Nas działa
Chodź jedna noc wiosny nie czyni ..
Grunt że matka się wyspałaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 04:40
martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
No dobrze ale dadza mu we wrześniu a wtedy szkola juz sie zacznie.. Pozatym we wrzesniu jest slub a wczesniej jedzie do Niemiec na 2tyg.Mama019 wrote:Ojej !no ale musi mieć. W kodeksie pracy jest obowiązkowy 2tyg urlop .
Zaplanowany urlop mamy na 2 i 3 tydzien sierpnia i juz po.. Na planach sie skonczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 05:49
-
Basiu dobrze że piszesz o tym ulewaniu właśnie się zastanawialam o co chodzi bo do tej pory Filip prawie scalenie ulewal A ostatnio zaczął.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
martusiawp wrote:A u nas kolejna wizyta u chirurga dziecięcego w prokocimiu. Miała jeszcze raz wpychana tą ziarninę , jeśli nie będzie się z tego lało to już będzie ok 😀
Młoda za to podrywała lekarza( nie powiem młody ,przystojny - Ala ma dobry gust 😁). Jak tylko go zobaczyła zaczęła się do niego śmiać w głos , i tak całą wizytę 😂 normalnie popłakałam się ze śmiechu. I jeszcze łapała go za rękę. Normalnie rośnie mała flirciara 😂
A od przyszłego tygodnia się zaczyna :
W poniedziałek badania crp morfologia
Wtorek rehabilitacje
Środa pediatra i szczepienie
Czwartek rehabilitacje
Piątek neonatolog .
A w sobotę znowu idziemy na wesele...
Ulala aktywny tydzień się zapowiada 😀
A z tym flirtem to wiesz... wszystko idzie w "gienach" 😁😁😁
martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77

-
MamaAga85 wrote:oglądałam sporo zdjęć w necie i coś mi te plamy podchodzą pod azs...
Oby nie!!! Daj znać!
My nie chodzimy do fizjo..raz byłam i bylo ok... Wybiorę się do pediatry po niedzieli żeby sprawdzil czy wszystko jest ok i zrobił próbę trakcyjna...mamy też zbadać żelazo...Fasolka77

-
B_002 wrote:Moja się tak przekręca na boki i wygina i już kilka razy udało się jej z tej pozycji przekręcić na brzuch samodzielnie. Ale od tego wycinania się u nas zaczynało.
Co do mleka i ulewania to czytałam że w okolicy 3-4 miesiąca ze względu na dojrzewanie układu pokarmowego dziecko może więcej ulewać. Zaczęłam na ten temat szukać bo moja ostatnio strasznie ulewa, a nie było z tym problemu. I cały czas karmię tylko piersią więc to nie kwestia mleka.
Mój się z pleców jeszcze nie przekręca... Z brzuszka w sumie też..może raz nieświadomie....mam się martwić?Fasolka77

-
Misiabella Wojtek do teraz tylko je i śpi, a nawet bym nie pomyślała o jakichś opóźnieniach...
pierwsza zasada: nie porównuj!
Fasolka77, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
19.20 i spanie, 3.00 jedzenie, 6.15 jedzenie, ale obudziło go przesikanie, cały bok miał mokry. Nie jest źle.
Mój smrodzioszek też wielu rzeczy jeszcze nie robi, ale daje mu na to czas, jest jednym z ostatnich na forum, więc staram się nie porównywać. Misia, może troszkę odpuść?
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

2580g, 52cm, 10pkt, SN