Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria wrote:W jaki sposób używacie już spacerowek? W jakiej pozycji wizycie Bobo?? Ja mam ciągle opory przed nosidlem, bo czytam że dziecko powinno siedzieć żeby nosidłem nie zaszkodzić. A tu już próbuje Cię spacerówki. Myślę że w pozycji leżącej, tak? I dziecko się dobrze trzyma wtedy czy jakimiś pasami trzeba przypiąć??
U mnie spacerówka jest płaska zupełnie .już 2 tyg będzie jak używamyPaula 90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Sansiviera - u nas spacerówkę używamy całkowicie rozłożona na płasko. Ignas rozglada się na wszystkie strony bo nie przeszkadzają mu boki gondoli i dużo więcej widać.
Mam bebetto holland, z tego co wiem to konstrukcja niemal blizniacza co w modelu Luca. Rozkłada się niby na płasko ale taki delikatny kąt załamania zostaje, co nie zmienia faktu że dziecko leży a nie siedzi.
Z tym że dużo więcej widać to się zgadzam, Zosia też to lubi. Ale my jeszcze wracamy do gondoli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 07:17
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mama019 wrote:Planujemy iść do term z małym
W końcu uda się mam nadzieję skoczyć na basen bo cały czas coś .
Już tuptam nogami
Jak ogarniać siebie i dziecko w przebieralni na basenie?
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
One chyba wszystkie maja delikatny kąt zalamania ale trzymajac dziecko na rekach tez trzymamy w pozycji fasolki nie calkiem na plasko. Ja mam nadzieje jeszczr wozic w gondoli zwłaszcza ze Filip jest w niej grzeczny.. Na spacerówkę bedzie jeszcze czas.
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasia - poziomicy nie przykładałam ale wygląda na całkiem płaska. Jak patrzę z boku to jest może kilka milimetrów wyżej, ale w Gondoli też nie wozimy całkiem na płasko. My podnosimy lekko bo Ignas ulewal kiedyś.
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka wolałabym najpierw wykorzystać urlop macierzyński nim zejdę w kolejną ciążę. Swoją drogą nie wiem o co chodzi bo miałam krwawienie 7 tyg po porodzie I myślałam że to okres. Potem powtórzyło się za 2 tyg. I od tego czasu cisza. A te krwawienia były dość delikatne, a większość z Was pisało ze ten pierwszy okres był intensywny więc już sama nie wiem co to było.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
B_002 wrote:Też mam ochotę pójść na basen z małą ale jakoś nie mogę się odważyć.
Jak ogarniać siebie i dziecko w przebieralni na basenie?
W termach akurat są koedukacyjne przebieralnie więc tata trzyma jak ja muszę coś zrobić i pomaga . Także u Nas to nie problem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 08:42
-
Paula 90 wrote:Basia - poziomicy nie przykładałam ale wygląda na całkiem płaska. Jak patrzę z boku to jest może kilka milimetrów wyżej, ale w Gondoli też nie wozimy całkiem na płasko. My podnosimy lekko bo Ignas ulewal kiedyś.
-
Lolka30 wrote:Kasiulka wolałabym najpierw wykorzystać urlop macierzyński nim zejdę w kolejną ciążę. Swoją drogą nie wiem o co chodzi bo miałam krwawienie 7 tyg po porodzie I myślałam że to okres. Potem powtórzyło się za 2 tyg. I od tego czasu cisza. A te krwawienia były dość delikatne, a większość z Was pisało ze ten pierwszy okres był intensywny więc już sama nie wiem co to było.
-
Mama019 wrote:U Nas są przewijaki .i w aquaparku i w termach .w domu już zakaldam munpielicje do kąpieli więc właściwe nic nie muszę specjalnie ogarniać .
W termach akurat są koedukacyjne przebieralnie więc tata trzyma jak ja muszę coś zrobić i pomaga . Także u Nas to nie problem .
Co zakładasz? 😁😁😁Fasolka77
-
Daffi wrote:Mu pieluche
Daffi się dobrze bawić widzę i ogarniaDaffi, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Widzisz fasola ..ja Wam przynajmniej funduje trening szarych komórek (a raczej mój słownik i moja nieuwaga ) ..więc dbam o jakieś drobne rozrywki 😂😂
Daffi się dobrze bawić widzę i ogarnia
myslałam, że to jakiś wrocławski termin !martusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
dzien doberek
pocieszylyscie mnie z tym podwojeniem wagi, tu mnie tak nastraszyli :
https://mamotoja.pl/tydzien-16,rozwoj-niemowlaka-kalendarz,r6.html
trzymajcie kciuki
12:15 pneumokoki
no i bede pytac o meningo...ktoras szczepila/bedzie szczepic?Kiwona, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość