Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:Kaz daje mi dzisiaj w dupsko, że hej. A tu duchota i burze, średnio jest jak wyjść bo co chwilę leje. Buuu
Niedługo przyjedzie do nas kociak, stworzymy mu dom tymczasowy, dopóki ktoś nie zechce go adoptować. Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej boję się, czy ogarnę jeszcze maluszka po przejściach... Biedny, ledwo uszedl z życiem, bo chcieli cały miot łopata wybić 😫 -
To się tata ma własnej skórze przekonał, jak to jest, jak Kaz nie ma humoru. Przyjechał z pracy, wziął ochoczo księcia i je z nim zupę. Potem już płacz. Przebral go, próbował karmić, cuda wianki i nic, w końcu zasnął (Kaz) a tata pojechał na zakupy. Ja nie mam siły na nic. Czekam ciągle na kota, coś się to przedłuża.
-
nick nieaktualny
-
Kiwonka tak właśnie trafiła do nas nasza Mała (ta szarobura) wzięliśmy ją i 2 jej rodzenstwa na dom tymczasowy bo były w zimie na budowie i Mała już z nami została 😀.
Kiwona, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Kiwona wrote:Kaz daje mi dzisiaj w dupsko, że hej. A tu duchota i burze, średnio jest jak wyjść bo co chwilę leje. Buuu
Niedługo przyjedzie do nas kociak, stworzymy mu dom tymczasowy, dopóki ktoś nie zechce go adoptować. Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej boję się, czy ogarnę jeszcze maluszka po przejściach... Biedny, ledwo uszedl z życiem, bo chcieli cały miot łopata wybić 😫
Mi też Bunio dziś się zepsuł...
Kiwona masz złote serce!!!!Fasolka77
-
Laski to co ustalamy spotkanie wrocławskie 17 sierpnia?
martusiawp, Mama019, DorotaAnna lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Lolka, ja jestem chętna, ale okaże się raz czy Kazik będzie znosny, a dwa czy namowie męża 😉
Mały kotek jest uroczy, ale nie ogarnia jeszcze kuwety, więc będzie wesoło...
Kazik daje czadu, nie chce jeść i marudzi bardzo. To będzie trudny czas dla nas 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 21:38
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Jaka trzeba byc bestia by bestialsko mordowac male kocieta?
Misiabella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
U nas maly robi te mostki non stop i wygina sie asymetrycznie, mam nadzieje ze to nie jest nic strasznego. Tylko ze jednak laczy sie czesciowo z tym ze maly bedzie przewracal sie na brzuszek. Dzis prawie mu to wyszlo. Podniosl nozki, przekrecil miednice, rece skierowal na jedna strone. I nie wiem czy mu wtedy nie przeszkodzilam bo chcialam odsunac zabawki i zatrzymal sie na boku, a potem powrocil na plecy. Zaczyna tez laczyc raczki centralnie w osi, choc jeszcze jedna raczka mu ucieka troche, ale pomalu dziala w tym wzgledzie. Jak mial ta slabsza raczke zaplatana w tego gryzaka w formie rozciagajacej sie kuli, to przyciagal sobie ta silniejsza raczka ta druga i tak trzymal, by sobie spokojnie possac piastke z tamtej raczki. Trzymalam go polozonego na kolanach z miednica oparta o moj brzuch, a ten fikal sobie nozkami. Patrze a ten trzyma stopami takie sznurki z mojej bluzki z dosc duzym dekoltem, ktoresluza do wieszania na wieszaku
A ja sobie myslalam ze tak sobie fika
Tysia89, MamaAga85, Lolka30, martusiawp, valetta94, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Kiwona ❤ ale Ty masz dobre serduszko ❤❤❤❤
wspaniała kobitka z Ciebie🥰🥰🥰🥰🥰
Doczytałam na szybkości co u Was bo jakiś aktywny czas mamy odkąd córka wróciła😉
Mały coś zrzędzi dziś na maxa...poplakuje przy jedzeniu...
i teraz -
JAK WYGLĄDAJĄ PLEŚNIAWKI???
google przejrzany ale nic nie ma ze zdjęć...
Mały ma.3 białe punkty na dziąsełku na dole...nie wiem co to -
Kiwona super by było jakbyś przyjechała z chkopakami 😀. A cyrki z jedzeniem to u nas Nie ma od jakiegoś czasu już się nawet przyzwyczaiłam i nie robi to na mnie wrażenia. Jak się prezy, płacze i wyrywa to przerywam, odbijam, daje smoka i czekam aż sobie przypomni że jednak jest głodny 😉.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
MamaAga85 wrote:Kiwona ❤ ale Ty masz dobre serduszko ❤❤❤❤
wspaniała kobitka z Ciebie🥰🥰🥰🥰🥰
Doczytałam na szybkości co u Was bo jakiś aktywny czas mamy odkąd córka wróciła😉
Mały coś zrzędzi dziś na maxa...poplakuje przy jedzeniu...
i teraz -
JAK WYGLĄDAJĄ PLEŚNIAWKI???
google przejrzany ale nic nie ma ze zdjęć...
Mały ma.3 białe punkty na dziąsełku na dole...nie wiem co to
Mi sie. FILIP tez zepsul. 3 dni wyciete z zycia.. Tak spazikuje.. Wróciliśmy znow do ksywy Spazi.. Ciagle ma. Spazmy...
I nagralam dzis jak mlody sie wygina.. Robil tak jak sir wsciekal ale w wozku na spacerze tez to robil. Mam nadzieje ze to normalne.. -
Daffi wrote:To nie musza byc plesniawki mogą to byc perły Epsteina.
Mi sie. FILIP tez zepsul. 3 dni wyciete z zycia.. Tak spazikuje.. Wróciliśmy znow do ksywy Spazi.. Ciagle ma. Spazmy...
I nagralam dzis jak mlody sie wygina.. Robil tak jak sir wsciekal ale w wozku na spacerze tez to robil. Mam nadzieje ze to normalne..
U Nas przezwisko zgodnie z humorem czyli na dziś Jęczens😂😂😂martusiawp, Daffi, Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Jęczns i Spazi ha ha. Sorry ze sie smieje ale te ksywki rozbawily mnie. Daffi, ogladalam Twoj filmik i sie zastanawialam, czy Filip wlasnie nie robi tych prezacych mostkow, ale za malo widac, musialabym zobaczyc cala postac z glowa i nogami. U mnie w wozku tez sie wygina. Strasznie to wyglada.
Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Basiu skąd miałas informacje ze po 3 miesiącu moze wystąpić wzmożone ulewanie?
Ale jeśli już to powinno być tylko chwilowe bo raczej dziecko powinno w końcu przestać ulewać.
Mojej się nadal zdarza ulewać, ale wiążę to z tym jej lekko obniżonym napięciem mięśniowym. Odkąd ćwiczymy to rzeczywiście rzadziej się to zdarza.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN