Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dafii moj ma toto na szyji...w tak glupim miejscu bo na dole brody i szyji tam gdzie ciagle ociera skora bo gruby...w zeszlym tygodniu to az mu sie to saczylo...ale u nas linomag pomaga i ladnie zasusza...
Reszta plackow na udach i przedramionach...ale to takie male jak 2 grosze
Eucerin atopi i inne drogie badziewia do dupy
Fasolka min. 2 tyg. Skora dochodzi do siebieFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Aha dziewczyny starszak mial azs jako niemowle po roczku przeszlo a teraz jak ma 13 lat wrocilo i plamy na lokciach ( tzn. Po drugiej stronie) wielkie jak talerzyk pod filizanke do kawy do tego swedza.... narazie smaruje linomagiem....ma to dopieo 2 tygodnie
-
stresant wrote:Dafii moj ma toto na szyji...w tak glupim miejscu bo na dole brody i szyji tam gdzie ciagle ociera skora bo gruby...w zeszlym tygodniu to az mu sie to saczylo...ale u nas linomag pomaga i ladnie zasusza...
Reszta plackow na udach i przedramionach...ale to takie male jak 2 grosze
Eucerin atopi i inne drogie badziewia do dupy
Fasolka min. 2 tyg. Skora dochodzi do siebie -
stresant wrote:Aha dziewczyny starszak mial azs jako niemowle po roczku przeszlo a teraz jak ma 13 lat wrocilo i plamy na lokciach ( tzn. Po drugiej stronie) wielkie jak talerzyk pod filizanke do kawy do tego swedza.... narazie smaruje linomagiem....ma to dopieo 2 tygodnie
-
Daffi ja dawalam saszetki jogurtowo owocowe. Filip jak pierwszy raz dostał to się rozplakal jak się skończyła 🙈Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Lolka30 wrote:Daffi ja dawalam saszetki jogurtowo owocowe. Filip jak pierwszy raz dostał to się rozplakal jak się skończyła 🙈
-
U nas tez uczulenie nie mija i dostalismy steryd i tez sie zastanawiam czy zastosowac. Maly Ma to wokol szyi tam gdzie faldy skory na siebie nachodza - tez nie jest chudzieniaszek choc tez nie grubasek. Eximega a dermy troche pomoglo, bo zmiany nie sa takie czerwone. Mial niedaleko ust plame, ale ta mu zeszla. Czasem powraca ale jak posmaruje exomega znika. Najgorsza jest taka duza plama na szyi. Kupilam taka masc na potowki, ktora ponoc dziala tez na azs, nazywa sie azeta bio, jak nie pomoze to dopiero zastosuje steryd. Albo do dermatologa skocze wpierw, takiego specjalizujacego sie w azs u dzieci.
-
nick nieaktualnyDaffi - no właśnie taki przypadek jak u Twojej córki to przypadek na steryd - pomaga przetrwać.
My dawaliśmy zwykły jogurt naturalny pomieszany z pokruszonymi owsianymi ciasteczkami z babydream i bananem. Lekko ogrzalam i wsuwał. Pierwsze chyba ze trzy tygodnie temuDaffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIgnas odkrył zabawę w akuku!
Bierze pieluchę, zakrywa buzię nią i jak odkrywa a ja powiem akuku! to się śmieje.
Ostatnio tak z pół godziny się bawiliśmy. Aż zachryplam. Udało mi się pod koniec go nagrać.
Z nim ciężko coś nakręcić bo jak tylko zauważy telefon to są próby wzięcia ode mnie telefonu.
I ciągle wkłada mojego palca do swojej buzi i mizia nim tego zabka. Pryskalam mu dentoseptem ale nie wygląda żeby go bolało.
Chyba już ból minął jak ząb przebity? Czy może boleć jeszcze jak rośnie? -
Paula 90 wrote:Daffi - no właśnie taki przypadek jak u Twojej córki to przypadek na steryd - pomaga przetrwać.
My dawaliśmy zwykły jogurt naturalny pomieszany z pokruszonymi owsianymi ciasteczkami z babydream i bananem. Lekko ogrzalam i wsuwał. Pierwsze chyba ze trzy tygodnie temu
Są takie ciasteczka od 6 miesiąca?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:My używamy tych:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Deserki-i-przekaski/babydream-BIO-ciasteczka-orkiszowe-po-8-m-cu-125-g,180566,8487
Nie mają w sobie nic trującego
Bój się Boga Paula! One są po 8 miesiącu 😂😂😂Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Dziewczyny, czy w taka pogodę jak jest teraz (dzisiaj jest np lekki deszcz i 7 stopni) - tez wychodzicie na spacery tak po 2h? Jak jest ciepło ubrany to chyba może spać o tej porze te dwie godzinki na zewnątrz?
I jak to będzie w zimie przy niższych temperaturach? No bo ubrany niby ciepło, ale będzie wdychał to mroźne powietrze i tak się zastanawiam, ze wtedy to chyba podzielę spacer na dwa razy.
Mój się zbuntował i nie chciał nic jesc wiec kupiłam kilka słoiczków bo nie chciało mi się już codziennie gotować skoro i tak wszystko musiałam wyrzucać do kosza. A słoiczki polubił galgan jeden
-
nick nieaktualny
-
Paula, ale to dlatego, ze boisz się, ze się przeziębi?
Tak mnie naszło, żeby Was spytać bo siedzę właśnie w ogrodzie - Młody spał 2 godziny na spacerze, a mnie już plecy zaczęły bolec od chodzenia to wróciliśmy do domu. On śpi już 3 godzinę a ja siedzę w kurtce na tarasie i nie wiem czy go zabierać do domu i budzić, czy zostawić