Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zgadzam się z Wami, żeby nie kupować takich rzeczy na zaś. WIdomo, wózek, łóżeczko musi być, ale maty, bujaczku - na to przyjdzie czas. Tym bardziej, ze do bujaczka tez się nie powinno wsadzać takiego maluszka, ja wsadziłam jak młoda miała 3 miesiące, ale fizjo powiedziała mi wtedy żeby jesCze z miesiąc poczekać. Jeśli natomiast planujecie kp i planujecie wyją od czasu do czasu to polecam laktator elektryczny. Ja się długo wahałam a bardzo się przydał od początku
-
Karmelllka90 wrote:B_002 ja właśnie z mężem doszłam ze zapiszemy sie po połówkowych jak bedzie zgoda od lekarza na termin od stycznia
Ja właśnie jestem zapisana na styczniowe zajęcia. Będzie to mój 29tc jak się zaczną zajęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 20:51
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualnyB_002 wrote:A dlaczego musisz mieć zgodę? Przecież uczestniczenie w zajęciach nie szkodzi w niczym.
Ja właśnie jestem zapisana na styczniowe zajęcia. Będzie to mój 29tc jak się zaczną zajęcia. -
Kiwona ja przy bólach brzucha brałam magne b6 3x2, albo wersje forte 3x1. Na ulotce tego zwykłego jest napisane dawkowanie 6-8 tabletek dziennie. Jak mam taki okres bez bóli brzucha to biorę tylko dwa razy dziennie.
A szkołe rodzenia zaczynam 7 stycznia, to będzie jakiś 26/27 tydzień u mnie .
Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
Start II procedury? -
U nas tez w szkole rodzenia wymagali pisemnej zgody lekarza. Ja kolyski nie stosowalam, ale kolezanka miala i byla niezadowolona ze dziecko sie w niej „turla” ale chyba musiala mocno bujac Druga kolezanka miala z kolei lozeczko chicco te dostawne i choc posluzylo 6 miesiecy tylko, chce takie miec Latwo je przeniesc lub przesunac - ma z jednej strony kolka, to jest to czego nie mam i w co chce sie zaopatrzyc, bo reszte mam, musze co prawda zebrac po ludziach ktorym pozyczylam i mam nadzieje ze do mnie wroca Dzisiaj byla impreza urodzinowa mojego czterolatka i bylo super. W tym roku polaczylam znajomych i dzieci z przedszkola i zrobilam w klubokawiarni z niewielka salka zabaw. Rodzice mogli sobie zamowic kawe lub sok i ciasto, dzieci mialy przekaski, tosty i tort, dla doroslych tez starczylo Wiecie jaka to radosc wrocic do domu i nie musiec sprzatac po imprezie My robimy z reguly duze urodziny, zapraszamy po 30-40osob wlacznie z dziecmi i jeszcze probowalismy robic im obiad. Skutkowalo to tym ze nie mielismy minuty dla syna, bo ciagle obslugiwalismy gosci. A to w koncu jego swieto. Zrobilam swoj ciazowy coming out i ci co byli z mojej rodziny byli w szoku Niestety ale z takim brzuchem nie mam jak tego dluzej ukrywac Na imprezie byla mama jednego przedszkolaka w 9tc i moglysmy konkurowac na brzuchy Bo ona miala dosyc maly i taki rozchodzacy sie na boki, ja w 9 miesiacu kiedys wygladalam jak wieloryb bo mam waskie biodra i wszystko poszlo do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 23:22
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Zaświadczenie jest potrzebne do ćwiczeń praktycznych, czyli ćwiczenia dotyczące parcia itd. U nas te ćwiczenia zajmowały ostatnie 20 min zajęć i faktycznie w nich nie uczestniczyliśmy, po prostu zrywaliśmy się wcześniej. Ale cała teoria plus oddechy - to w niczym nie orzeszkadza ja chodziłam do SR z szyjka skrócona na maksa, przy całkiem leżącym trybie życia i pessarze, bardzo dobrze wspominam ten czas (31-35tc), bo to była dla mnie główna atrakcja w tych tygodniach i okazja żeby wyjść „do ludzi”
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ja dalej randkuje z Geraltem z Rivii, więc będzie mnie dużo mniej. Ale Was czytam na bieżąco W moim przypadku gry to RPG na PC i wiele różnych gier na PS4. W ogóle jak macie PS4 i często spotykacie się ze znajomymi którzy mają telefony jest super gra wieloosobowa "Wiedzą to potęga". Sprawdza wiedzę i spryt a gra się na telefonach połączonych do tej samej sieci wifi co konsola. W weekend przyjeżdża mój brat i na pewno chłopaki będą piwkowac i wszyscy będziemy grać.
Wczoraj przyjrzałam się sobie w lustrze i jestem w szoku jaki ten brzuch już wielki
A powiedzcie mi jak to jest z oparami alkoholu. Robimy w domu przetwory i nalewki z własnej działki. I czasem przy przelewaniu nalewki czuć mocny zapach alkoholu w całym domu. I tak myślę czy to może być szkodliwe dla nas?
Miłego dnia -
Fasolka77 wrote:żadna z Was nie ma doświadczeń z wózkiem maxi cosi?
-
Fasolka77 wrote:żadna z Was nie ma doświadczeń z wózkiem maxi cosi?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:żadna z Was nie ma doświadczeń z wózkiem maxi cosi?
Karolinax26 juz wiem co czułaś jak pisałaś o tych wzdęciach. Ja nie wiedziałam co to jest ale widać dwa ostatnie wieczory dopadło Mnie. A wczoraj tak mnie wysadziło ze bolał brzuszek przy chodzeniu nawet nie wiedziałam ze człowiek sie tak meczy mimo gazów. A bałam sie brać espumisan bo nie pytałam gonekolog czy ja mogę go brać. Bo w internecie sa dwie szkoły. -
nick nieaktualny
-
Ja wózek juz mam wybrany obecnie czekam na odpowiedz drobnej negocjacji :p zdecydowaliśmy sie na bebetto holland model z 2018. Zakochalam sie we wzorze w50. Jesli kupie przed polowkowymi to taki wydaje mi sie uniwersalny i dla chłopca i dla dziewczynki a po polowkowych moze bede juz wiedziala bardziej pewnie jaki lokator sie chowa w brzuszku.
Nie mam kompletnie doświadczenia z wozkami maxi cosi:( jedynie foteliki od nich mialam i moja cora uwielbiała w nich siedzieć. Teraz mmay metlik jaki wybrac ale fotelik z baza to na pewno koszt min. 1000zlFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Nie mam pojęcia, jaki to wózek. Teraz się tylko nieśmiało wozkom przyglądam, będę kupował pewnie po nowym roku. Myślę nad fotelikiem, bo ponoć najbezpieczniejsze są te do jazdy tyłem, ale jak patrzę na ceny to aż mnie ciarki przechodzą. Jakie Wy macie zdanie na ten temat?
ja właśnie też się przyglądam wózkom "na mieście" i ten jakoś zwrócił moją uwagę ale nie wiem jak z jakością jestFasolka77