Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Od początku ciąży do tego tygodnia prowadziłam w luxmedzie ale zmieniam lekarza prowadzącego na z poza luxmed. Na infolinii pan powiedział ze przy pakiecie który mam ( nie wiem czy dotyczy każdego pakietu) nawet skierowania z poza luxmedu są honorowane w przypadku jeśli ciąża była prowadzona od początku w luxmed i karta ciąży założona w luxmed a ja spełniam te wymogi wiec ... może będzie ok
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Ledwo żyje... ale sie nachodzilam. Zrobiliśmy sobie wyprawę do galerii, najwięcej czasu spędziłam w H&M
u mnie dla maluszków nie bylo szałowych przecen ale za to dla siebie pare kupiłam
wyszłam z jeansami, 2 koszulkami i 2 bluzkami
Mistella ja chodze prywatnie i skierowania mojego lekarza sa nietety pelnoplatne jak u ciebue. Ostatnio postanowilam wykorzytac karte medicover i poszlam do gina od nich aby mi wypisal na te same badania. Pani w recepcji powiedziala, ze w przyszłości wystarczy do internisty
Mistella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy już ubraliśmy choinkę
Chcemy się nacieszyć tym nastrojem, bo oboje lubimy święta
Zrobiłam też stroik, który chce dać koleżance w prezencie. Będzie u mnie w środę na kawie. Już się znowu doczekać nie mogę aż przyjdzieindia, martusiawp lubią tę wiadomość
-
My już wczoraj ubraliśmy choinkę
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mistella wrote:Od początku ciąży do tego tygodnia prowadziłam w luxmedzie ale zmieniam lekarza prowadzącego na z poza luxmed. Na infolinii pan powiedział ze przy pakiecie który mam ( nie wiem czy dotyczy każdego pakietu) nawet skierowania z poza luxmedu są honorowane w przypadku jeśli ciąża była prowadzona od początku w luxmed i karta ciąży założona w luxmed a ja spełniam te wymogi wiec ... może będzie ok
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyJa się z parwowirozą spotkałam w sumie pierwszy raz na marcówkach dziewczyna straciła synka w 31 tyg z tego powodu i chyba teraz w kolejnej ciąży z tego co czytałam też to po połówkowych podejrzewali. Ale jak to się dalej rozwinęło nie wiem bo już nie czytam jakiś czas.
-
Mistella wrote:Nie dostałam tej karty. Otrzymałam sama kartę ciąży.
No to w takim razie musisz się wybrać do lekarza i o nią poprosić.
A potem sobie możesz dalej prowadzić ciążę tam gdzie chceszMistella lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
My bedziemy ubierac choinke za tydzien, bo lubimy blizej swiat, a najlepiej lubimy w wigilie, tyle ze wyjezdzamy na swieta do moich rodzicow. W mojej rodzinie organizuje sie naprawde fajne wigilie z gra na instrumentach - kto potrafi i spiewaniem kolęd, co kilka lat sa urzadzane pastorałki gdzie „aktorzy” dzieci i dorosli przebieraja sie jak do przedstawienia
szkoda mi takich swiat i na Boze Narodzenie jedziemy do mnie, a wielkanoc spedzamy u tesciow. Dzis mi syn powiedzial ze on ma taki pomysl na zycie by sie ciagle bawic, ze babcia niech przyjedzie gotowac i sprzatac a ja fbede ciagle z nim spedzac czas na nieustajacej zabawie
az ciezko mi wytlumaczyc, ze tez tak bym chciala, ale zycie troche inaczej wyglada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 16:08
Mistella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU Nas choinka już od tygodnia i salon też świątecznie przystojny cały. Tym bardziej uwielbiam w nim teraz siedzieć.
Kochane. Małe pytanie, do tych co miały zo ile takie były, małe krwawienia na początku ciąży, brudny śluz albo nitki krwi. Czy bolało Was coś podczas tych incydentów czy nic?
Dla wyjaśnienia. Kolezanka ma taką sytuację, ale nic ja nie boli. Jeszcze jest przed wizytą. -
Ja miałam plamienia Mama36 i nic mnie nie bolało. Nawet jak dwa razy były to krwawienia a nie plamienia to nic mnie nie bolalo. Miałam krwiaka i to było powodem plamień. Pocieszałam się, że jak nie boli to dobrze- bo raz poroniłam i wiem jak to boli. Chociaż oczywiście w każdym przypadku może być inaczej i pewnie nie jest to regułą.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama36 u mnie też nie było bólu przy plamieniach. Zdarzyły mi się dwa lub trzy razy.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualny
-
A to będzie w ogóle pierwsza wizyta u gina? Jak tylko może to niech sobie siedzi z nóżkami do góry albo leży. Może tez wziąć nospe zwykłą.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
To spokojnie to zdaża się, chociaż teraz nam to tak łatwo mówić żeby sie nie denerwować
niech nic nie dźwiga i niech odpoczywa jak tylko ma możliwość. No niestety na początku na dużo rzeczy nie mamy wpływu
Mama36 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️