Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Karolina przykro że twój facet tak się zachowuje. Wygląda to tak jakby nie dojrzał jeszcze do roli ojca.
Najważniejsze teraz żebyście się dogadali, albo szybko będzie musiał dorosnąć albo nic z tego nie będzie. Trudna sytuacja. Życzę abyście to rozwiązali jak najlepiej.
Basia mi też jest mega przykro ale niestety ja go nie zmienię. Wczoraj mu powiedziałam, że wydaje mi się, że on jeszcze się wcale nie poczuwa do roli ojca. Myśli o swojej rodzinie i o wszystkich wokół, tylko nie o własnym dziecku, bo do tego, że nie myśli o mnie już zdążyłam się przyzwyczaić. Czasem mimo tego, że się kogoś kocha, trzeba odejść, bo jeśli w związku tylko jedna strona wykazuje chęć walki to taki związek nie ma sensu.Fasolka77, Martita25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMdli mnie od kilku dni i jest coraz gorzej. Czuję się jakbym miała kaca już. Usnęłam na 20minut, obudziłam się głodna, zjadłam i mi niedobrze.
Cały dzień nie chciało mi się jeść. Chyba wracam do poprzedniego stanu z pierwszego trymestru. Wracają mdłości, wzdęcia, senność i źle samopoczucie. -
Mistella wrote:Jadłam pierogi ruskie z cebulka
4 sztuki, po 2h 136
Misiabella u mnie po pierogach tez było 180 mimo ze krzywa miałam tylko graniczna:/ ALE jeśli masz gluko z poprzedniej ciąży to sprawdź czy paski są na pewni nie przedatoqane i były dobrze przechowywane bo to bardzo zaburza wyniki...
Powodzenia w pilnowaniu diety!
-
nick nieaktualnyMistella wrote:Mam nowe paski, kupiłam dziś w aptece. Mam wyniki z glukozy na czczo to mam 74,4.
Wystarczy że jeden z trzech pomiarów będzie powyżej normy i stwierdza cukrzycę.
A na ten moment spróbuj prowadzić dietę cukrzycową. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc Tobie i dzieckuMistella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa kolacje zjadłam 2 kanapki kawałek sernika wiedeńskiego kawałek szarlotki i kawałek owocowego z galaretka - cukier po 1 h 119
bede gruuuuba
Fasolka to podrażnienie ci minelo? Ja sie zastanawiam nad odstawieniem luteiny i tych globulek i brać tylko provag ...najgorzej jak nie mogę tego skonsultować z ginekologiem
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Na kolacje zjadłam 2 kanapki kawałek sernika wiedeńskiego kawałek szarlotki i kawałek owocowego z galaretka - cukier po 1 h 119
bede gruuuuba
Fasolka to podrażnienie ci minelo? Ja sie zastanawiam nad odstawieniem luteiny i tych globulek i brać tylko provag ...najgorzej jak nie mogę tego skonsultować z ginekologiem
O to widzę, że podobnie jak ja. Też bym chciała zmniejszyć luteinę ale bez konsultacji lekarzem
-
Ja nadal biorę lutke 2x100 ale gin pozwolił mi brac ja na noc tylko. Nic mnie nie podrażnia na szczęście. Odstaiwlam już też dupka, ale nie widzę jakoś różnicy
Coś chyba słabo na mnie progesteron działa
Ja zrobiłam jeszcze rybę po grecku i padam. Czuję też ciągnięcie brzucha od dołu, więc najwyższa pora się położyć.
-
nick nieaktualnyKarolinka tak dzisiaj od południa jesteśmy juz u moich rodzicow
Martita25 podrażnia cie? Mnie zaczęła podrażniać jakoś tydzień temu a po szpitalu jest tylko mocniej. Właśnie jak ja zaaplikowałam to najbardziej czułam wiec obstawiam ze od niej. Ale kurde boje sie tak odstawić mimo ze wiem, ze biorę ja profilaktycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 20:25
-
Karmelllka90 wrote:Na kolacje zjadłam 2 kanapki kawałek sernika wiedeńskiego kawałek szarlotki i kawałek owocowego z galaretka - cukier po 1 h 119
bede gruuuuba
uważaj Karmellka bo niestety wszystko co zjemy ma potem przełożenie na cukier w kolejnych dniach
po clotrimazolu minęło mi po ok 3 dniach stosowania, potem aplikowałam lactovaginal dopochwowo razem z luteiną i chyba lactovaginal w nocy dawał się we znaki... moja gin powiedziała, żebym brała provag doustnie tylko. Po clotrimazolu często się zdarza takie podrażnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 20:28
Fasolka77
-
Martita25 wrote:O to widzę, że podobnie jak ja. Też bym chciała zmniejszyć luteinę ale bez konsultacji lekarzem
a czemu chcecie dziewczyny odstawić luteinę? ja biorę od początku ciąży i nie stawi mi się macica (cokolwiek to znaczy) i rzadko czuję jakies bóle... luteina na pewno ma dobry wpływ
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:a czemu chcecie dziewczyny odstawić luteinę? ja biorę od początku ciąży i nie stawi mi się macica (cokolwiek to znaczy
) i rzadko czuję jakies bóle... luteina na pewno ma dobry wpływ