Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:mycha, lolka ale fajne brzusie
musze w koncu sie nauczyc wklejac zdjecia zebym i swoim sie pochwalila
Karola super ze u Marcelinki wszystko ok. no i jaka duza panna juz, najwazniejsze ze szyjka trzyma, no i wynik kilogramow 2,5 imponujacyja 50 kg ostatnio to mialam 15 lat temu
moj kochany maż robi salatke ziemniaczana, bo naszla mnie ochota
ja leze bo cisnienie 136/87 puls 110 .....martwic sie juz czy jeszcze nie? rece nie sa spuchniete cale szczescie
nie ma tragediiale odpoczywaj
dobrze,że ręce nie spuchnięte
Fasolka77
-
Dziewczynki!
Szampańskiej zabawy Wam życzę i najlepszego w Nowym Roku! Ten 2019 będzie magiczny, cudowny, niezapomniany!
Bawcie się dobrze!
My świętujemy z Marceliną w łóżku przed TVFasolka77, MamaAga85, malutka_mycha, DorotaAnna, Lolka30, Karmelllka90, Kasiulka90, Natalia-tosia, Misiabella, martusiawp, espoir, AniaKJ, B_002, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Dziewczynki!
Szampańskiej zabawy Wam życzę i najlepszego w Nowym Roku! Ten 2019 będzie magiczny, cudowny, niezapomniany!
Bawcie się dobrze!
My świętujemy z Marceliną w łóżku przed TV
dzięki Karola! a Twój M. nie przyjedzie?Fasolka77
-
I ja Wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego!!!
Ten nowy 2019 będzie dla Nas wszystkich jeszcze bardziej cudowny i magiczny niż ten,który odchodzi.
NAJLEPSZEGO !!!malutka_mycha, Natalia-tosia, martusiawp, espoir, AniaKJ, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Fasolka to super że jest poprawa!
Dziewczyny ja też chcę życzyć Wam spokojnej końcówki, zdrowych, grzecznych bo asów i spełnienia wszystkich planów i marzeńFasolka77, Lolka30, Natalia-tosia, Misiabella, martusiawp, espoir, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/42fc71327c06.jpg
Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku! To nasz rok! 2019 wyczekiwany, upragniony wnoszący tak wiele zmian w nasze życieZdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia! Nudnych porodów w terminie, rzeki mleka i samych cudownych chwil, szczęścia i ogromu miłości!! Samych trafnych decyzji i wszystkiego co najlepsze! A dzisiejszego wieczoru udanych imprez i ciekawych seansów
Wszystkiego dobrego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 17:52
Natalia-tosia, Karollinax26, DorotaAnna, Lolka30, Fasolka77, martusiawp, espoir, AniaKJ, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się wyspałam,u sąsiada sylwester więc już spania nie ma! Klimat jest a ja... płaczę
ze szczęścia bo jestem cholernie szczęśliwa!!!! Najpiękniejsze uczucie evet! Ten mijający rok dał mi coś cudownego! Jestem ogromnie wdzięczna Bogu za ten dar pod sercem. Początek roku będzie stresujący ale już czekam na te piękne wydarzenia 2019 ego
-2.01 echo serduszka, diabetolog, usg żył kończyn dolnych i powtarzam badania z krwi i moczu
-3.01 szkoła rodzenia
-4.01 wizyta u ginekologa prowadzącego - z tymi wszystkimi wynikami
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 18:01
Natalia-tosia, Fasolka77, martusiawp, espoir, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinka nie wiem jak ty czujesz żołądek ale ja od piątku czuje taki dziwny nie mocny ból i klocie jak igiełką jak pokrzywka nad macica pod prawa piersią. Nie wiem co to może być nie cały czas to czuje. Wiem ze macica jest już bardzo wysoko może to mieć coś wspólnego z uciskiem, ale nie wiem co to. Czekam na wizytę by się poskarżyć
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ce82a11cedf.jpg
Mąż kompletnie nie umie robi zdjęć updatowychNatalia-tosia, Karollinax26, Misiabella, DorotaAnna, Kiwona, Fasolka77, martusiawp, espoir, Lolka30, Kasiulka90, malutka_mycha, AniaKJ, B_002, india lubią tę wiadomość
-
Ja chce przyjac ten zastrzyk z imunoglobuliny anty d, bo jestem w 2 ciazy, w pierwszej dostalam po porodzie. Dowiedzialam sie ze jest dostepna w niektorych aptekach, za to krucho z nia w szpitalach. Musze isc po recepte tylko. Przyjmuje sie ja miedzy 28 a 30 tc, wiec mam jeszcze troche czasu.
-
Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku!!!
A tu z moim brzuszkiem
Ps. Tylko prosze nie cytujcie posta bo niedługo bede usuwac foto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 22:55
Karollinax26, Karmelllka90, DorotaAnna, Kiwona, Fasolka77, Misiabella, martusiawp, espoir, Lolka30, Kasiulka90, malutka_mycha, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodaje zdjęcie updatowe
Od razu przepraszam za bałagan niestety u nas na razie wszystkie rzeczy dla dzidziusia stoją w kartonach w sypialnii za zdjęcie ja naprawdę nie umiem go obracać żeby było pionowo
jak to robicie??
Kochane! To będzie dla Nas ważny rok! Pełen wyzwań i szczęśliwych chwil! Życzę Nam abyśmy przez te gorsze dni przeszły bez depresji, żebyśmy umiały doceniać te małe chwile szczęścia! Oczywiście udanej końcówki ciąży i szybkiego porodudużo cierpliwości w nowej roli- roli MAMY! Żebyśmy umiały sobie poradzić z „dobrymi radami” mam teściowych babci ciotek i koleżanek. Żebyśmy w rym wszystkim nie zatraciły SIEBIE jako żony i kochanki
Wszystkiego najlepszego!
Misiabella, martusiawp, espoir, Lolka30, Kasiulka90, AniaKJ, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️