Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLolka30 co do klapek to za 11,99 są takie basenowe w biedronce. Są tez torby takie sportowe ale u nas w biedronce były dość brzydkie, a chce coś takiego właśnie dla mnie do szpitala nie dużego ale żebym się bez problemu pomieściła. Mam walizki na kółkach, ale to prawda co gdzieś wyczytałam, że porodówka to nie wakacje
nie chce się tam rozwarszawiać z tą walizką
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku !! Ja sylwester spedzam w szpitalu. Wczoraj w nocy złapały mnie skurcze takie co 10/15min i tak przez 3godz i nic nie ppmagało wiec konieczna okazała się wizyta ni ip. Pierwszy zawał prawie zaliczyłam przez tego mojego synia bo na usg tętno mu zanikało, ale wystarczyło ze ja sie uspokoiła on przestał krecic i wszystko na badaniu wyszło ok, a waga już 1 kg no i oczywiscie dostajemy kroploweczki na skurcze i steryd na płuca.
espoir, malutka_mycha, AniaKJ, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 19:14
estrella, Karollinax26, DorotaAnna, Karmelllka90, Paula 90, Misiabella, stresant, martusiawp, Szonka, espoir, Lolka30, Kasiulka90, Kiwona, malutka_mycha, AniaKJ, B_002, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Lili90 wrote:Dziewczyny życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku !! Ja sylwester spedzam w szpitalu. Wczoraj w nocy złapały mnie skurcze takie co 10/15min i tak przez 3godz i nic nie ppmagało wiec konieczna okazała się wizyta ni ip. Pierwszy zawał prawie zaliczyłam przez tego mojego synia bo na usg tętno mu zanikało, ale wystarczyło ze ja sie uspokoiła on przestał krecic i wszystko na badaniu wyszło ok, a waga już 1 kg no i oczywiscie dostajemy kroploweczki na skurcze i steryd na płuca.
UFF LILI! trzymajcie się tam i mimo wszystko bawcie się dobrze!Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Lolka30 co do klapek to za 11,99 są takie basenowe w biedronce. Są tez torby takie sportowe ale u nas w biedronce były dość brzydkie, a chce coś takiego właśnie dla mnie do szpitala nie dużego ale żebym się bez problemu pomieściła. Mam walizki na kółkach, ale to prawda co gdzieś wyczytałam, że porodówka to nie wakacje
nie chce się tam rozwarszawiać z tą walizką
Też miałam takie podejście w pierwszej ciąży... Wzięłam zwykłą torbę a później jak musiałam się przenosić z sali do sali to tylko problem miałam. Walizki są wygodniejsze więc tym razem zabieram jedna z rzeczami dla siebie i małej
Lili trzymam kciuki, żeby wszystko się wyciszylo!
My spędzamy sylwestra w domu, już pierwsze tańce z maszą i niedźwiedziem mamy za sobąSzczęśliwego Nowego Roku! Zdrowia i spokoju.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili90 wrote:Dziewczyny życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku !! Ja sylwester spedzam w szpitalu. Wczoraj w nocy złapały mnie skurcze takie co 10/15min i tak przez 3godz i nic nie ppmagało wiec konieczna okazała się wizyta ni ip. Pierwszy zawał prawie zaliczyłam przez tego mojego synia bo na usg tętno mu zanikało, ale wystarczyło ze ja sie uspokoiła on przestał krecic i wszystko na badaniu wyszło ok, a waga już 1 kg no i oczywiscie dostajemy kroploweczki na skurcze i steryd na płuca.
Jak czułaś te skurcze? -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:U mnie Sylwester w Zakopanem, oczywiście z dwójką!
Muza na full, ze względu na psiaki, mnie już boli głowa ale jakoś przetrwam, mała w brzuchu tez wariuje.Sylwester marzeń
leonka się obudziła, a ja pod inhalatorem jeszcze
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Ja tez spedzam sylwka na chacie
Mielismy z dzieciatymi znajomymi spedzac, ale nasz Misio jeszcze chory, u znajomych dwojka dzieci z 40 stopniowa goraczka, tylko u drugich zdrowi, z tym, ze nie na pewno
My idziemy normalnie spac bo wciaz przesypiamy nieprzespane noce, ja moze jeszcze obejrze jakis odcinek serialu, jak synek usnie i mysle ze przed polnoca bede juz smacznie spala
Wiec w 2019 zycze Wam szczescia, radosci i roznych wspanialosci
DorotaAnna, Karollinax26, martusiawp, Fasolka77, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj zrobilam male podsumowanke artystyczne mojego syna z ostatnich kilku miesiecy i zrobilam obrazek z tego ktory stoi oparty na komodzie przy jego kąciku zabaw
Wiecie to cudowne ze mamy sa dumne ze swoich dzieci, z ich bazgrolow, pierwszych krokow, chociaz niektorzy sie z tego nabijaja, zwlaszcza Ci co nie maja dzieci
. Ja sie ciesze ze jestem zafiksowana na punkcie swojego syna i chce byc rownie zafiksowana na punkcie drugiego
. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afafcd5054e0.jpg
martusiawp, Kiwona, india lubią tę wiadomość
-
Lili trzymaj sie oby sie nie powtorzylo, kurcze nie znamy dnia ani godziny
Fasolka slicznoscii jedno foto i drugie
wogole wszystkie brzuszki cudowne
dzieki za mile slowa dla mojego maluszka, chyba dobry sprzet maja w klinice ze takie fajne foty wychodza, albo dziecie fotogeniczne hihi
ja tez przed TV, maz na czolgach, ale niech siedzi przynajmniej w spokoju ogladamFasolka77 lubi tę wiadomość