X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    DoCelu ustawiłam na nowo ;) niech zostanie tak jak jest.

Boje się jutra. Po 16 bede miala wyniki pewnie z bety :(

Nic się Kochana nie stresuj! Będzie dobrze <3

A ja spać nie mogę... Chyba za dużo w dzień pospalam. A pobudka do pracy o 5:30 :(((

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
  • Aga2606 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś bezsenności nie ma bo córka balowała w nocy:/ wracam do pracy po tygodniu...ciekawe czy nie zasnę na biurku:p

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dość. Jestem padnięta.
    Aga życzę powodzenia. Przyjedź do mnie-sen w pracy Ci nie grozi.
    Melunia trzymam kciuki!
    Siamyrka ja położyłam się o 1. Budzik 6.05.

Jutro wizyta... brzuch mnie boli z nerwów.

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam plamień. Niby nie ma tego dużo. Najwięcej widać przy podcieraniu, takie brązowe. No i jeden większy brazowy skrzep. Przepraszam za opisy. Brzuch boli mnie na okres, ale pocieszam sie, że nie było żywej krwi. Przelezalam wczoraj cały dzień, wzięłam nospe. Zobaczymy co bedzie dalej.

• Daffi Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adonis jutro mamy obie wizytę :)
    Ja co prawda doktorka mam przyjmujacego od 16 bede trzymać kciuki za Twoją wizytę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 07:20

Adonis_26 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach. :)
    Vilte może podjedz do szpitala???
    Melunia będzie już dobrze. Musi być już u Nas dobrze ❤️

Marta931217 lubi tę wiadomość

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Adonis_26 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Adonis jutro mamy obie wizytę :)
    Ja co prawda doktorka mam przyjmujacego od 16 bede trzymać kciuki za Twoją wizytę.
    Ja niby 14.40 ale poślizg to ona lubi mieć.

Też trzymam za Ciebie! I za wszystkie, ktore jeszcze czekają :)

Daffi lubi tę wiadomość

QoJgp2.png
    I2MWp2.png
    08rTp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja znowu świruje bo napisze w prost spodziewałam sie zatwardzenia czy cos a moje kupy sa zadkie nie sa to typowe biegunki ze chodzę ciagle do toalety ale rano sa zadkie. Czy tak tez moze być ? I dzisiaj męczą mnie mdłości a właśnie do pracy sie szykuje

• B_002 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Dziewczyny ja znowu świruje bo napisze w prost spodziewałam sie zatwardzenia czy cos a moje kupy sa zadkie nie sa to typowe biegunki ze chodzę ciagle do toalety ale rano sa zadkie. Czy tak tez moze być ? I dzisiaj męczą mnie mdłości a właśnie do pracy sie szykuje

Karmelllka90 a może to z nerwów?
    Czasem organizm może tak reagować.
    Nie przejmuj się tym aż tak. Jedne kobiety mają zatwardzenia a inne nie, wszystko jest w porządku :)

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka też tak mam. Tylko przez trzy dni miałam zaparcia a teraz znowu wróciłam do lekkiego rozwolnienia. Dziewczyny pisały że to ok, i że też tak miały w poprzednich ciąża Ch :)

f1d9680377.png
  • Peppa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie wiem w co ręce wsadzic. Dzieciaki szaleju sie najadly, przyjechali moi rodzicr i ogolny armagiedon...
    Objawy ciazowe od 2 dni jakby mniejsze, kompletnie nie czuje sie ciązowo wiec zrobilam dzis bete. Tydzien temu w poniedziałek bylo 1500

hchyikgnrta9wtf8.png
    Ktosiek - kwiecień 2019
    Syn - czerwiec 2017
    Córka - luty 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmellka spokojnie. Wypróżnianie to taki sam objaw jak inne. U jednej występuje, u innej nie. Jednej włosy lśnią, drugiej się przetłuszczania. Jedna ma twarde bolące piersi, druga ma miękkie i bezbolesne. Z tym jest tak samo, więc naprawdę nie przykładaj do tego wagi. Powiem nawet - ciesz się ;)

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, ja się cieszę :) męczyło mnie to zatwardzenie, brzuch wywaliło. Dziękuję bardzo, wolę mój objaw :)

f1d9680377.png

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa wrote:
    Hej. Nie wiem w co ręce wsadzic. Dzieciaki szaleju sie najadly, przyjechali moi rodzicr i ogolny armagiedon...
    Objawy ciazowe od 2 dni jakby mniejsze, kompletnie nie czuje sie ciązowo wiec zrobilam dzis bete. Tydzien temu w poniedziałek bylo 1500
    Ja idę jutro na betę i proga, żeby mieć przed wizytą w pt. Peppa musi być dobrze :) pisz jak będziesz mieć wyniki

f1d9680377.png
  • Marta931217 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Miałam tak ponad pół pierwszej ciąży i teraz mam tak samo .. do toalety chodzę dwa raz dziennie i zawsze takie luźne stolce..

p19uflw1f9i7e1h6.png
    f2wl3e5eban504g3.png
  • Rub45 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj poszłam na bete jutro powtórzę jak się okaże że spada to już wiadomo co i jak. W środę mam wizytę u mojego gin to mi sprawdzi dokładnie co i jak

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj koniecznie znac jak bedziesz miała wyniki. Trzymam kciuki :)

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vilte mam nadzieję, że to nic poważnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak plamicie to jedzcie od razu do szpitala. Lekarz sprawdzi co to jest i może zalecić coś więcej niż luteinę. Ciążę na początku poronienia można przy odpowiednio szybkiej reakcji uratować. Czasem luteina to za mało, nieraz trzeba się położyć na parę tygodni żeby utrzymać ciążę. Nie bagatelizujcie żadnych objawów, mnie bardzo gin na to uczulala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie jakiekolwiek nawet bez krwi jest bezwzględnie wskazaniem do natychmiastowej wizyty. Lepiej pojechać 10 razy za dużo niż 1 raz za mało (nawet mamaginekolog tak gdzieś napisała ostatnio)

‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ