Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:DoCelu ustawiłam na nowo niech zostanie tak jak jest.
Boje się jutra. Po 16 bede miala wyniki pewnie z bety
Nic się Kochana nie stresuj! Będzie dobrze
A ja spać nie mogę... Chyba za dużo w dzień pospalam. A pobudka do pracy o 5:30 (( -
nick nieaktualnyA ja dostałam plamień. Niby nie ma tego dużo. Najwięcej widać przy podcieraniu, takie brązowe. No i jeden większy brazowy skrzep. Przepraszam za opisy. Brzuch boli mnie na okres, ale pocieszam sie, że nie było żywej krwi. Przelezalam wczoraj cały dzień, wzięłam nospe. Zobaczymy co bedzie dalej.
-
Daffi wrote:Adonis jutro mamy obie wizytę
Ja co prawda doktorka mam przyjmujacego od 16 bede trzymać kciuki za Twoją wizytę.
Też trzymam za Ciebie! I za wszystkie, ktore jeszcze czekająDaffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja znowu świruje bo napisze w prost spodziewałam sie zatwardzenia czy cos a moje kupy sa zadkie nie sa to typowe biegunki ze chodzę ciagle do toalety ale rano sa zadkie. Czy tak tez moze być ? I dzisiaj męczą mnie mdłości a właśnie do pracy sie szykuje
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny ja znowu świruje bo napisze w prost spodziewałam sie zatwardzenia czy cos a moje kupy sa zadkie nie sa to typowe biegunki ze chodzę ciagle do toalety ale rano sa zadkie. Czy tak tez moze być ? I dzisiaj męczą mnie mdłości a właśnie do pracy sie szykuje
Karmelllka90 a może to z nerwów?
Czasem organizm może tak reagować.
Nie przejmuj się tym aż tak. Jedne kobiety mają zatwardzenia a inne nie, wszystko jest w porządku
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Hej. Nie wiem w co ręce wsadzic. Dzieciaki szaleju sie najadly, przyjechali moi rodzicr i ogolny armagiedon...
Objawy ciazowe od 2 dni jakby mniejsze, kompletnie nie czuje sie ciązowo wiec zrobilam dzis bete. Tydzien temu w poniedziałek bylo 1500 -
nick nieaktualnyKarmellka spokojnie. Wypróżnianie to taki sam objaw jak inne. U jednej występuje, u innej nie. Jednej włosy lśnią, drugiej się przetłuszczania. Jedna ma twarde bolące piersi, druga ma miękkie i bezbolesne. Z tym jest tak samo, więc naprawdę nie przykładaj do tego wagi. Powiem nawet - ciesz się
-
Peppa wrote:Hej. Nie wiem w co ręce wsadzic. Dzieciaki szaleju sie najadly, przyjechali moi rodzicr i ogolny armagiedon...
Objawy ciazowe od 2 dni jakby mniejsze, kompletnie nie czuje sie ciązowo wiec zrobilam dzis bete. Tydzien temu w poniedziałek bylo 1500 -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny ja znowu świruje bo napisze w prost spodziewałam sie zatwardzenia czy cos a moje kupy sa zadkie nie sa to typowe biegunki ze chodzę ciagle do toalety ale rano sa zadkie. Czy tak tez moze być ? I dzisiaj męczą mnie mdłości a właśnie do pracy sie szykuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jak plamicie to jedzcie od razu do szpitala. Lekarz sprawdzi co to jest i może zalecić coś więcej niż luteinę. Ciążę na początku poronienia można przy odpowiednio szybkiej reakcji uratować. Czasem luteina to za mało, nieraz trzeba się położyć na parę tygodni żeby utrzymać ciążę. Nie bagatelizujcie żadnych objawów, mnie bardzo gin na to uczulala.
-
nick nieaktualny