X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogólnie to trochę się zmęczyłam. Dziś mam wizytę wiec postanowiłam umyć lodówkę, gdybym czasem dowiedziała się, że muszę się więcej oszczędzać :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jak sie wycofam z projektu to muszę zapłacić karę 1500zl :/ postaram sie o zaświadczenie od lekarza i zobaczymy co wtedy
    Karina właśnie tez miałam ta możliwość załatwienia sobie z pracy bez praktyk i ze szkoły koleżanka jest tam nauczycielka i powiedziała ze wystawi mi praktyki tylko jak sie ze dwa razy pojawie. A ja głupia poszłam na rękę szkole i teraz mam :/ ach szkoda słów :/

Taka piękna pogoda a ja mam taki humor wrrr biorę sie za pisanie dokumentów z praktyk od nowa :/

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam to załatwiaj zaświadczenie o niezdolności do odbycia praktyk, że musisz leżeć albo coś. No chyba wtedy kary nie będziesz musiała płacić co?? może się uda

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze sie tak da zrobic idę we wtorek do lekarza i biorę zaświadczenie jeszcze jutro pojadę do szkoły na ostatnie 4 godziny i zawioze te papiery ktore dziś postaram sie poprawić i będę miała praktyki w szkole zaliczone a z przedszkolem to w nosie dam zaświadczenie i będę walczyć o to zeby mi zaliczyli z zaświadczenia z pracy w sumie taka była umowa ! Kurde powinnam nagrać ich na dyktafon ! I daleko w nosie miec ich projekt ! A jak nie to poprostu zmienię uczelnie i tyle wtedy to i czesne im sie ukruci ciekawe czy to bedzie im na rękę jak studentka dwuch kierunków przestanie płacić za szkole ! Gadalam właśnie z Czarkiem i ten powiedział ze jak trzeba bedzie to zapłacimy i karę a ja wezmę dziekanke i przeniose sie na inna uczelnie bo to jakaś kpina jest

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a wy macie po jednej torbie? bo u nas wolą jak wszystko dla dziecka jest w jednej torbie a dla mamy w drugiej i mąż tak właśnie nas spakował.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwie jedna moja druga małej bo do jednej by sie nie zmiescilo

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam współczucia, ja też miałam przeboje na swoich studiach :/ Więc pamiętam jak to jest, przez moją je... promotorkę nie obroniłam magistra. Liczy się tylko kasa nie człowiek, płać i niczego nie wymagaj.Masakra.
    Koral, mi na gardło o dziwo pomógł syrop z cebuli na miodzie.
    Doris ja dzisiaj byłam na GBS i też po kąpieli i depilacji ale nic mi położna nie mówiła, oprócz informacji że co drugiej kobitce wychodzi właśnie wynik pozytywny. Zwłaszcza jeśli miało się problemy z zapaleniami, czyli jestem 100% kandydatką praktycznie :/

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia pogoda cudowna. Ja zostawiam okna do mycia po 38 tygodniu jak już będę chciała wywołać poród :P

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde moje okna też już by chciały być umyte ;) może umyje je niedługo :) :D dziś postawiłam na lodówkę hehe ale fakt pogoda pozytywnie nastraja :) oby już się nie zmieniła to szybko z maluchami będzie można na spacery wyjść :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zostawiam mycie okien na zaraz przed świętami Wielkanocnymi, będę wtedy już w 39 tygodniu ;]
    A co do obwodu brzuszka Kozgo to 5 dni temu miałam 116 cm :-) kto da więcej???

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Ja mam jedną torbę,ale w klapie walizki mam rzeczy dla Franka, więc w sumie są rozdzielone.
    Ale mnie rozpiera dziś energia!!!!!!!!! Umyłam już 2 okna :)
    Czyżby syndrom wicia gniazda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koala ja 122 cm przed chwila :)

• olala81 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wielką prośbę: mojemu kuzynowi urodziło się dziecko z rozszczepem podniebienia, jest już po dwóch operacjach, jednak potrzebne są kolejne. Jeśli chcielibyście pomóc oddając 1% z podatku to są potrzebne dane:
    Fundacja "Rozszczepowe Marzenia"
    Organizacja Pożytku Publicznego
    KRS: 0000248920
    z dopiskiem NA LECZENIE TYMOTEUSZA BRĄSZKOWSKIEGO
    Będę też wdzięczna za udostępnienie tego dalej, dziękuję:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Walabia Ty to chyba nam zrobisz niespodziankę i urodzisz niedługo :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral wiem że ciężko to zrobić ale postaraj się zrelaksować. ciśnienie też moze podskoczyć ze stresu. więc spokojnie, licz do 10 i patrz tylko na zielone :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 16:14

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral trzymam kciuki za chłopców :) mocno wierze ze wytrzymają w brzuszku przeciez gdzie im bedzie lepiej :)

A ja sie pochwałe

zv7f68.jpg paczka od mamy dotarła :) mam nadzieje ze do porodu wystarczy hihi :) nareszcie czekałam cały tydzień na nią :)

Chiang Mai lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam czy ja dobrze widzę te góry czekolady ?:)

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zazdroszczę tej tony słodyczy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 18:17

Miriam lubi tę wiadomość

3i49cwa1t57en9fi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak paczuszka pełna czekolad na moje slodyczowe napady :) i liścik od mamy

"Tylko jak cos zostanie to po porodzie nie jedz już oddaj Czarkowi bo wysrac sie nie będziesz mogła hihi tez cię kocham mama"

Poprostu nie moge z ta kobieta nie wiem czy sie śmiać czy płakać

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super mama Miriam :) Koral wszystko bedzie dobrze !!! Chłopcy to już mali strongmeni.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ