Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie jak sie wycofam z projektu to muszę zapłacić karę 1500zl
postaram sie o zaświadczenie od lekarza i zobaczymy co wtedy
Karina właśnie tez miałam ta możliwość załatwienia sobie z pracy bez praktyk i ze szkoły koleżanka jest tam nauczycielka i powiedziała ze wystawi mi praktyki tylko jak sie ze dwa razy pojawie. A ja głupia poszłam na rękę szkole i teraz mamach szkoda słów
Taka piękna pogoda a ja mam taki humor wrrr biorę sie za pisanie dokumentów z praktyk od nowa -
nick nieaktualnyNo mam nadzieje ze sie tak da zrobic idę we wtorek do lekarza i biorę zaświadczenie jeszcze jutro pojadę do szkoły na ostatnie 4 godziny i zawioze te papiery ktore dziś postaram sie poprawić i będę miała praktyki w szkole zaliczone a z przedszkolem to w nosie dam zaświadczenie i będę walczyć o to zeby mi zaliczyli z zaświadczenia z pracy w sumie taka była umowa ! Kurde powinnam nagrać ich na dyktafon ! I daleko w nosie miec ich projekt ! A jak nie to poprostu zmienię uczelnie i tyle wtedy to i czesne im sie ukruci ciekawe czy to bedzie im na rękę jak studentka dwuch kierunków przestanie płacić za szkole ! Gadalam właśnie z Czarkiem i ten powiedział ze jak trzeba bedzie to zapłacimy i karę a ja wezmę dziekanke i przeniose sie na inna uczelnie bo to jakaś kpina jest
-
nick nieaktualny
-
Miriam współczucia, ja też miałam przeboje na swoich studiach
Więc pamiętam jak to jest, przez moją je... promotorkę nie obroniłam magistra. Liczy się tylko kasa nie człowiek, płać i niczego nie wymagaj.Masakra.
Koral, mi na gardło o dziwo pomógł syrop z cebuli na miodzie.
Doris ja dzisiaj byłam na GBS i też po kąpieli i depilacji ale nic mi położna nie mówiła, oprócz informacji że co drugiej kobitce wychodzi właśnie wynik pozytywny. Zwłaszcza jeśli miało się problemy z zapaleniami, czyli jestem 100% kandydatką praktycznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam wielką prośbę: mojemu kuzynowi urodziło się dziecko z rozszczepem podniebienia, jest już po dwóch operacjach, jednak potrzebne są kolejne. Jeśli chcielibyście pomóc oddając 1% z podatku to są potrzebne dane:
Fundacja "Rozszczepowe Marzenia"
Organizacja Pożytku Publicznego
KRS: 0000248920
z dopiskiem NA LECZENIE TYMOTEUSZA BRĄSZKOWSKIEGO
Będę też wdzięczna za udostępnienie tego dalej, dziękuję -
nick nieaktualnyKoral trzymam kciuki za chłopców
mocno wierze ze wytrzymają w brzuszku przeciez gdzie im bedzie lepiej
A ja sie pochwałe
paczka od mamy dotarła
mam nadzieje ze do porodu wystarczy hihi
nareszcie czekałam cały tydzień na nią
Chiang Mai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak paczuszka pełna czekolad na moje slodyczowe napady
i liścik od mamy
"Tylko jak cos zostanie to po porodzie nie jedz już oddaj Czarkowi bo wysrac sie nie będziesz mogła hihi tez cię kocham mama"
Poprostu nie moge z ta kobieta nie wiem czy sie śmiać czy płakać