Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha dobre
ja właśnie zjadlam risotto z cukinia, krewetkami i sosem pomidorowym i to dwie porcje i ledwo się ruszam jak ja lubie jak mój mąż gotuje tylko potem lakomstwo mnie gubi hehe
Moja mama powiedziała wczoraj za w poprzednim wcieleniu była kurtyzaną w pałacu, ja to dopiero nie wiem czy się śmiać czy płakać :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 18:38
-
nick nieaktualnyO cukini bym zjadla ooooo mniam mniam
Kurtyzana posiadasz może nie zna znaczenia słowa
Moj sąsiad chciał nazwać tak córkę jakieś 10 lat temu bo w filmie usłyszał kurtyzana i myślał ze to imie najszczęście babki w urzędzie wytłumaczyły mu ze nie da radybo to obraźliwe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JA po wizycie... i uwaga, mój mały waży 3182... mam nadzieję, że przystopuje trochę bo chcę rodzić SN. Zobaczymy na następnej wizycie ile wyjdzie na wadze:) przepływy, wody płodowe wszystko ok...
Kurde ale z moją wagą też do przodu. Przez te trzy tygodnie przytyłam najwięcej ze wszystkich wizyt... masakra. Od jutra zero słodkiego bo fakt faktem folgowałam sobie ostatnio, takie miałam ssanie. Lekarz na odchodne powiedział, że ostrożnie z apetytem.... ale nie sądziłam, że mogę tyle przytyć... po świętach nawet tyle nie przytyłam
No a wracając do wagi Franka to myślę, że do nas będzie należało miejsce na podium w tej kategorii
Koral spokojnie zobaczymy co lekarz na to powie...Bea_tina, Makcza, walabia, Miriam, Niesmiala lubią tę wiadomość