X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha dobre :) ja właśnie zjadlam risotto z cukinia, krewetkami i sosem pomidorowym i to dwie porcje i ledwo się ruszam jak ja lubie jak mój mąż gotuje tylko potem lakomstwo mnie gubi hehe

Moja mama powiedziała wczoraj za w poprzednim wcieleniu była kurtyzaną w pałacu, ja to dopiero nie wiem czy się śmiać czy płakać :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 18:38

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O cukini bym zjadla ooooo mniam mniam :)

Kurtyzana posiadasz może nie zna znaczenia słowa :)
    Moj sąsiad chciał nazwać tak córkę jakieś 10 lat temu bo w filmie usłyszał kurtyzana i myślał ze to imie najszczęście babki w urzędzie wytłumaczyły mu ze nie da rady :D bo to obraźliwe :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam moja mama niestety wie hehe ona jest z tych aż za bardzo wyluzowanych całe zycie mowila że jej marzeniem było tańczenie na rurze ale babcia jej zabroniła hehe takiego wariata mam za mamę :)

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko to niezła masz mamuske fajnie ci hihi :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oszalalam na punkcie kokosowych wafelkow z biedronki popijanr bawarka mrrr ideał:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia ja zawsze antyslodyczowa byłam a widzę, że im bardziej zaawansowana ciąża tym bardziej mi się chce, chociaż z czekolady, której dalej nie lubie tylko prince polo ale muszęmieć Bawarke albo mleko do popicia hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prince Polo najlepiej smakuje popijane wodą Żywiec Zdrój. To mój sztampowy zestaw :)

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Miriam, byś się podzieliła tymi czekoladkami! Mi się zapasy kończą- kilka rafaello tylko w domu zostało.
    Wpadaj do mnie :) podziale sie :) osiedle słoneczne stara iwiczna :) trasa Piaseczno Magdalenka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz mi mowil ze to przez zapotrzebowanie na żelazo tak sie słodyczy na koniec chce :) chociaż ja cała ciążę czekolada pomarańcze mandatynki ;)

• walabia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź ze sobą na poród do Praskiego - na piechotę mam do szpitala 5 min. ;)

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezmę :) a w którym ty rodzisz ? Żebyś mi nie uciekła na druga stronę Wisły a ja z tymi czekoladami na tej porodowce :D

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Man ochote na orzechy i truskawki też może podświadomie dlatego, że przy karmieniu nie mozna hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jedzenia czekolady brzuch rośnie :) jfb4wh.jpg nie wiem dlaczego ale przekreca mi zdjęcia :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no dobra ale ja rodze 1 kwietnia przynajmniej tak sie z Zoja umówilam wiec Franek urodzi sie dzień góra dwa po terminie :)

walabia lubi tę wiadomość

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wam zazdroszczę tych słodkości :) i tego że możecie

ja już zaczełam chyba dietę dla matek karmiących bo po wszystkim mnie mdli i inne okropne przypadłości. masakra.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chociaż po opisujcie mi jak to smakuje ;)

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by to opisać pycha :)

haybeauti, doris85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zejsz trochę i chcesz wiecej i wiecej :D

haybeauti lubi tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA po wizycie... i uwaga, mój mały waży 3182... mam nadzieję, że przystopuje trochę bo chcę rodzić SN. Zobaczymy na następnej wizycie ile wyjdzie na wadze:) przepływy, wody płodowe wszystko ok...

Kurde ale z moją wagą też do przodu. Przez te trzy tygodnie przytyłam najwięcej ze wszystkich wizyt... masakra. Od jutra zero słodkiego bo fakt faktem folgowałam sobie ostatnio, takie miałam ssanie. Lekarz na odchodne powiedział, że ostrożnie z apetytem.... ale nie sądziłam, że mogę tyle przytyć... po świętach nawet tyle nie przytyłam :P

No a wracając do wagi Franka to myślę, że do nas będzie należało miejsce na podium w tej kategorii :P

Koral spokojnie zobaczymy co lekarz na to powie...

Bea_tina, Makcza, walabia, Miriam, Niesmiala lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 marca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia a jeżeli moge zapytać to ile przytyłas? Mały faktycznie imponujący ale wiesz jak mówią z ta wagą, że może się wahać nawet o 500g a teraz kiedy będziesz miała jakieś usg?

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ