Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Panią.
Proszę mi wysłać imię i nazwisko szczęśliwej Mamy, bo samo imię to za mało żeby coś ustalić z urlopu, bo akurat jestem na urlopie
Jak będę wiedział więcej, i Mama Helenki wyrazi zgodę, to przekaże Pani informacje
Jeśli nie ma Pani nazwiska, to będę w pracy po długim weekendzie majowym i wtedy jestem w stanie odtworzyć dane z aparatu usg w pracowni.
Prosiłbym, aby mi Pani przypomniała mailowo w poniedziałek przed południem.
Pozdrawiam
Sobiesław Kaszowicz
607 261 197; [email protected]
Odpowiedz jaka otrzymałamNalka, Bea_tina, magdalena, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co z Maczka bo ja nie w temacie? A Natalia sie odzywala?
pilam rumianek i malemu nie sluzy. Ulewal na 10 cm i non stop plakal.juz sama nie wiem co pic co jesc. Jeszcze pupke sobie odparzyl pewno po tych kupkach po rumianku bo tylko to zmienilam w diecie. -
Wlasnie próbujemy ja odnaleźć bo nic sie nie odzywa od piątku przed świętami.
Haybeauti ja od wczoraj tez juz rumianek odstawilam i zobaczymy, dzis za to wypiłam taki swierzy sok z jabłek i jak mnie przeczyscilo to aż strach co u Tymka bedzie. Moj syn dzis miał przerwę jedzeniową 5h w nocy szok pierwszy raz tak było oczywiście obudził sie standardowo o 5.30 i padł ok 8.30. Nad ranem zrobił nam niezły numer bo z boku przekręcił sie sam na brzuch i triche stresu było bo to ze z pleców na boki i z boku na plecy to ok ale zeby na brzuch poza tym jak leży na brzuchu to bardzo wysoko i w sumie na długo podnosi głowę i nie wiem czy to nie za szybko.
Wczoraj byliśmy u chirurga lewe jajko juz zeszło ale na prawym jest wodniak i mamy w czerwcu zrobic usg i zobaczyc co i jak. A za tydzien ortopeda musze sie podpytac bo małemu czasem cos strzyka w ręku i nie wien czy to cis poważnego czy nie. -
Miriam wrote:Witam Panią.
Proszę mi wysłać imię i nazwisko szczęśliwej Mamy, bo samo imię to za mało żeby coś ustalić z urlopu, bo akurat jestem na urlopie
Jak będę wiedział więcej, i Mama Helenki wyrazi zgodę, to przekaże Pani informacje
Jeśli nie ma Pani nazwiska, to będę w pracy po długim weekendzie majowym i wtedy jestem w stanie odtworzyć dane z aparatu usg w pracowni.
Prosiłbym, aby mi Pani przypomniała mailowo w poniedziałek przed południem.
Pozdrawiam
Sobiesław Kaszowicz
607 261 197; [email protected]
Odpowiedz jaka otrzymałam