X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzeba myśleć, że wszystko jest ok, oczywiście nie zaszkodzi napisać do gina i moderatorów. Z tego co pamiętam Makcza pisała, że ma na imię Magda ale czy to coś nam daje?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nic nie daje samo imie ale przynajmniej wiem jak pisać do gin

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak juz pisze do niego

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam maila jak tylko dostanę odp dam znać

walabia, Tusia89 lubią tę wiadomość

• walabia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bardzo bym chciała, żeby się odezwała... :( Koral, to dziwne, ale rzeczywiście, czuję się z Wami zżyta, mimo, że niewiele o sobie wiemy.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy, dziewczęta. Oby nasze starania przyniosły pomyślne wieści.

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkich snów zapewne życzy też Franio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 17:08

Miriam, Bea_tina, perełeczka, Tusia89 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• magdalena Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze musi byc dobrze z nia i Helenka przestraszylyscie mnie troche a jaj tu zajrzy to dostanie w tyleczek kopa:(

dqpri09knl7nzqjn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kopa dostanie

Mam nadzieje jednak ze jest wszystko ok

Ja tez zmykam spać kolorowych

• kozgo Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ze udało Wam sie znaleźć ten link i ze Koral napisałaś do moderatorów mam nadzieje ze to przyniesie efekt i bedzie wiadomo co i jak:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Panią.
    Proszę mi wysłać imię i nazwisko szczęśliwej Mamy, bo samo imię to za mało żeby coś ustalić z urlopu, bo akurat jestem na urlopie :)
    Jak będę wiedział więcej, i Mama Helenki wyrazi zgodę, to przekaże Pani informacje :)
    Jeśli nie ma Pani nazwiska, to będę w pracy po długim weekendzie majowym i wtedy jestem w stanie odtworzyć dane z aparatu usg w pracowni.
    Prosiłbym, aby mi Pani przypomniała mailowo w poniedziałek przed południem.

Pozdrawiam

Sobiesław Kaszowicz
    607 261 197; [email protected]

Odpowiedz jaka otrzymałam

Nalka, Bea_tina, magdalena, Effcia28 lubią tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ja nawet przejrzałam osoby które lubią zdjecia Helenki na fb u doktora aksamitu chyba 3 Magdy ale jedna ma blizniaki a dwie widoczność tylko dla znajomych wiec ciezko powiedziec :/

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez to zrobiłam ale jedna z nich to Magdalena tu z forum a tamta to tez raczej nie Makcza

• haybeauti Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co z Maczka bo ja nie w temacie? A Natalia sie odzywala?
    pilam rumianek i malemu nie sluzy. Ulewal na 10 cm i non stop plakal.juz sama nie wiem co pic co jesc. Jeszcze pupke sobie odparzyl pewno po tych kupkach po rumianku bo tylko to zmienilam w diecie.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie próbujemy ja odnaleźć bo nic sie nie odzywa od piątku przed świętami.
    Haybeauti ja od wczoraj tez juz rumianek odstawilam i zobaczymy, dzis za to wypiłam taki swierzy sok z jabłek i jak mnie przeczyscilo to aż strach co u Tymka bedzie. Moj syn dzis miał przerwę jedzeniową 5h w nocy szok pierwszy raz tak było oczywiście obudził sie standardowo o 5.30 i padł ok 8.30. Nad ranem zrobił nam niezły numer bo z boku przekręcił sie sam na brzuch i triche stresu było bo to ze z pleców na boki i z boku na plecy to ok ale zeby na brzuch poza tym jak leży na brzuchu to bardzo wysoko i w sumie na długo podnosi głowę i nie wiem czy to nie za szybko.

Wczoraj byliśmy u chirurga lewe jajko juz zeszło ale na prawym jest wodniak i mamy w czerwcu zrobic usg i zobaczyc co i jak. A za tydzien ortopeda musze sie podpytac bo małemu czasem cos strzyka w ręku i nie wien czy to cis poważnego czy nie.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Tez to zrobiłam ale jedna z nich to Magdalena tu z forum a tamta to tez raczej nie Makcza
    tez poszlam w ta strone :-)

doris85 lubi tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Witam Panią.
    Proszę mi wysłać imię i nazwisko szczęśliwej Mamy, bo samo imię to za mało żeby coś ustalić z urlopu, bo akurat jestem na urlopie :)
    Jak będę wiedział więcej, i Mama Helenki wyrazi zgodę, to przekaże Pani informacje :)
    Jeśli nie ma Pani nazwiska, to będę w pracy po długim weekendzie majowym i wtedy jestem w stanie odtworzyć dane z aparatu usg w pracowni.
    Prosiłbym, aby mi Pani przypomniała mailowo w poniedziałek przed południem.

Pozdrawiam

Sobiesław Kaszowicz
    607 261 197; [email protected]

Odpowiedz jaka otrzymałam
    wydaje mi sie po tej odpowiedzi, ze z makcza jest ok:-) tez tak to idebralyscie?

dqpri09knl7nzqjn.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy on aż tam ja kojarzyl bo z tego co pamietam nie prowadził jej ciazy ona chyba była tylko dwa razy u niego na usg.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis o wodzie i bulce z piersi z indyka.a Michas sie prezy i nozki podkula.

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak oda chodziła do kobiety-gina. Kaszowicz robił tylko usg i raczej z wypowiedzi wynika, że jej nie kojarzy.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ