X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Elle Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Mam mam! Magdalena jeśli tak się Makcza nazywa, urodziła 21.04 przez cesarskie cięcie. Położna powiedziała, że bez komplikacji, ale nie wiem czy wszystko powiedziała. Mam tez nazwisko, ale nie wiem czy Makcza sobie życzy rozpowszechniania swoich danych.

Czuje się jak detektyw;)

Doris! Jesteś boskaaaaaaa! :):)

W takim razie możemy przyjąć, że Makcza po prostu przestała zaglądać na forum - ot i cała tajemnica ;) Możemy odetchnąć :)

Co prawda jakby skrobnęła choć zdanie, to już w ogóle byłby czad, ale najważniejsze, że wiemy, że nic jej nie jest...

iv09mg7y9aya90me.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ile ona jest Magdalena:)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris jesteś genialna :) jeżeli masz nazwisko to spróbuj ja znaleźć na Facebooku i odezwać sie do niej o ile ja znajdziesz :)

My juz odebraliśmy wyniki krwi Zojki i krew ok moczu nie udało sie złapać :( będziemy łapać w piątek

• kozgo Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ma depresje poporodowa rożnie to bywa mysle ze sue odezwie jeszcze prędzej czy pózniej.

Doris super z ciebie detektyw:)

Dziewczyny nam pytanie jak w taka pogodę ubieracie maluchy? Mój jest dzis w długim Body dresikach i przykryty cienkim kocykien i baba na mnie nakrzyczala przed chwila ze takie dziecko to w kurtce byc powinno ale jak wczoraj miał Body z krótkim i koszulkę z długim to strasznie sie spocil.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka jest w pajacu i przykryta cienkim kocykiem byłam u lekarza dziś z nia tak i nic nie mówiła ze za cienko ogólnie dziś jest gorąco

• walabia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś ubrałam Franka w body z krótkim rękawem, na to cienki dres. I żadnego kocyka, przecież by się zgrzał! Ja byłam w krótkim rękawku, więc jemu na pewno nie było za zimno! Kozgo, nie przejmuj się głupimi komentarzami ludzi, którzy twierdzą, że rodzice są największymi wrogami swoich dzieci.

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie usiadła obok mnie pani z wózkiem i dxiwcko w body na krótki rękaw ma

• walabia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha to podejdź do niej i zapytaj gdzie ma kurteczkę! ;)

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam na fb ale nie znalazłam, ale mam chyba miejsce pracy i tel służbowy. Ktoś pamięta czym się Makcza zajmowała zawodowo?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • walabia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Szukałam na fb ale nie znalazłam, ale mam chyba miejsce pracy i tel służbowy. Ktoś pamięta czym się Makcza zajmowała zawodowo?

Nie przypominam sobie, żeby podawała taką informację :|

ot1z8e0.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daje sobie spokój z poszukiwaniami. Jak Makcza będzie chciała się odezwać to się odezwie.

A dzisiaj znowu mamy wizytę u pediatry.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem, żyję, Helena zdrowa. Dopiero wyszły my ze szpitala. Było bardzo ciężko, nie chciała jeść. Ja mam baby blues, emocje ogromne. Weszłam od razu na ostatnią stronę, a tu właśnie piszecie o mnie...

Karola:), Tusia84, lusia22, walabia, Nalka, Bea_tina, szpilka, doris85, Karina1989, Miriam, weronikabp, koral, Martynika, Tusia89, NataliaK, perełeczka, magdalena, Niesforna, stardust87, Niesmiala lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny, dobrze ze jesteś, bo się martwiłyśmy. Zdrówka dla Was :*

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina wrote:
    Wydaje mi się, że mam mniej pokarmu, położna poleciła jakiś nowy specyfik - Femaltiker na bazie słodu jęczmiennego. Może któraś z was próbowała?

dziewczyna która była ze mną na sali kupiła to bo też jej to położna poleciła i ostatnio jak rozmawiałyśmy to mówiła że teraz ma tyle pokarmu że nie dokarmia już butelką.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAKCZA!!!!!!!!!! WSPANIALE ŻE ŻYJECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ot1z8e0.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza po pierwsze masz wirtualnego kopa! A po drugie ciesze sie ze jestescie cale i zdrowe:) kamien z serca:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza dobrze ze jestescie całe i zdrowe:) z karmieniem prawie każda z nas miała problem szczególnie po cesarce wiec sie nie stresuj w domu wszystko bedzie lepiej i łatwiej :) buziaki dla Was dziewczyny:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he Makcza, to się nazywa wielkie wejście;) Jak tu mieć baby bluesa jak tyle osób o tobie pamięta. A ja Cie nawet wyśledziłam w necie i w szpitalu - bój się :D

Karola:), Bea_tina lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    Dziewczyny, jestem, żyję, Helena zdrowa. Dopiero wyszły my ze szpitala. Było bardzo ciężko, nie chciała jeść. Ja mam baby blues, emocje ogromne. Weszłam od razu na ostatnią stronę, a tu właśnie piszecie o mnie...
    My tu juz śledztwo za tobą zrobiliśmy. :) dobrze ze jesteście całe i zdrowe :) a co do baby blusa tez chyba miałam w szpitalu teraz juz jest ok :)

Jak dobrze ze sie odezwałas :)

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza - Super, że się odezwałaś :) Ulga jak nie wiem :)

Ewelina - Ja pijam właśnie Femaltiker...u nas w aptece kosztuje 18,99 za 12 saszetek, do picia jak dla mnie niedobry, ale ja piję z wodą, można też z mlekiem, ale muszę przyznać, że chyba skuteczny, bo mały się najada bez problemu i odkąd piję, to nawet jak mały woła częściej cyca, to zawsze ma co pić :) A ostatnio woła bardzo często...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:32

lusia22, Tusia89, Bea_tina, walabia, stardust87 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ