Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
doris85 wrote:Mam mam! Magdalena jeśli tak się Makcza nazywa, urodziła 21.04 przez cesarskie cięcie. Położna powiedziała, że bez komplikacji, ale nie wiem czy wszystko powiedziała. Mam tez nazwisko, ale nie wiem czy Makcza sobie życzy rozpowszechniania swoich danych.
Czuje się jak detektyw;)
Doris! Jesteś boskaaaaaaa!
W takim razie możemy przyjąć, że Makcza po prostu przestała zaglądać na forum - ot i cała tajemnicaMożemy odetchnąć
Co prawda jakby skrobnęła choć zdanie, to już w ogóle byłby czad, ale najważniejsze, że wiemy, że nic jej nie jest...
-
nick nieaktualny
-
Moze ma depresje poporodowa rożnie to bywa mysle ze sue odezwie jeszcze prędzej czy pózniej.
Doris super z ciebie detektyw:)
Dziewczyny nam pytanie jak w taka pogodę ubieracie maluchy? Mój jest dzis w długim Body dresikach i przykryty cienkim kocykien i baba na mnie nakrzyczala przed chwila ze takie dziecko to w kurtce byc powinno ale jak wczoraj miał Body z krótkim i koszulkę z długim to strasznie sie spocil. -
nick nieaktualny
-
Ja dziś ubrałam Franka w body z krótkim rękawem, na to cienki dres. I żadnego kocyka, przecież by się zgrzał! Ja byłam w krótkim rękawku, więc jemu na pewno nie było za zimno! Kozgo, nie przejmuj się głupimi komentarzami ludzi, którzy twierdzą, że rodzice są największymi wrogami swoich dzieci.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jestem, żyję, Helena zdrowa. Dopiero wyszły my ze szpitala. Było bardzo ciężko, nie chciała jeść. Ja mam baby blues, emocje ogromne. Weszłam od razu na ostatnią stronę, a tu właśnie piszecie o mnie...
Karola:), Tusia84, lusia22, walabia, Nalka, Bea_tina, szpilka, doris85, Karina1989, Miriam, weronikabp, koral, Martynika, Tusia89, NataliaK, perełeczka, magdalena, Niesforna, stardust87, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Ewelina wrote:Wydaje mi się, że mam mniej pokarmu, położna poleciła jakiś nowy specyfik - Femaltiker na bazie słodu jęczmiennego. Może któraś z was próbowała?
dziewczyna która była ze mną na sali kupiła to bo też jej to położna poleciła i ostatnio jak rozmawiałyśmy to mówiła że teraz ma tyle pokarmu że nie dokarmia już butelką. -
nick nieaktualnyMakcza wrote:Dziewczyny, jestem, żyję, Helena zdrowa. Dopiero wyszły my ze szpitala. Było bardzo ciężko, nie chciała jeść. Ja mam baby blues, emocje ogromne. Weszłam od razu na ostatnią stronę, a tu właśnie piszecie o mnie...
dobrze ze jesteście całe i zdrowe
a co do baby blusa tez chyba miałam w szpitalu teraz juz jest ok
Jak dobrze ze sie odezwałas -
Makcza - Super, że się odezwałaś
Ulga jak nie wiem
Ewelina - Ja pijam właśnie Femaltiker...u nas w aptece kosztuje 18,99 za 12 saszetek, do picia jak dla mnie niedobry, ale ja piję z wodą, można też z mlekiem, ale muszę przyznać, że chyba skuteczny, bo mały się najada bez problemu i odkąd piję, to nawet jak mały woła częściej cyca, to zawsze ma co pićA ostatnio woła bardzo często...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 21:32
lusia22, Tusia89, Bea_tina, walabia, stardust87 lubią tę wiadomość