Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makcza spokojnie, baby blues minie a każda z nas ma być prawo zmęczona i podłamana tak jak napisała koral. Damy radę. Powiem Wam, że fajnie, że mamy siebie
praktycznie się nie znamy, nawet swoich imion nie znamy a potrafimy się tak wspierać i w ogóle... fajnie
dzięki laski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 20:36
Miriam, walabia lubią tę wiadomość
-
No ja juz bez Was żyć nie moge hehe:) dzis dzien był nawet ok jezeli chodzi o brzuch a teraz taka tragedia płacz nie z tej ziemi normalnie jakby ze skory obdzierali no ale juz napewno nie od jedzenia wiec jestem w martwym punktcie.
Miriam lubi tę wiadomość
-
Maczka z nami zapomisz o baby blusie.
my dzis jedziemy na espumisanie i jakby lepiej 3 kropelki 3 razy dziennie.
Jeszcze pojawily sis u niego potowki. U nas w domu jest zawsze latem mega goraco. Zastanawiam sie nad klima. Myslicie ze maluchowi nie zaszodzi? -
Klima to chyba średnio dla malucha tak mi sie wydaje ze łatwo go przeziębić i z czasem rożne syfy tam sie zbierają. A my słaba noc mieliśmy słaba mały budził sie co 2h na cyca, a wczoraj wieczorem tak płakał ze nawet co dziwne w kąpieli sienie uspokoil. Pobudka 5.30:/ a teraz zjadł cyca i zanim zdążyłam go wziąć do odbicia to chlust i potem co chwile sie olewali i ulewalo i prezenie i stekanie i biorąc pod uwage ze wczoraj jadłam chleb z masłem i pulpety z indyka to chyba jednak moje jedzenie nie wiele ma wspólnego:/
-
Masakra nie długo zostanę o wodzie zeby jeszcze było widać jakas poprawę to bym miała większa motywacje a tak
tydzien ostrej diety jak nie bedzie rezultatu to zacznę jesc wszystko i juz bo moze to w ogóle nie od jedzenia tylko tak po prostu ma i juz.
To jak taki do pokoju to chyba ok
Dziewczyny gdzies czytałam ze jak dziecko nie toleruje laktozy czyli produktów mlecznych to objawia sie to biegunkami czyli jak u nas biegunek nie było to odstawianie rzeczy z mlekiem jest troche bezsensu nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:16
-
u nas wczoraj dzień też nie najlepszy, mała spała tylko na spacerze i tylko na rękach a jak ją odkładałam to wielki płacz, na szczęście po kąpieli i jedzonku poszła spać, pierwszy raz obudziła się po 4 godz a później już co 2, teraz oczywiście nie śpi tylko puszcza bąki i się pręży, więc kozgo nie tylko ty się męczysz z brzuszkiem Tymka, jak tak dalej będzie to chyba rusze te niemieckie krople, u nas chociaż dobrze że po południu jest spokój i wieczorem.
-
Koral dziekuje za wsparcie innym dziewczyna tez:) co ja bym bez was zrobiła.
My mamy wizytę 8 to się wypytam bo te krople jakis super rezultatów nie dają puki co. Wkurza mnie ze bez zadnej diagnostyki kazdy lekarz mowi kolka i wszystko eliminować a przecież mozna sprawdzić czy to nietolerancja laktozy czy białka krowiego a nie pozbawiać mamy tych rzeczy a potem kości poleca na łeb na szyje:/ masz Koral racje ze nie ma co wariować bo przez te diety nie dość ze pokarm sie straci to jeszcze nam zaraz poleca włosy, paznokcie i kości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:26
-
U nnie jak byla polozna to powiedziala ze na pewno nie kolka bo wtedy nawet przy piersi dziecko placze. Ze u mnie musza go me zyc gazy i to ze czasami nie moze zrobic kupki.juz sobje tak mysle ze jak zaczne jesc wiecej blonnika to moze jemu pomoze? Bo w sumie ja tez nie pamietam kiedy bylam w wc
-
Haybeauti to u nas tak samo przy cycu spokój i tez widze ze to gazy, biegunek nie ma, kupa jest jedna na jeden czy dwa dni ale prawidłowy kolor zapach i konsystencja. Zadnych wysypek. Tylko ulewa czesto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:37
-
Hej dziewczyny
U nas nocka ok Franio pierwszy raz przespał ciągiem 4,5h byłam w szokupotem co 3 a w dzień to już co dwie się budzi.
No Frania też meczą te głupie gazy ale nie podaje mu kropelek, choć mam ale pani doktor powiedziała, że jeśli mocno nie płacze i to nie podawać... a to, że gazy męczą i się czasem pręży to normalne bo jest jeszcze malutki...
Dziewczyny a co do tej biegunki, Franek robi wodniste kupy... no i zazwyczaj po każdym karmieniu więc jak tu rozpoznać czy to biegunka?
Walabia mam pytanie do Ciebie. Jak odciągasz pokarm do butelki i zostawiasz mężowi bo gdzieś wychodzisz, to butelka stoi w temperaturze pokojowej czy w lodówce i potem mąż musi podgrzewać? jeśli z lodówki to jak długo podgrzewa i do jakiej temperatury? jestem w tym temacie zielona a chciałabym zacząć uczyć Frania też z butelki bo jeśli będę musiała gdzieś wyjść na dłużej to bym nie chciała, żeby Franio był głodny -
haybeauti wrote:U nnie jak byla polozna to powiedziala ze na pewno nie kolka bo wtedy nawet przy piersi dziecko placze. Ze u mnie musza go me zyc gazy i to ze czasami nie moze zrobic kupki.juz sobje tak mysle ze jak zaczne jesc wiecej blonnika to moze jemu pomoze? Bo w sumie ja tez nie pamietam kiedy bylam w wc
u nas jest to samo, a jak już zrobi kupe to tylko je i śpi.