Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To super że dzidziuchy zdrowe:) no jutro mam nadzieje ze tez zobaczymy czy moja intuicja się sprawdza czy nie. Zawsze jakoś bardziej chcialam dziewczynkę a in bliżej poznania plci tym bardziej nie wiem co bym wolała chyba myśl żeby zdrowe było wygrywa:)
-
nick nieaktualnyNawet szczególnie tam nie zaglądał Ja chciałam wiedzieć czy z łożyskiem wszystko ok. bo ostatnio był widoczny krwiak pod kosmówką po wcześniejszym odwarstwianiu Dzisiaj nic nowego nie widać ale jest jeszcze mały skrzep po tamtym krwiaku. W poniedziałek idę do mojego ginekologa i mam też cichą nadzieję, że On już określi płeć bo w poprzednich ciążach mówił mi w11 tc potwierdzał w 15 tc a w poniedziałek będzie już 13+6 więc może wreszcie się dowiem dla kogo mam szukać imienia
-
Dziewczynki ale wam zazdroszczę, ja muszę się pożalić bo moje badania prenatalne trwały jak dla mnie za krótko;/ co prawda zmierzył wszystkie parametry, które trzeba i wszystko było w porządku (z czego się bardzo cieszę) ale jak czytam wasze posty, że np. badanie trwało 30-45min, że dowiedziałyście się więcej niż te wymagane minimum to się zaczynam zastanawiać czy mój lekarz nie zrobił tego tak na odczepnego ?! Co myślicie? Wiem tylko, że wszystko jest ok, nie miał zastrzeżeń ale np. nie znam ryzyka wystąpienia ZD, nie znam tętna... słyszałam serduszko ale tylko chwile, pokazał nam, że są dwie komory ale ile uderzeń na minutę to już się nie dowiedziałam;/
w związku z tym, że to moja pierwsza ciąża też nie bardzo wiem o co pytać, chciałabym aby sam wszystko pokazał jak najlepiej... a byłam tak zapatrzona w monitor że nawet nie w głowie miałam wymyślanie pytań,
eh to się wyżaliłam -
Hej Dziewczyny a my już jutro mamy badanie prenatalne, z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej boję się okropnie, mam nadzieję że wszystko okaże się w porządku. Co do płci Dziecka z Mężem postanowiliśmy po raz drugi mieć do samego końca niespodziankę, z Synkiem co prawdę miałam przeczucia że urodzi się chłopczyk a teraz coś nie bardzo, ważne żeby Dzieciątko było zdrowe. Trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę.
-
Hej Dziewczyny my już po badankach, z Dzidzią wszystko w jak najlepszym porządku, wyniki badań z usg i krwi bardzo dobre, Maleństwo ma już 52 mm i strasznie jest ruchliwe, nie chciało dać się zbadać aż w końcu pokazało nam języczek serduszko bije mu jak dzwon 166 ud/min, jesteśmy z Mężem przeszczęśliwi. Trzymam kciuki za pozostałe Mamusie które jeszcze nie miały badanka, trzymajcie się Dziewczyny.
-
No super było się dowiedzieć bo akurat wpadł mi wylot z siostra do londynu i już dziś obkupilam się jak szalona:)
A co do madalinsliego rodzę tam tylko dlatego że nam mega polozna:) tak naprawdę lekarz jest mało ważny ale dobra polozna to skarb:)haybeauti lubi tę wiadomość
-
martusia172005 wrote:Gratulację Koala mąż na pewno jest szczęśliwy tak samo mocno jak Ty A płeć może widzieliście?
Nie widzieliśmy, ale też nie chcemy znać płci do narodzin, poprzednio też nie znaliśmy i była to dla nas suuuper niespodzianka ;] a wszystko co kupowałam dla Dzieciaczka kupowałam w neutralnych kolorkach ;] mamy już Synusia, który wciąż powtarza że chce mieć braciszka a nam jest to zupełnie obojętne, byle by zdrowe ;]
Nie wiem czy dobrze pamiętam Martusia masz badanka w tym tygodniu?? trzymam kciuki -
nick nieaktualny