Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza wrote:
Walabia, skok jak nic!SKOK to dobre wytłumaczenie każdego marudnego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 23:41
Makcza, Miriam, Kaja, Karina1989, Tusia89, Lissa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Aaa, zmodyfikowana ciastka Kozgo i doszłam juz prawie do ideału. Kostka masła, 2 jaka, 3 łyżki mąki, 2 łyżki brązowego cukru, szczypta proszku do pieczenia, małe jabłko starte na drobnych oczkach, cynamon, kropla aromatu migdałowego. Posiekane daty le, żurawina i rodzynki, na koniec dostaje płatków owsianych po łyżce i patrze, czy już
Kiedy konsystencja mi odpowiada formuję kulki, kładę na papier do pieczenia i splaszczam - nie rozpływają się w pieczeniu, zachowują formę. A idealne będą z posiekaną figą - i wtedy juz w ogóle nie dam cukru. Jabłko daje super efekt - nie są suche ani twarde. Piekę na oko -zaglądam czy juz.
-
hehe jakby się umówili
mój Franek tez dziś mi na brzuchu odpoczywał
Lissa zapraszam do Gniezna i pójdziemy na to piwotylko co wtedy z karmieniem hehe a zdjęcie Twojego synalka powala, ładny amigos będzie z niego
Piękne zdjęcia Walabia i Kozgo, uwielbiam takie widoki
Makcza od wczoraj Franek tez więcej rozgadanynareszcie
no ale dalej walczymy w podnoszeniem główki na brzuchu
martwi mnie to strasznie. Franek Się denerwuje jak go kładę na brzuch w celu zabawy więc leży tylko chwilę ale staram się codziennie go położyć chociaż na minute. eh
Makcza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas takie spanie
Zamieniło sie na takie
A ze kilka dni słabo jadła to postanowiłam nie podejmować próby ucieczki i tak śpimy juz 2 h nawet ja sie przespalama ona zawsze cos tam pociągnela.
Makcza, Kaja, Karina1989, Lissa, MoniaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia, nie martw się. My mamy to samo. Moja pediatra twierdzi że dzieciom przychodzi samo leżenie na brzuszku kiedy poczują, że mają mocniejsze barki i ramiona. Mówiła, żeby nie zmuszać do niczego. Oczywiście dziennie położyć na chwilę do czasu aż zacznie protestować
Tusia89, Kaja, walabia lubią tę wiadomość