Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • walabia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:

Walabia, skok jak nic!
    ha ha ha a czym będziemy tłumaczyć dąsy naszych dzieci za kilka lat? :D SKOK to dobre wytłumaczenie każdego marudnego dnia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 23:41

Makcza, nick nieaktualny, Kaja, Karina1989, Tusia89, Lissa lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, zmodyfikowana ciastka Kozgo i doszłam juz prawie do ideału. Kostka masła, 2 jaka, 3 łyżki mąki, 2 łyżki brązowego cukru, szczypta proszku do pieczenia, małe jabłko starte na drobnych oczkach, cynamon, kropla aromatu migdałowego. Posiekane daty le, żurawina i rodzynki, na koniec dostaje płatków owsianych po łyżce i patrze, czy już :) Kiedy konsystencja mi odpowiada formuję kulki, kładę na papier do pieczenia i splaszczam - nie rozpływają się w pieczeniu, zachowują formę. A idealne będą z posiekaną figą - i wtedy juz w ogóle nie dam cukru. Jabłko daje super efekt - nie są suche ani twarde. Piekę na oko -zaglądam czy juz.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, kto się pod kogo ubrał? :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza jak skończę dietę to wypróbuje Twoja modyfikacje. Tymczasem robie dzem morelowy.

Walabia znam to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 22:13

walabia, Makcza, doris85, Kaja, Karina1989, Lissa, MoniaT lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    Walabia, kto się pod kogo ubrał? :)
    trendy mody w naszym domu dyktuje walabia!

nick nieaktualny, Karina1989 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo niczym egipska księżniczka!

nick nieaktualny, Lissa lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe jakby się umówili :) mój Franek tez dziś mi na brzuchu odpoczywał :)

Lissa zapraszam do Gniezna i pójdziemy na to piwo :) tylko co wtedy z karmieniem hehe a zdjęcie Twojego synalka powala, ładny amigos będzie z niego :)

Piękne zdjęcia Walabia i Kozgo, uwielbiam takie widoki :)

Makcza od wczoraj Franek tez więcej rozgadany :) nareszcie :) no ale dalej walczymy w podnoszeniem główki na brzuchu :( martwi mnie to strasznie. Franek Się denerwuje jak go kładę na brzuch w celu zabawy więc leży tylko chwilę ale staram się codziennie go położyć chociaż na minute. eh

Makcza lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no robie sobie okłady z dziecka hehe to zdjecie z wczoraj i widac moje opor zmeczenie

Makcza lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas takie spanie 35jkmdy.jpg
    Zamieniło sie na takie 35jea7q.jpg
    A ze kilka dni słabo jadła to postanowiłam nie podejmować próby ucieczki i tak śpimy juz 2 h nawet ja sie przespalam ;) a ona zawsze cos tam pociągnela. ;)

Makcza, Kaja, Karina1989, Lissa, MoniaT lubią tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, kładź go jak najczęściej, choćby na chwilę, aż w końcu załapie i będzie zachwycony, zobaczysz!

Tusia89 lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    No no robie sobie okłady z dziecka hehe to zdjecie z wczoraj i widac moje opor zmeczenie
    Haha ja kąpiele z dzieckiem w moim mleku ty okłady z dziecka ;) istyne kleopatry szkoda tylko ze pogoda angielska. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia u nas Zoja tez nie przepada za brzuchem :/ trochę wytrzymuje po ćwiczeniach z YouTube i basenie ale rewelacji nie ma mimo tego ze lekarze zgodnie twierdza ze ślicznie głowę dźwiga lerzenie na brzuszku jej sie nie podoba woli pływać i fruwac

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://m.youtube.com/watch?v=pUQ7tPF5Dns Tusia zerknij tu ja tak robię. ;) a jak juz nie mam siły to sie kłade na plecach zginął kolana i kłade Zoje na piszczelach i tak latamy ;)

walabia, Tusia89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa cudne zdjęcia to x językiem wymiata :)

Lissa lubi tę wiadomość

• Makcza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, a ile Zojka waży? 8 tygodniowa Heleną miała 5130.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde - 9-tygodniowa, bo dziś 10 tygodni kończy!

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza w szpitalu w środę 5200

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mie wiem ale przez ta salmonellę pewnie niewiele wiecej :( oby wogole wiecej

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Miriam :) będę tak próbować.
    Makcza codziennie go kładę i chyba zacznę nawet kilka razy dziennie... może pomogą te ćwiczenia z youtube. Tak się zastanawiam czy może Franuś to za duży tłuścioszek i później będzie dźwigał głowę. Zobaczymy

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia, nie martw się. My mamy to samo. Moja pediatra twierdzi że dzieciom przychodzi samo leżenie na brzuszku kiedy poczują, że mają mocniejsze barki i ramiona. Mówiła, żeby nie zmuszać do niczego. Oczywiście dziennie położyć na chwilę do czasu aż zacznie protestować :)

Tusia89, Kaja, walabia lubią tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 496 497 498 499 500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ