X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia mu usunal fotograf moja reke bo byla w tle . Mysle ze photoshop bylby najlepszy ale jak masz wprawne oko to moze paint wystarczy , w kazdym razie warto sprobowac

atdci09k18tcna0b.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my rodzinnie wyszlismy sie dotlenic przed spaniem. Takie rzeskie powietrze teraz jest:)

walabia lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Lissa jaki on jest słodziak i jak aię wtula w Ciebie co do obrotu przyjdzie tez czas na Was:) Lissa a kiedy przylatujecie i gdzie do Warszawy ? Moze zrobimy spotkanie :)

My tez musimy paszport zrobic bo chcemy gdzies lecieć wrzesień-październik.

Koral ja tez zawsze rycze na tym filmie ale ja ogólnie duzo sie wzruszam najgorzej jak mam okres hehe

Mój maluch po prostu chciał pokazac tacie nowa umiejetność a my chcieliśmy go spac polozyc i stad ten płacz i wszystko jasne, a teraz spi na moi brUszku kurczę ale on duzy pamietam jak spał tak po porodzie to taka kruszuna a teraz kawał chłopa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:56

Lissa, walabia, olala81, Karina1989 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj sie wzruszalam na tym filmie. Na koncu zawsze bekse puszcze.

Rayan ale slodziak;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo, lecimy na podkarapie do mojej mamy ale mam w planach wizyte w warszawie :-) dam znac z pewnoscia moze uda sie spotkac na spacerek i jakąś dobra kawuche .
    Wylatujemy w piatek lecimy do Krakowa .

No te nasze chlopy to juz klocki moj 7800 kg 66 cm to jest co nosic :-D i masz racje zaraz po porodzie to na brzuszku fajnie sie miescili a teraz hahaha pol brzucha to sama glowa :-D

slodko spi u Ciebie , ja tez lubie jak sie tak wtula uwielbiam te momenty :-)

Kurcze wiecie co mnie intryguje bo malemu nadali pesel… czy to mozliwe ze sie pomylili , bo pesel zawsze sie zaczyna od daty urodzin prawda ??
    wiec tak pierwsze cyfry owinny wygladac tak :
    140331
    a wygladaja tak :
    142331
    czy powinnam po przylocie do Polski to zglosic ?
    Czy mozliwe ze popełnili błąd nadając nr PESEL ??

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia dzieki za rade :) mam nadzieje ze dotarło ;)
    Teraz proszę o rade co zrobic zeby przekonać do chrzcin na 17 !

A Walabia zeby tła nie usuwać połóż Franciszka na białym brystolu i strzel fotkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa od bodajże 2008 roku przed miesiącem stawiana jest 2 ;) wiec pesel jest ok :)

Lissa lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam zrob po swojemu czyli jak nie zgodzą sie na 17 to Ty nie zgadzasz sie na chrzciny a bez Ciebie to nie zrobia wim ze to okrutne ale mam wrażenie ze z Twoja teściowa inaczej siw nie wygra.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa, ja też myślałam, że jest błąd w PESELU bo mam tę nieszczęsną dwójkę przed miesiącem i poszłam to zgłosić do urzędu i tam mnie oświecili, że teraz tak się robi :|

Kozgo, fajnie, że Tymuś nadal lubi tak leżeć u Ciebie, mój Franek już się buntuje jak go chcę położyć u siebie na brzuchu. Słodko wyglądacie razem :)

Koral, pisałaś kiedyś, że bedziesz w sierpniu w Warszawie - to aktualne?

Miriam, co siostra powiedziała?

Lissa lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haaha czasem jak Franek rozwali się na środku łóżka, to czuję się tak:

http://demotywatory.pl/4376975/Kochajaca-matka-zrobi-dla-swojego-dziecka-wszystko

Miriam, Lissa lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo myślisz ze jak sie nie zgodzę to jej nie ochrzca? To tak działa ze jak nie ma zgody obojga to nie da rady? Bo ja sie nie znam na tym ?

Walabia siostra ze stoickim spokojem powiedziała dobrze bede po sobie sprzątać :I

• Lissa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh Wy moje googlecioteczki :-D
    Dzieki za info :-)
    A moj sie obudzil z przerazliwym piskiem , z sercem w gardle do niego lecialam naprawde myslalam ze cos sie stalo a tu jak zwykle cos mu sie przysniolo :-( tylko czemu on tak przerazliwie krzyczy , tylko przez sen sie to zdarza :-|

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam czywiscie ze tak, nie moga ochrzcic dziecka bez Twojej zgody i obecnosci :-)
    Takw eic masz pole do popisu ;-)

atdci09k18tcna0b.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam do ochrzczenia (mam nadzieje ze dobrze napisalam!) wymagana jest obecnośc jednego rodzica, bo jeden rodzic"zgłasza" chęć chrztu, więc nie wiem czy to by wypaliło.

Miałam to samo z peselem:P ale nadają tak, bo jeszcze żyją osoby urodzone np w 1914.

Dziewczyny myślę głęboko o żyrafce, a jaka jest różnica między fresh, a timless?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyy dziewczyny to wkoncu jedno z rodziców czy oboje ??,

Koral cos dla ciebie http://mamolowo.blogspot.com/2014/08/polskie-jabka-dla-ignasia.html?spref=fb&m=1 jak zrobic zapasy jedzonka dla chłopców :)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam Miriam i niestet wystarczy jeden ale bez Ciebie i Twojek zgody dziecka do krasnika nie wywiozą chyba?

Miriam mój syn dzis pokazał co myśli o tym wszystkim :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:55

Lissa, Tusia89, olala81, Karina1989 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wiem to jedno z rodziców musi być(zgłaszający), a to już czyjeś sumienie czy drugie wie czy nie:P ale dopytam jeszcze dokładnie.

Ewelina, jak przygotowania do chrztu, to już w niedziel! Ja zaczynam świrować, bo wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę, a Łukaszo jeszcze chory, mam nadzieję, że się wszystko "wyklaruje".

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek kocham Cie za to ;)

No kozgo w sumie nie pomyślałam o tym ze jej nie wywiążą haha :) jestem wygrana :D

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, gorzej jak Cię zakneblują, a Zoję wezmą hahaha, tak mi się pomyślało:d

Kozgo, mój Łukaszo często mnie tak raczy przy karmieniu;)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Miriam mój syn dzis pokazał co myśli o tym wszystkim :p
    Bardzo dyskretnie to zrobił, Kozgo.

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

‹‹ 649 650 651 652 653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ