Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo Lissa jaki on jest słodziak i jak aię wtula w Ciebie co do obrotu przyjdzie tez czas na Was:) Lissa a kiedy przylatujecie i gdzie do Warszawy ? Moze zrobimy spotkanie
My tez musimy paszport zrobic bo chcemy gdzies lecieć wrzesień-październik.
Koral ja tez zawsze rycze na tym filmie ale ja ogólnie duzo sie wzruszam najgorzej jak mam okres hehe
Mój maluch po prostu chciał pokazac tacie nowa umiejetność a my chcieliśmy go spac polozyc i stad ten płacz i wszystko jasne, a teraz spi na moi brUszku kurczę ale on duzy pamietam jak spał tak po porodzie to taka kruszuna a teraz kawał chłopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:56
Lissa, walabia, olala81, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
kozgo, lecimy na podkarapie do mojej mamy ale mam w planach wizyte w warszawie dam znac z pewnoscia moze uda sie spotkac na spacerek i jakąś dobra kawuche .
Wylatujemy w piatek lecimy do Krakowa .
No te nasze chlopy to juz klocki moj 7800 kg 66 cm to jest co nosic i masz racje zaraz po porodzie to na brzuszku fajnie sie miescili a teraz hahaha pol brzucha to sama glowa
slodko spi u Ciebie , ja tez lubie jak sie tak wtula uwielbiam te momenty
Kurcze wiecie co mnie intryguje bo malemu nadali pesel… czy to mozliwe ze sie pomylili , bo pesel zawsze sie zaczyna od daty urodzin prawda ??
wiec tak pierwsze cyfry owinny wygladac tak :
140331
a wygladaja tak :
142331
czy powinnam po przylocie do Polski to zglosic ?
Czy mozliwe ze popełnili błąd nadając nr PESEL ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lissa, ja też myślałam, że jest błąd w PESELU bo mam tę nieszczęsną dwójkę przed miesiącem i poszłam to zgłosić do urzędu i tam mnie oświecili, że teraz tak się robi
Kozgo, fajnie, że Tymuś nadal lubi tak leżeć u Ciebie, mój Franek już się buntuje jak go chcę położyć u siebie na brzuchu. Słodko wyglądacie razem
Koral, pisałaś kiedyś, że bedziesz w sierpniu w Warszawie - to aktualne?
Miriam, co siostra powiedziała?Lissa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
Ahh Wy moje googlecioteczki
Dzieki za info
A moj sie obudzil z przerazliwym piskiem , z sercem w gardle do niego lecialam naprawde myslalam ze cos sie stalo a tu jak zwykle cos mu sie przysniolo tylko czemu on tak przerazliwie krzyczy , tylko przez sen sie to zdarza -
Miriam do ochrzczenia (mam nadzieje ze dobrze napisalam!) wymagana jest obecnośc jednego rodzica, bo jeden rodzic"zgłasza" chęć chrztu, więc nie wiem czy to by wypaliło.
Miałam to samo z peselem:P ale nadają tak, bo jeszcze żyją osoby urodzone np w 1914.
Dziewczyny myślę głęboko o żyrafce, a jaka jest różnica między fresh, a timless? -
nick nieaktualny
-
Sprawdziłam Miriam i niestet wystarczy jeden ale bez Ciebie i Twojek zgody dziecka do krasnika nie wywiozą chyba?
Miriam mój syn dzis pokazał co myśli o tym wszystkim :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:55
Lissa, Tusia89, olala81, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
z tego co wiem to jedno z rodziców musi być(zgłaszający), a to już czyjeś sumienie czy drugie wie czy nie:P ale dopytam jeszcze dokładnie.
Ewelina, jak przygotowania do chrztu, to już w niedziel! Ja zaczynam świrować, bo wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę, a Łukaszo jeszcze chory, mam nadzieję, że się wszystko "wyklaruje". -
nick nieaktualny