X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki !

koral , z pewnoscia zacznal przesypiac , mam tylko nadzieje ze szybciej niz pzniej .
    U nas wczoraj kapiel o 20 i 20:30 maly juz spal troche sie martwilam ile mi przespi skoro tak wzesnie usnal , ale maly zrobil mi niespodzianke i spal do 6:30 zjadl troche cyca i przespal do 9 :-)

A jednak , maly pol dnia cwiczy przewrotke z plecow na brzuszek hehe ciezko mu jedynie na ten boczek sie przekrecic ale na brzuszek to juz z gorki :-) natomiast z brzuszka na plecy za cholere nie da rady nie wie jak sie do tego zabrac ale ja sie juz niczym nie martwie . kazdy jak widac idzie sowim rytmem . maly lapie zabawki swiadomie w zasadzie wszystko co mu podstawiam pod nos to lapie raczkami, zabawki obok niego tez juz lapie .
    Jedynie co teraz przezywam do piatkowy wylot , najchetniej wzielabym tabletke nasenna i przespala ten lot tak bardzo sie boje jak nigdy dotad ehhhhh .

atdci09k18tcna0b.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa, boisz się samego lotu, czy tego jak Ryanek go przetrwa?

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Lissa, boisz się samego lotu, czy tego jak Ryanek go przetrwa?

Boje sie lotu . Z małym sobie poradze, nawetjesli jakis dibaełek w niego wstapi to bede musical te 3,5h przetrwac. Przeraza mnie sam lot , po tych wszystkich wydarzeniach ostatnich tygodni , niepotrzebnie wglebilam sie w temat samolotow, katastrof to jedynie poglebilo moje przerazenie .
    odwolac nie odwolam na sama mysl o 6 tygodniach spedzonych na wsi geda mi sie cieszy :-)

Kaja lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa, samolot to póki co najbezpieczniejszy środek transportu. No, może poza moją hulajnogą ;)

Lissa lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, czemu przezywasz wyjazd? Dlatego,ze do teściowej czy,ze na trzy dni?

sto lat dla bliźniaków❕❕❕❕

gratulacje dla Zosi,czyli kolejny bobas poznał inny smak niż mleko ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak wiem wiem ;-)

koral 100 Lat i jeszcze wiecej , duzo snu dla chlopakow i spokoju :-)

Tusia , no kurcze no dodajesz raz na miesiac fotki malego zapodaj cos nowego :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral chyba tak jest ze z wiekiem te rytmy sie zmieniają widze u siebie ze teraz kest zupełnie inaczej niz 2 tyg temu.

Lissa mój maz ogląda nałogowo katastrofy w przestworzach o mnie czesto nimi meczy hehe ale rozumiem Cie tez mam jakos stresa przed lotem we wrześniu bo tych ost akcjach ale ważne zeby nie lecieć eurolotem i liniami nalezyjskimki a no i ukraińskie odpadają a tak bedzie dobrze odpoczniecie sobie będziesz miała rodzinkę do gotowania i opieki nad synkiem ewentualnie mozesz pożyczyć hulajnoge Walabii ale to moze okazać sie dluuuga podroz :)
    A i super ze mały sie obraca co za synchronizacja z Tynkiem :) mój z brzucha na plecy tez nie bez przesady nie wszystko naraz :p

Chyba zaraz wezme małego w Nosidło i na spacer pojdziemy bo w wozku raczej nie poleży a kak go odłoże po jedzeniu znów wyrzyga. Jeszcze powoli sie pakuje bo jutro do domu wracamy i bardzo sie ciesze :) w czwartek babskie wyjscie z Tymkiem mam wiec troche wrócę do ludzi :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Internetu biedna nie ma. Kurczę z tel nie otwiera mi sie pozniej na kompie obejrzę chlopakow :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moze glupie teraz zadam pytania ale wole jednak zapytac...
    czy jak sie karmi to bez problemu mozna farbować wlosy? Ojca szcze jedno. Tata zrobil takie pikle z ogórków w occie, czy takie produkty z ictu mozna jesc?ogólnie jem juz wszystko

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja tam farbowalam i nie sadze aby byly jakies przeciwskazania . Produktami z octu tez sie zajadam :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo , byc moze lobuziaki maja dosc bycia leniuszkami na forum ;-) jako jedynie jeszcze nie opanowali tej umiejetnosci heheh :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina co fo puzzli moje po kilku dniach straciły ten brzydki zapach chyba wywietrzal.
    Tusia nie farbuje wlosow o nie jem niczego w occie hehe wiec nie pomogę

Lissa im sie nigdzie nie spieszy hehe a jak ja sprzątam non stop te rzygi to ciesze sie ze zaczął dopiero teraz hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:02

Bea_tina lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spieszę z wspaniala nowina. Franciszek właśnie przekręcił sie z pleców na brzuch, na swojej nowej macie!!!!!!

wcześniej raz udalo mu sie z brzuszka na plecy a dzis odwrotnie ;)

Bea_tina, Lissa, walabia lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Bliźniaków ;)

• walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Walabia, czemu przezywasz wyjazd? Dlatego,ze do teściowej czy,ze na trzy dni?
    ja w ogóle nie lubie nigdzie wyjeżdżać. Najlepiej mi w domku ;)
    A u teściów nie czuje sie tak swobodnie jak u moich rodziców, no ale cóż, to dziadkowie Franka i nie mogę im odbierać przyjemności przebywania z wnukiem...

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral wrote:
    nawet nie mam pomyslu jak blizniaki zabawic :(
    Porób głupie miny do nich :P

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa zajrzałam są cudni! Czy ten po prawej jest słynnym łobuziakiem? :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral ja czekam na komputer czyli na meza bo mi sue na tel nie otwiera :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, nie mozna odbierać tego dziadkom, ale z tym,ze nie czujesz sie swobodnie, to Cię rozumiem.

Koral,kochana ja na fotke zajrzę wieczorem,teraz z Tel korzystam i nie dam rady ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral ja tez zajrzalam:-) ja to nie wiem jak ich rozpoznajesz:-) a wygladaja super i tu o dziwo trudno okreslic ktory jest slodszy:-)

Walabia ja tez tylkow domu, nie ze nie lubie, ale i komfort iwszystko:-)

Dzieki kozgo:-) za rada walabi napisalam do sprzedawcy i radzil wietrzyc i umyc, co zrobilam, teraz musze czekac;)

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 651 652 653 654 655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ