X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki !

koral , z pewnoscia zacznal przesypiac , mam tylko nadzieje ze szybciej niz pzniej .
    U nas wczoraj kapiel o 20 i 20:30 maly juz spal troche sie martwilam ile mi przespi skoro tak wzesnie usnal , ale maly zrobil mi niespodzianke i spal do 6:30 zjadl troche cyca i przespal do 9 :-)

A jednak , maly pol dnia cwiczy przewrotke z plecow na brzuszek hehe ciezko mu jedynie na ten boczek sie przekrecic ale na brzuszek to juz z gorki :-) natomiast z brzuszka na plecy za cholere nie da rady nie wie jak sie do tego zabrac ale ja sie juz niczym nie martwie . kazdy jak widac idzie sowim rytmem . maly lapie zabawki swiadomie w zasadzie wszystko co mu podstawiam pod nos to lapie raczkami, zabawki obok niego tez juz lapie .
    Jedynie co teraz przezywam do piatkowy wylot , najchetniej wzielabym tabletke nasenna i przespala ten lot tak bardzo sie boje jak nigdy dotad ehhhhh .

atdci09k18tcna0b.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa, boisz się samego lotu, czy tego jak Ryanek go przetrwa?

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walabia wrote:
    Lissa, boisz się samego lotu, czy tego jak Ryanek go przetrwa?

Boje sie lotu . Z małym sobie poradze, nawetjesli jakis dibaełek w niego wstapi to bede musical te 3,5h przetrwac. Przeraza mnie sam lot , po tych wszystkich wydarzeniach ostatnich tygodni , niepotrzebnie wglebilam sie w temat samolotow, katastrof to jedynie poglebilo moje przerazenie .
    odwolac nie odwolam na sama mysl o 6 tygodniach spedzonych na wsi geda mi sie cieszy :-)

Kaja lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa, samolot to póki co najbezpieczniejszy środek transportu. No, może poza moją hulajnogą ;)

Lissa lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, czemu przezywasz wyjazd? Dlatego,ze do teściowej czy,ze na trzy dni?

sto lat dla bliźniaków❕❕❕❕

gratulacje dla Zosi,czyli kolejny bobas poznał inny smak niż mleko ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak wiem wiem ;-)

koral 100 Lat i jeszcze wiecej , duzo snu dla chlopakow i spokoju :-)

Tusia , no kurcze no dodajesz raz na miesiac fotki malego zapodaj cos nowego :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral chyba tak jest ze z wiekiem te rytmy sie zmieniają widze u siebie ze teraz kest zupełnie inaczej niz 2 tyg temu.

Lissa mój maz ogląda nałogowo katastrofy w przestworzach o mnie czesto nimi meczy hehe ale rozumiem Cie tez mam jakos stresa przed lotem we wrześniu bo tych ost akcjach ale ważne zeby nie lecieć eurolotem i liniami nalezyjskimki a no i ukraińskie odpadają a tak bedzie dobrze odpoczniecie sobie będziesz miała rodzinkę do gotowania i opieki nad synkiem ewentualnie mozesz pożyczyć hulajnoge Walabii ale to moze okazać sie dluuuga podroz :)
    A i super ze mały sie obraca co za synchronizacja z Tynkiem :) mój z brzucha na plecy tez nie bez przesady nie wszystko naraz :p

Chyba zaraz wezme małego w Nosidło i na spacer pojdziemy bo w wozku raczej nie poleży a kak go odłoże po jedzeniu znów wyrzyga. Jeszcze powoli sie pakuje bo jutro do domu wracamy i bardzo sie ciesze :) w czwartek babskie wyjscie z Tymkiem mam wiec troche wrócę do ludzi :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Internetu biedna nie ma. Kurczę z tel nie otwiera mi sie pozniej na kompie obejrzę chlopakow :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moze glupie teraz zadam pytania ale wole jednak zapytac...
    czy jak sie karmi to bez problemu mozna farbować wlosy? Ojca szcze jedno. Tata zrobil takie pikle z ogórków w occie, czy takie produkty z ictu mozna jesc?ogólnie jem juz wszystko

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja tam farbowalam i nie sadze aby byly jakies przeciwskazania . Produktami z octu tez sie zajadam :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo , byc moze lobuziaki maja dosc bycia leniuszkami na forum ;-) jako jedynie jeszcze nie opanowali tej umiejetnosci heheh :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina co fo puzzli moje po kilku dniach straciły ten brzydki zapach chyba wywietrzal.
    Tusia nie farbuje wlosow o nie jem niczego w occie hehe wiec nie pomogę

Lissa im sie nigdzie nie spieszy hehe a jak ja sprzątam non stop te rzygi to ciesze sie ze zaczął dopiero teraz hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:02

Bea_tina lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spieszę z wspaniala nowina. Franciszek właśnie przekręcił sie z pleców na brzuch, na swojej nowej macie!!!!!!

wcześniej raz udalo mu sie z brzuszka na plecy a dzis odwrotnie ;)

Bea_tina, Lissa, walabia lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Bliźniaków ;)

• walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Walabia, czemu przezywasz wyjazd? Dlatego,ze do teściowej czy,ze na trzy dni?
    ja w ogóle nie lubie nigdzie wyjeżdżać. Najlepiej mi w domku ;)
    A u teściów nie czuje sie tak swobodnie jak u moich rodziców, no ale cóż, to dziadkowie Franka i nie mogę im odbierać przyjemności przebywania z wnukiem...

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral wrote:
    nawet nie mam pomyslu jak blizniaki zabawic :(
    Porób głupie miny do nich :P

ot1z8e0.png

• walabia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa zajrzałam są cudni! Czy ten po prawej jest słynnym łobuziakiem? :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral ja czekam na komputer czyli na meza bo mi sue na tel nie otwiera :(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, nie mozna odbierać tego dziadkom, ale z tym,ze nie czujesz sie swobodnie, to Cię rozumiem.

Koral,kochana ja na fotke zajrzę wieczorem,teraz z Tel korzystam i nie dam rady ;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral ja tez zajrzalam:-) ja to nie wiem jak ich rozpoznajesz:-) a wygladaja super i tu o dziwo trudno okreslic ktory jest slodszy:-)

Walabia ja tez tylkow domu, nie ze nie lubie, ale i komfort iwszystko:-)

Dzieki kozgo:-) za rada walabi napisalam do sprzedawcy i radzil wietrzyc i umyc, co zrobilam, teraz musze czekac;)

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 651 652 653 654 655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ