Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ale sie nasmialam. Siedze u mojej mamy(mieszka dwa domy dalej) i nagle slysze,ze zaczyna padać. No to ja nogi za pas, i biegnę do domu, bo pranie Franka wisi na sznurku. Dobiegam do domu, a tam maz wychodzi z parasolem i spokojnie mówi do mnie:"juz zdjąłem" i tak romantycznie razem pod parasolem wróciliśmy do mojej mamy i Frania. Ale sie naśmiałam,cala mokra hehe
-
Koral, buziaczki dla pięciomiesięcznych przystojniaków Dla mnie jeden z drugim są jak odbicie w lusterku. Superowi
My dzisiaj po szczepieniu. Pani doktor nie spodobała się Frankowi i przywitał ją rykiem nie z tej ziemi wiedział chyba co go czeka potem. Przy wkłuciu też płacz, ale szybko się uspokoił. A waga to 6920g, czyli mniej więcej tak jak myślałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:50
-
koral - też się zastanawiałam jak rezygnowałam z cycka, czy nie pójść po coś na zanik pokarmu, ale jakoś samo zanikło...też po całej nocy i dniu ściągałam wtedy ok. 100ml, jak przestałam ściągać, a się nazbierało i zaczęły mi dokuczać to upuszczałam tylko odrobinę, by poczuć ulgę i praktycznie kilka dni i było po wszystkim...Możesz wypić szałwię, z tego co wiem, to zmniejsza laktację...
A chłopcy cudni ...i identyczni...prawie, bo na tym zdjęciu ten z prawej ma w wyrazie twarzy coś z łobuza Kurcze, ja zawsze miałam problem z rozróżnianiem bliźniąt i się ciągle zastanawiałam, jak inni to robią
Jestem wykończona...małemu dopiero teraz się przysnęło Przez cały dzień spał może z 20 minut...a tak to marudzenie, płacz...tylko na rękach go nosić, bo tak to go chyba coś w plecy parzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla mnie bliźniaki koral są różni. Mają inne spojrzenia i Antoś wydaje się być łagodniejszą wersją Kuby. Może się mylę.
Karina, a jak położysz Mateuszka na brzuchu to też tak marudzi?
koral, gratulacje za 5 miesięcy karmienia swoim mlekiem. Zasługujesz na dwa medale
Tusia, ale romantyczny powrót pod parasolem A swoją drogą zazdroszczę Ci, że masz tak blisko rodziców... marzenie.
Miriam, super, że siostra po sobie sprząta. Pochwal ją za postępy - ode mnie
Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Antoś, Kubuś Wszystkiego najlepszego.jesteście śliczni.
Oliwierowi strasznie dokuczają dziąsła, cały dzień szuka pomocy nich wszystkim czym się da nawet moja ręką, wgryza się normalnie nimi i ryczy co wtedy bolą. Nawet przez sen jęczy i popłakuje. Biedny nie wiem jak mu pomóc.
-
tak smaruję ale to przynosi ulgę na kilka minut a można używać tylko 2 razy dziennie, więc robię to jak już naprawdę mocno płacze:(
A to co on wyprawia teraz z moimi sutkami to po prostu koszmar, po każdym karmieniu chce mi się wyć z bólu, właśnie zasypiał przy piersi i nawet nie mogę się na boku położyć tak boli.
jutro mamy szczepienie zobaczymy ile waży i ile urósł.fajnie jakby reakcja była taka jak wcześniej czyli więcej snu, przespałby też te okropne dziąsła trochę. -
no to przypomnę Wam Franciszka
zdjęcie z cyklu: mama szybko, dłużej nie wytrzymam
a tutaj na swojej nowej macie strzał w dychę, poprzedniej maty, nie można było nazwać matą edukacyjną, nie dziwie się, że w ogóle nie interesowała Franka (w tle babcia hehe)
olala81, walabia, Miriam, aphrodita, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość
-
koral, a to będzie pierwszy raz na śpiocha? Bo ja jak zaczynałam, to Franek za nic nie chciał paszczy otworzyć. Udało mi się za trzecim podejściem. No to równo o 23:00 wyciągamy nasze pisklaki z łóżeczek i karmimy! Czekam na relacje!
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyA moje dziecko wstalo dzis o 6 spalo w dzien 20 min i nie chce spać nadal oczy przeciera a zasnąć nie chce ! Juz mi sie pomysły skończyły plecy bolą od noszenia a Zoja wyglada tak w ubranku gender od prababci Heli
walabia, doris85, olala81, aphrodita, Karina1989 lubią tę wiadomość