Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ale sie nasmialam. Siedze u mojej mamy(mieszka dwa domy dalej) i nagle slysze,ze zaczyna padać. No to ja nogi za pas, i biegnę do domu, bo pranie Franka wisi na sznurku. Dobiegam do domu, a tam maz wychodzi z parasolem i spokojnie mówi do mnie:"juz zdjąłem" i tak romantycznie razem pod parasolem wróciliśmy do mojej mamy i Frania. Ale sie naśmiałam,cala mokra hehe
-
Koral, buziaczki dla pięciomiesięcznych przystojniaków
Dla mnie jeden z drugim są jak odbicie w lusterku. Superowi
My dzisiaj po szczepieniu. Pani doktor nie spodobała się Frankowi i przywitał ją rykiem nie z tej ziemiwiedział chyba co go czeka potem. Przy wkłuciu też płacz, ale szybko się uspokoił. A waga to 6920g, czyli mniej więcej tak jak myślałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 16:50
-
koral - też się zastanawiałam jak rezygnowałam z cycka, czy nie pójść po coś na zanik pokarmu, ale jakoś samo zanikło...też po całej nocy i dniu ściągałam wtedy ok. 100ml, jak przestałam ściągać, a się nazbierało i zaczęły mi dokuczać to upuszczałam tylko odrobinę, by poczuć ulgę i praktycznie kilka dni i było po wszystkim...Możesz wypić szałwię, z tego co wiem, to zmniejsza laktację...
A chłopcy cudni...i identyczni...prawie, bo na tym zdjęciu ten z prawej ma w wyrazie twarzy coś z łobuza
Kurcze, ja zawsze miałam problem z rozróżnianiem bliźniąt i się ciągle zastanawiałam, jak inni to robią
Jestem wykończona...małemu dopiero teraz się przysnęłoPrzez cały dzień spał może z 20 minut...a tak to marudzenie, płacz...tylko na rękach go nosić, bo tak to go chyba coś w plecy parzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla mnie bliźniaki koral są różni. Mają inne spojrzenia i Antoś wydaje się być łagodniejszą wersją Kuby. Może się mylę.
Karina, a jak położysz Mateuszka na brzuchu to też tak marudzi?
koral, gratulacje za 5 miesięcy karmienia swoim mlekiem. Zasługujesz na dwa medale
Tusia, ale romantyczny powrót pod parasolemA swoją drogą zazdroszczę Ci, że masz tak blisko rodziców... marzenie.
Miriam, super, że siostra po sobie sprząta. Pochwal ją za postępy - ode mnie
Miriam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Antoś, Kubuś Wszystkiego najlepszego.jesteście śliczni.
Oliwierowi strasznie dokuczają dziąsła, cały dzień szuka pomocy nich wszystkim czym się da nawet moja ręką, wgryza się normalnie nimi i ryczy co wtedy bolą. Nawet przez sen jęczy i popłakuje. Biedny nie wiem jak mu pomóc.
-
tak smaruję ale to przynosi ulgę na kilka minut a można używać tylko 2 razy dziennie, więc robię to jak już naprawdę mocno płacze:(
A to co on wyprawia teraz z moimi sutkami to po prostu koszmar, po każdym karmieniu chce mi się wyć z bólu, właśnie zasypiał przy piersi i nawet nie mogę się na boku położyć tak boli.
jutro mamy szczepienie zobaczymy ile waży i ile urósł.fajnie jakby reakcja była taka jak wcześniej czyli więcej snu, przespałby też te okropne dziąsła trochę. -
no to przypomnę Wam Franciszka
zdjęcie z cyklu: mama szybko, dłużej nie wytrzymam
a tutaj na swojej nowej maciestrzał w dychę, poprzedniej maty, nie można było nazwać matą edukacyjną, nie dziwie się, że w ogóle nie interesowała Franka
(w tle babcia hehe)
olala81, walabia, Miriam, aphrodita, Karina1989, Lissa lubią tę wiadomość
-
koral, a to będzie pierwszy raz na śpiocha? Bo ja jak zaczynałam, to Franek za nic nie chciał paszczy otworzyć. Udało mi się za trzecim podejściem. No to równo o 23:00 wyciągamy nasze pisklaki z łóżeczek i karmimy! Czekam na relacje!
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualnyA moje dziecko wstalo dzis o 6 spalo w dzien 20 min i nie chce spać nadal oczy przeciera a zasnąć nie chce ! Juz mi sie pomysły skończyły plecy bolą od noszenia a Zoja wyglada tak w ubranku gender od prababci Heli
walabia, doris85, olala81, aphrodita, Karina1989 lubią tę wiadomość