Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tymek jest bezbłędny z tym językiem
my w kościele tez zawsze na dworze siedzimy
olala zdjecia super!!!!mlody jaki przystojniak.
Kozgo, Franka tez ostatnio gazy wybudzaja... Przez to ze ostatnio przerywa sobie jedzenie. Je,je i puszcza i znów je,je i puszcza. -
Olala z Oliwiera jaki przystojniak
Tusia no to prawda mój tez ciagle sie odrywa od cyca bo cos zobaczy, usłyszy albo pośmiać sie chce i wsadzić mi rece do buzi hehe lobuziak
Ewelina rodzice musieli byc w niezłym szoku haha a maz mało mowi teraz jako dorosły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 10:21
-
Kozgo, ale masz przystojniaka uśmiechniętego
U nas znów dwie przerwy nocne na jedzenie. Już nie mogę doczekać się wizyty u pediatry w przyszłym tygodniu, bo muszę coś zacząć dawać Frankowi innego do jedzenia. Zaraz wracam do pracy, więc i tak chyba czeka nas przygoda z mm... wiele wyzwań żywieniowych przed nami
Co do wkładek laktacyjnych: ja używam, bo podczas karmienia z jednej piersi automatycznie leci z drugiej - no i jak sobie z tym radzić? ale szczerze, to nie znoszę tych wkładek, mam wrażenie, że widać je pod bluzką
Dziś do hotelu na śniadanie przyszła urocza rodzinka z chłopcem (obstawiam jakiś bałkański kraj) który z całej siły piszczał przez cały czas. To hotel dla biznesmenów i VIPów, rzadko widuje się tu rodziny z dziećmi, więc goście rzucali dziwne spojrzenia na to urocze dziecko, a mi było tak miło słuchać tych piskówJuż był spory, bo siedział na krzesełku dostawionym do stolika.
Ależ dziś upał. Zabunkrowani będziemy siedzieć w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:32
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Aaaaa Tymek obrócił sie z plecow na brzuch i nie chce przestać teraz
wprawdzie wyrzygal wszystko co zjadł ale super jestem taka dumna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:36
walabia, Tusia89, Bea_tina, Lissa lubią tę wiadomość
-
Jem właśnie płatki na słodko, ale małosolnego też bym wciągnęła!
Kozgo, to teraz będzie więcej prania, czasem przy obrocie idzie taki rzyg, że strach.
Koral, też mnie zastanawia Twoja technika obsługi chłopaków, oni jedzą i zasypiają w tym samym czasie?https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
No podobno marchewkę najtrudniej sprac:/
Koral szacun bo to nie lada wyzwanie tak zsychronizowac dwójkę łobuziakow
Mi tez sie zdarza odłożyć Tymka wrzeszczącego jak widze ze noc mu nie jest tylko na rączki chce a musze cos zjesc zeby miec sile albo ogarnąć jakby człowiek chciałby byc na każde pisniecie to by chyba głodny w pidżamie caly dzien chodził.
Ewelina mój tez czesto jak ulewa to połyka zeby za duzo mu nie uciekło ale na brzuchu to juz troche gorzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:10
-
nick nieaktualnyJest u mnie siostra od piątku i zamiast być łatwiej jest gorzej !!!! Aaaaaaaa wszędzie syf a ta siedzi i tylko gra na kąpie
kur&&€€(,)!!!! Szlak mnie trafi
nawet brudnych gaci nie wrzuci do kosza na pranie tzn do środka tylko na kosz! Szlak mnie trafi !
Sorry musiałam sie wygadać ! -
nick nieaktualnyJak jej nie było to ile mogłam to chodziłam i sprzątalam po sobie i Czarku no i zabawki Zojki a teraz muszę po sobie Czarku i jej wrrrr!
A jak jej zwróciłam uwagę to wyszła do ogródka na fajkę i poszła w pizdu wróciła za godzinęco za człowiek
ja to po tych 6 latach mieszkanka bez niej juz chyba sie odzwyczailam !
-
Miriam uważam ze powinnaś usiasc i poważnie z nia porozmawiać na temat mieszkania u Ciebie i jasno okreslic jakie ma obowiązki jezeli chce zostać i powinniście to ustalić jak najszybciej bo pozniej bedzie tylko trudniej.
My po spacerze w nosidle i po zabawie na brzuchu i Tymek teraz drzemie a ja m chwile oddechu