X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek jest bezbłędny z tym językiem :D my w kościele tez zawsze na dworze siedzimy :D

olala zdjecia super!!!!mlody jaki przystojniak.

Kozgo, Franka tez ostatnio gazy wybudzaja... Przez to ze ostatnio przerywa sobie jedzenie. Je,je i puszcza i znów je,je i puszcza.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala z Oliwiera jaki przystojniak :)

Tusia no to prawda mój tez ciagle sie odrywa od cyca bo cos zobaczy, usłyszy albo pośmiać sie chce i wsadzić mi rece do buzi hehe lobuziak

Ewelina rodzice musieli byc w niezłym szoku haha a maz mało mowi teraz jako dorosły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 10:21

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadułą to on nie jest i w sumie teraz też najczęściej mówi, że by coś zjadł :D

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala, super wyglądaliście :) Mały elegant w tym ubranku do chrztu :) Ewelina dobre z tym kompotem :D

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina,czyli Twój mąż to mamy leniuszek byl. Umial mówić tylko mu sie nie chcialo.

Koral, o tej przypadłości zawodowej to chyba do mnie mbialo byc?chyba ze sie myle i jednak to bylo do Doris;)hehe

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, ale masz przystojniaka uśmiechniętego :D
    U nas znów dwie przerwy nocne na jedzenie. Już nie mogę doczekać się wizyty u pediatry w przyszłym tygodniu, bo muszę coś zacząć dawać Frankowi innego do jedzenia. Zaraz wracam do pracy, więc i tak chyba czeka nas przygoda z mm... wiele wyzwań żywieniowych przed nami :)
    Co do wkładek laktacyjnych: ja używam, bo podczas karmienia z jednej piersi automatycznie leci z drugiej - no i jak sobie z tym radzić? ale szczerze, to nie znoszę tych wkładek, mam wrażenie, że widać je pod bluzką :|
    Dziś do hotelu na śniadanie przyszła urocza rodzinka z chłopcem (obstawiam jakiś bałkański kraj) który z całej siły piszczał przez cały czas. To hotel dla biznesmenów i VIPów, rzadko widuje się tu rodziny z dziećmi, więc goście rzucali dziwne spojrzenia na to urocze dziecko, a mi było tak miło słuchać tych pisków :D Już był spory, bo siedział na krzesełku dostawionym do stolika.
    Ależ dziś upał. Zabunkrowani będziemy siedzieć w domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:32

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa Tymek obrócił sie z plecow na brzuch i nie chce przestać teraz :) wprawdzie wyrzygal wszystko co zjadł ale super jestem taka dumna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:36

walabia, Tusia89, Bea_tina, Lissa lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze dziś pisałaś, że jest leniuchem :D Teraz zacznie nadrabiać :D

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Tymka ;) super!!!!

tez mam wrażenie,ze te wkladki widać a tez nosze... Niby nie leci jakoś ale jak nie założę, to plama jakas na staniku jest:-/

u nas odpoczynek od upalow. Slonce nie swieci i jest przyjemnie:)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez noszę no z jednego jak karmie z drugiego leci ale jak kupiłam sobie teraz takie usztywnianą biustonosze i nie widac ale w tych bawełnianych było.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral, jak to robisz, że oni razem zasypiają? :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral no juz dzis obrzygal co się dało wiec cos czuje ze bedzie wesoło :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem właśnie płatki na słodko, ale małosolnego też bym wciągnęła!
    Kozgo, to teraz będzie więcej prania, czasem przy obrocie idzie taki rzyg, że strach :D.
    Koral, też mnie zastanawia Twoja technika obsługi chłopaków, oni jedzą i zasypiają w tym samym czasie?

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina patrząc ile ulewal bez obracania jestem lekko przerażona ilością prania hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojego Stacha taki żarłok, że jak mu się odbija, to tak rusza ustami jak ryba, żeby przypadkiem nic nie stracić z posiłku :D Ale przy obrocie to nie działa hehe.

• walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral, Twoja filozofia brzmi prosto, ale pewnie nieźle się musisz przy chłopcach organizować. Podziwiam po raz kolejny!!! :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No podobno marchewkę najtrudniej sprac:/

Koral szacun bo to nie lada wyzwanie tak zsychronizowac dwójkę łobuziakow :)
    Mi tez sie zdarza odłożyć Tymka wrzeszczącego jak widze ze noc mu nie jest tylko na rączki chce a musze cos zjesc zeby miec sile albo ogarnąć jakby człowiek chciałby byc na każde pisniecie to by chyba głodny w pidżamie caly dzien chodził.

Ewelina mój tez czesto jak ulewa to połyka zeby za duzo mu nie uciekło ale na brzuchu to juz troche gorzej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:10

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest u mnie siostra od piątku i zamiast być łatwiej jest gorzej !!!! Aaaaaaaa wszędzie syf a ta siedzi i tylko gra na kąpie :/ kur&&€€(,)!!!! Szlak mnie trafi :/ nawet brudnych gaci nie wrzuci do kosza na pranie tzn do środka tylko na kosz! Szlak mnie trafi !

Sorry musiałam sie wygadać !

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jej nie było to ile mogłam to chodziłam i sprzątalam po sobie i Czarku no i zabawki Zojki a teraz muszę po sobie Czarku i jej wrrrr!
    A jak jej zwróciłam uwagę to wyszła do ogródka na fajkę i poszła w pizdu wróciła za godzinę :/ co za człowiek :/ ja to po tych 6 latach mieszkanka bez niej juz chyba sie odzwyczailam !

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam uważam ze powinnaś usiasc i poważnie z nia porozmawiać na temat mieszkania u Ciebie i jasno okreslic jakie ma obowiązki jezeli chce zostać i powinniście to ustalić jak najszybciej bo pozniej bedzie tylko trudniej.

My po spacerze w nosidle i po zabawie na brzuchu i Tymek teraz drzemie a ja m chwile oddechu :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 647 648 649 650 651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ