Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tymek jest bezbłędny z tym językiem
my w kościele tez zawsze na dworze siedzimy 
olala zdjecia super!!!!mlody jaki przystojniak.
Kozgo, Franka tez ostatnio gazy wybudzaja... Przez to ze ostatnio przerywa sobie jedzenie. Je,je i puszcza i znów je,je i puszcza. -
Olala z Oliwiera jaki przystojniak

Tusia no to prawda mój tez ciagle sie odrywa od cyca bo cos zobaczy, usłyszy albo pośmiać sie chce i wsadzić mi rece do buzi hehe lobuziak
Ewelina rodzice musieli byc w niezłym szoku haha a maz mało mowi teraz jako dorosły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 10:21

-
Kozgo, ale masz przystojniaka uśmiechniętego

U nas znów dwie przerwy nocne na jedzenie. Już nie mogę doczekać się wizyty u pediatry w przyszłym tygodniu, bo muszę coś zacząć dawać Frankowi innego do jedzenia. Zaraz wracam do pracy, więc i tak chyba czeka nas przygoda z mm... wiele wyzwań żywieniowych przed nami
Co do wkładek laktacyjnych: ja używam, bo podczas karmienia z jednej piersi automatycznie leci z drugiej - no i jak sobie z tym radzić? ale szczerze, to nie znoszę tych wkładek, mam wrażenie, że widać je pod bluzką
Dziś do hotelu na śniadanie przyszła urocza rodzinka z chłopcem (obstawiam jakiś bałkański kraj) który z całej siły piszczał przez cały czas. To hotel dla biznesmenów i VIPów, rzadko widuje się tu rodziny z dziećmi, więc goście rzucali dziwne spojrzenia na to urocze dziecko, a mi było tak miło słuchać tych pisków
Już był spory, bo siedział na krzesełku dostawionym do stolika.
Ależ dziś upał. Zabunkrowani będziemy siedzieć w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:32

https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Aaaaa Tymek obrócił sie z plecow na brzuch i nie chce przestać teraz
wprawdzie wyrzygal wszystko co zjadł ale super jestem taka dumna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:36
walabia, Tusia89, Bea_tina, Lissa lubią tę wiadomość

-
Jem właśnie płatki na słodko, ale małosolnego też bym wciągnęła!
Kozgo, to teraz będzie więcej prania, czasem przy obrocie idzie taki rzyg, że strach
.
Koral, też mnie zastanawia Twoja technika obsługi chłopaków, oni jedzą i zasypiają w tym samym czasie?https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
No podobno marchewkę najtrudniej sprac:/
Koral szacun bo to nie lada wyzwanie tak zsychronizowac dwójkę łobuziakow
Mi tez sie zdarza odłożyć Tymka wrzeszczącego jak widze ze noc mu nie jest tylko na rączki chce a musze cos zjesc zeby miec sile albo ogarnąć jakby człowiek chciałby byc na każde pisniecie to by chyba głodny w pidżamie caly dzien chodził.
Ewelina mój tez czesto jak ulewa to połyka zeby za duzo mu nie uciekło ale na brzuchu to juz troche gorzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:10

-
nick nieaktualnyJest u mnie siostra od piątku i zamiast być łatwiej jest gorzej !!!! Aaaaaaaa wszędzie syf a ta siedzi i tylko gra na kąpie
kur&&€€(,)!!!! Szlak mnie trafi
nawet brudnych gaci nie wrzuci do kosza na pranie tzn do środka tylko na kosz! Szlak mnie trafi !
Sorry musiałam sie wygadać ! -
nick nieaktualnyJak jej nie było to ile mogłam to chodziłam i sprzątalam po sobie i Czarku no i zabawki Zojki a teraz muszę po sobie Czarku i jej wrrrr!
A jak jej zwróciłam uwagę to wyszła do ogródka na fajkę i poszła w pizdu wróciła za godzinę
co za człowiek
ja to po tych 6 latach mieszkanka bez niej juz chyba sie odzwyczailam !
-
Miriam uważam ze powinnaś usiasc i poważnie z nia porozmawiać na temat mieszkania u Ciebie i jasno okreslic jakie ma obowiązki jezeli chce zostać i powinniście to ustalić jak najszybciej bo pozniej bedzie tylko trudniej.
My po spacerze w nosidle i po zabawie na brzuchu i Tymek teraz drzemie a ja m chwile oddechu

super!!!!