X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek jest bezbłędny z tym językiem :D my w kościele tez zawsze na dworze siedzimy :D

olala zdjecia super!!!!mlody jaki przystojniak.

Kozgo, Franka tez ostatnio gazy wybudzaja... Przez to ze ostatnio przerywa sobie jedzenie. Je,je i puszcza i znów je,je i puszcza.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala z Oliwiera jaki przystojniak :)

Tusia no to prawda mój tez ciagle sie odrywa od cyca bo cos zobaczy, usłyszy albo pośmiać sie chce i wsadzić mi rece do buzi hehe lobuziak

Ewelina rodzice musieli byc w niezłym szoku haha a maz mało mowi teraz jako dorosły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 10:21

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadułą to on nie jest i w sumie teraz też najczęściej mówi, że by coś zjadł :D

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala, super wyglądaliście :) Mały elegant w tym ubranku do chrztu :) Ewelina dobre z tym kompotem :D

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina,czyli Twój mąż to mamy leniuszek byl. Umial mówić tylko mu sie nie chcialo.

Koral, o tej przypadłości zawodowej to chyba do mnie mbialo byc?chyba ze sie myle i jednak to bylo do Doris;)hehe

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, ale masz przystojniaka uśmiechniętego :D
    U nas znów dwie przerwy nocne na jedzenie. Już nie mogę doczekać się wizyty u pediatry w przyszłym tygodniu, bo muszę coś zacząć dawać Frankowi innego do jedzenia. Zaraz wracam do pracy, więc i tak chyba czeka nas przygoda z mm... wiele wyzwań żywieniowych przed nami :)
    Co do wkładek laktacyjnych: ja używam, bo podczas karmienia z jednej piersi automatycznie leci z drugiej - no i jak sobie z tym radzić? ale szczerze, to nie znoszę tych wkładek, mam wrażenie, że widać je pod bluzką :|
    Dziś do hotelu na śniadanie przyszła urocza rodzinka z chłopcem (obstawiam jakiś bałkański kraj) który z całej siły piszczał przez cały czas. To hotel dla biznesmenów i VIPów, rzadko widuje się tu rodziny z dziećmi, więc goście rzucali dziwne spojrzenia na to urocze dziecko, a mi było tak miło słuchać tych pisków :D Już był spory, bo siedział na krzesełku dostawionym do stolika.
    Ależ dziś upał. Zabunkrowani będziemy siedzieć w domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:32

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa Tymek obrócił sie z plecow na brzuch i nie chce przestać teraz :) wprawdzie wyrzygal wszystko co zjadł ale super jestem taka dumna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:36

walabia, Tusia89, Bea_tina, Lissa lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze dziś pisałaś, że jest leniuchem :D Teraz zacznie nadrabiać :D

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Tymka ;) super!!!!

tez mam wrażenie,ze te wkladki widać a tez nosze... Niby nie leci jakoś ale jak nie założę, to plama jakas na staniku jest:-/

u nas odpoczynek od upalow. Slonce nie swieci i jest przyjemnie:)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez noszę no z jednego jak karmie z drugiego leci ale jak kupiłam sobie teraz takie usztywnianą biustonosze i nie widac ale w tych bawełnianych było.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral, jak to robisz, że oni razem zasypiają? :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral no juz dzis obrzygal co się dało wiec cos czuje ze bedzie wesoło :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem właśnie płatki na słodko, ale małosolnego też bym wciągnęła!
    Kozgo, to teraz będzie więcej prania, czasem przy obrocie idzie taki rzyg, że strach :D.
    Koral, też mnie zastanawia Twoja technika obsługi chłopaków, oni jedzą i zasypiają w tym samym czasie?

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina patrząc ile ulewal bez obracania jestem lekko przerażona ilością prania hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojego Stacha taki żarłok, że jak mu się odbija, to tak rusza ustami jak ryba, żeby przypadkiem nic nie stracić z posiłku :D Ale przy obrocie to nie działa hehe.

• walabia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral, Twoja filozofia brzmi prosto, ale pewnie nieźle się musisz przy chłopcach organizować. Podziwiam po raz kolejny!!! :D

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No podobno marchewkę najtrudniej sprac:/

Koral szacun bo to nie lada wyzwanie tak zsychronizowac dwójkę łobuziakow :)
    Mi tez sie zdarza odłożyć Tymka wrzeszczącego jak widze ze noc mu nie jest tylko na rączki chce a musze cos zjesc zeby miec sile albo ogarnąć jakby człowiek chciałby byc na każde pisniecie to by chyba głodny w pidżamie caly dzien chodził.

Ewelina mój tez czesto jak ulewa to połyka zeby za duzo mu nie uciekło ale na brzuchu to juz troche gorzej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:10

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest u mnie siostra od piątku i zamiast być łatwiej jest gorzej !!!! Aaaaaaaa wszędzie syf a ta siedzi i tylko gra na kąpie :/ kur&&€€(,)!!!! Szlak mnie trafi :/ nawet brudnych gaci nie wrzuci do kosza na pranie tzn do środka tylko na kosz! Szlak mnie trafi !

Sorry musiałam sie wygadać !

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jej nie było to ile mogłam to chodziłam i sprzątalam po sobie i Czarku no i zabawki Zojki a teraz muszę po sobie Czarku i jej wrrrr!
    A jak jej zwróciłam uwagę to wyszła do ogródka na fajkę i poszła w pizdu wróciła za godzinę :/ co za człowiek :/ ja to po tych 6 latach mieszkanka bez niej juz chyba sie odzwyczailam !

• kozgo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam uważam ze powinnaś usiasc i poważnie z nia porozmawiać na temat mieszkania u Ciebie i jasno okreslic jakie ma obowiązki jezeli chce zostać i powinniście to ustalić jak najszybciej bo pozniej bedzie tylko trudniej.

My po spacerze w nosidle i po zabawie na brzuchu i Tymek teraz drzemie a ja m chwile oddechu :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 647 648 649 650 651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ