Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
kozgo, mega się cieszę mogę go słuchać i słuchać ale też taki troszeczkę marudny przed drzemkami tzn nie może zasnąć... ale nie jest źle
Zosieńka jest the best oczywiście czaruje swoją czuprynką próbowałaś jej już robić kitki???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 12:48
doris85 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:A ja miałam sie was zapytać bo dziś Zojka spała i nagle obudziła sie z płaczem takim przeraźliwym nie miglam jej uspokoić przytulalam tulilam a ta płakała tak z łzami po 20 min przeszło jestem ciekawa co mogło jej być pomyślałam ze koszmar może jakis ale kurde co takiego strasznego mogło jej sie przyśnic takim małym dzieciom chyba nie śnią sie koszmary hm...
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
skoro dzieciaki tez śnią, to koszmary pewnie też mogą się przyśnić dostają bardzo dużo bodźców w ciągu dnia, ze pewnie jakiś zły sen, też się może czasem przypałętać, niestety. Czasem Franek też tak kwili jak spi i nawet robi grymas na twarzy... ewidentnie musi wtedy mu się śnić coś, co nie jest przyjemne.
-
nick nieaktualny
-
Ona sie mogła przestraszyć czegoś nowego, nowego bodźce. Ja jak nad czymś sieintensywnie skupiam to potem mi sie to śni. Moze po protu nie ogarnia tego co sie dzieje wokół.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 13:33
-
Walabia Tynek tez jakis wzmożony apetyt ma po pół godziny wisi dzis na cycku i dwa zjada naraz co mu sie nie zdarza moze na koniec skoku tak jest:p
Doris daj znac co powiedział pediatra, a ja odkryłam bio bazar niedaleko mojego domu to tam pójdę i zobaczę co o jak i moze bede tam kupowała i na parze robiła Tymkowi przy okazji naszego obiadu.
U nas najgorsze sa histerie przy cycu zupełnie niezrozumiałe bo mleko jest i leci i czasem je ładnie a czasem masakra:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 16:32
-
Ale super z tym targiem masz Kozgo. U mnie tata ma szklarnie wiec latem warzywka będziemy miec;)
dzis maz czekal w kolejce, w galerii dwie godziny, po to zebym tylko miala Internet w Tel... Bo cos tam mialam zablokowane. No ale nikt nie mówil,ze będzie lekkoMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoral hm nie zgodzę sie z tym ze mleko matki jest mało kaloryczne
"Srednio 75kcal na 100ml, ale przedzial jest miedzy 45-120kcal
Tluszcz: srednio 4.2g na 100ml, przedzial 2-5g na 100ml.
W proporcjach tluszcz to srednio 3-5%, ale przedzial jest 1-10%.
www.kellymom.com/nutrition/milk/change-milkfat.html "
Sinlac ma 417,00 kcal w 100g ale 100g to na porcje chyba nie podawałas tylko jrszCze mniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny