Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej ja wreszcie czytam:)
Walabia cudowne grasz a harfa brzmi przepięknie, a Franciszek nie mógł przecież piszczeć z zachwytu bo to nie przystoi przy tak dostojnym instrumencie;)
Zoska jest cudowna, mała gimnastyczka z niej:)
Zojka jak zwykle taka zadziorna z ta grzywką genialnie:)
Kozgo przygotowania chyba już za nami mam nadzieję, że wszystko już jest jak trzeba. O 19.30 przypomniało mi się że trzeba odebrać tort a cukiernia do 20;) szybko telefon do męża bo on miał auto i zdążył, jest śliczny.Ciuchy poprasowane zaraz ide się wykąpać i jak mi się uda to spać. nie wiem co będzie z małym bo zasnął mi u rodziców jak byliśmy jeszce ustawiać stoły itd i spał od 18 do 21. wtedy szybko do domku kąpanie jedzenie i zasnął o 22 ale nie wiem o której będzie wyspany. -
nick nieaktualnyKozgo mi doktorek mowil ze po ciazy często boks kostki i nadgarsti u ze trzeba na to uważać bo może być to zespol cieśniny nadgarstka czy cos takiego ale nie wiem czy nie pokręciłam czegoś
Walabia ja w dzien bie używam bo Adolf je co godzinę hehe ale w nocy leże w tetrze jak gdzieś wychodzę to używam bo czasem w domu zdarzy sie ze mam mokra koszulkę jak cycek wyskoczy z biustonosza i gdzieś jest ucisk
A ja miałam sie was zapytać bo dziś Zojka spała i nagle obudziła sie z płaczem takim przeraźliwym nie miglam jej uspokoić przytulalam tulilam a ta płakała tak z łzami po 20 min przeszło jestem ciekawa co mogło jej być pomyślałam ze koszmar może jakis ale kurde co takiego strasznego mogło jej sie przyśnic takim małym dzieciom chyba nie śnią sie koszmary hm...
Chyba ze jej sie babcia przyśniła tzn teściowa haha -
Helllo Miriam obstawiam Tesciowa hehehe ,ale nie zgadzam sie na Adolfa ona jest sweet więc wybacz ,przebacz,ale nie pisz tak ,a w wanience wyszła bosko!!!!
Doris twoja Kruszynka tez Artystka widzę , ale sie te ovu bobasy udały Nam kurczaki pieczone ...spadam na koncert
A Marcel pozdrawia koleżanki i kolegów !!!!doris85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam problem z kostkami i jak ćwiczenia to trochę czuje spojenie podobno glukozamina działa. Ktoś wie czy można to stosowacbez konsultacji z lekarzem?
Zośka obudziła sie o 6.30 potem 3(!) karmienia i po histerii zasnela o 8.40.juz sie chyba przyzwyczajać. Co zrobić? Kombinuje jak mogę zeby ja uśpić.
-
Ale maz mnie dzis rozpiescil po karmieniu rano zabrał Tymka i spałam do teraz i wlasnie dostałam sniadanko do lozka a dał mezowi w kosc mowi ze juz wszystkiego próbował nosidła, maty a Tymek marudził i marudził hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 09:51
-
kozgo - oj cudowna niespodzianka mężusia
Zosia super gimnastyczka A czuprynę ma boską
A Oli super minki strzela
My po pobudkach jak o 2:30 i 6:30...dospał do tej 7:30 i nie ma zmiłuj, trzeba się budzić...Kurcze, pomyśleć, że przed ciążą "szkoda mi było czasu" na spanie i chodziłam spać czasem dopiero 2-3 w nocy...a teraz to by się człowiek najchętniej z kurami o 19 położył -
Karina ja duzo spałam na początku ale pod koniec ostatnie 2-3 miesiące nie mogłam spac i kręciłam sie do 2-3 wlasnie u mnie największy problem to była pozycja bo kocham spac ma brzuchu no i okropnie bolały mnie nogi jak teraz szkoda ze nie mozma wyspać sie na zapas hehe
-
Kurcze, nie wiem co z tym moim dzieckiem sie dzieje. Juz nawet w wózku trudno ja uśpić. Zasnela o 8.40 a o 9.15 ryk. Nawet jak jesteśmy na spacerze to przez godzinę nie zasnie dopiero jak sie zmęczy płacze, to padnie. Boje sie, ze to jakaś infekcji sie zaczyna. Na razie gorączki nie ma, ale non stop ma mokro głowę
-
Doris Tymek tez dzis od rana marudny placzacy, rano spał 10 minut i obudził sie z płaczem teraz pospal niby godzinkę bo przy cycu zasnal ale tez placzacy i marudzacy sie obudził o cały czas humor ma straszny nie wiem czy to upał czy co ;/ normalnie nie mozna go odłożyć tylko rączki i raczki
Doris zawsze mozesz zrobic jej badanie moczu zeby sprawdzić czy infekcji nie ma. Podobno upały tylko do środy potem powinnismy wszyscy odetchnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 11:11