Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJej czytam was na bierzeco ale nie miałam siły odp niby mój Adolf był dzis grzeczny ale jestem padnieta wczoraj Czarek robił 30 urodziny i tak sie załatwił ze był beton
znow jestem wściekła ! Do tego siostra pojechała na koncert miała wrócić o 24 miałam wyjechać po nia do Piaseczna no ale nie miałam jak bo Czarek nie przytomny
wiec powiedziałam zeby wróciła taksa no ale ona ze sobą karty nie wzięła wiec siedziałam pol przytomna do 4 rano i czekałam zeby zapłacić
chodzę dzis do tylu dobrze ze Zoja spała do 10 to i ja od 4 do 10 oczywiście z pobudkami na karmienie
Co do tych naszych chrzcin nawet nie mam co dyskutować bo Czarek w tej sprawie stoi murem za teściowa wiec na starcie jestem przegrana
Walabia Franek cudo a ty jakie zwinne paluszki
A to mój Adolf w kąpieli
walabia, Karina1989, olala81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane !Czytam was na bieżąco ale niestety nie mogę oglądać filmików na tel tzn mogę ale za dużo roboty z kopiowaniem itp
ale po powrocie wszystko jeszcze raz przeglądane
my od czwartku jesteśmy na nieplanowanych wakacjach, wujek męża przyleciał z Holandi na kilka dni i wynajęliśmy wille z basenem w agianapie . Jest cudownie mały piszczy ze szczęścia i kąpie sie w basenie . Oczywiście wszyscy w szoku ze mały taki spokojny nikt mi wcześniej nie wierzył jak mówiłam ze w nocy nie płacze i nie wstaje do niego . Niestety wszystko co dobre szybko sie kończy i jutro wracamy . Ryanek ściska ciocie o jutro po południu Przeladne wszystkie filmiki .
Kozgo dzięki za info uspokoiło mnie to .
Aaaaa dzisiaj pierwszy raz Ryan zobaczył jak stoję nad nim i cycka wyciągam zrobił wielkie oczy i sie przekręcił sam do pozycji karmienia hehe No mowię wam komediaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 21:45
Miriam, doris85, walabia, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
doris85 wrote:Walabia, od razu widać, ze masz zacięcie pedagogiczne
Doris, ZOsia jest CUUUUDOWNĄ dziewczynką! Genialne zdjęcia. ALe świetnie, że odkryła swoje stopy! A próbuje już je zjadać?doris85 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zojka łobuz pierwsza klasa i jaka szczesliwa w kapieli
cos Ci Mieiam pospac biednej nie dadza
Doris Zosia jest obłędna i te włosy i te zjadanie stołek cudo poprostu
Lissa ale fajnie ze te wakacje Wam sie trafiły i ten basen dla Rayana mega
Kurde od kilku dniem problem z zaśnięciem bo strasznie bola mnie stawy a najgorzej kostki i nóg normalnie nie moge wytrzymaćnoe mam pomysłu co moze pomoc
-
Kozgo, mnie tak bolą ale nad ranem jak chcę wstać z łóżka. Ledwo chodzę wtedy.
Idę spać. aaaaaaaa jeszcze miałam się Was zapytać czy Wy nadal używacie wkładek laktacyjnych czy tylko ja sobie bez nich nie radzę?
https://www.maluchy.pl/li-73157.png