Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olala nasze chłopaki to niezłe żarłoki, Staszek też wcina całą zawartość słoiczka i zjadłby pewnie jeszcze, gdyby mu dać.
Kurczę, jeśli do wtorku nie uzbiera się ekipa do Tuli, to rezygnuję i kupię to, które mają Doris i Beatina, nie chcę już dłużej czekać. Teraz najwięcej chodzimy po lesie itd.
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam sorry za wtracenie,ale dowalilas niezle do pieca ze czerwcowki rozszerzaja diete w 3 miesiacu zycia ) o ile sie orientuje a jestem stalym bywalcem,zadna z nas nie rozszerzala jeszcze
Swoja droga Zojka za chwile chodzic bedzie!weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:
Koral moj makaron bez ekspozycji to pikus dziewczyny na cxewrcowkach roszezaja dziete 3 miesięcznym dzieciom i jak im nutka napisała o zaleceniach who to mało jej tam nie zjadły
ooo to oświeć nas które z nas rozszerzają dietę?
Bo ja podobnie jak Natalia nic o tym nie wiem, a jestem czerwcówką.NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Hmmmm...kaszek? No dobra,wiesz wiecej od nas ? kto daje w ukryciu kaszki? zapytam,bo moze ominelam na czerwcowkach )
Natalia chyba, że Miriam uznała za rozszerzenie diety podanie w nocy przez kilka z nas jednej dawki kleiku na 5 dawek mm, zalecone oczywiscie zawsze indywidualnie przez lekarzy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny