Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Miriam Miriam fajna dziewczyna jestes,ale ze swoimi teoriami roznych tresci probujesz wszystkich do trgo przekonac,uwazajac ze jestes chyba madrzejsza od lekarzy,ktorych z reszt ostatnio niezle podsumowalas u nas nikt nikomu krzywdy nie chce zrobic,pamietaj
Wpadlam i wypadam,to tak tylko takie wtracenie,nie lubie owijac ... w bibułkę
I ja na mieszanym Miriam,jak juz tak uwaznie czytaszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:18
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronikabp wrote:to gratuluje rozumowania
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czy ja napisałam ze krzywdę robicie nie napisałam a ty Natalia sie tak nie ciskaj bo jak Tusia napisała mleko stracisz i zostanie tylko sztuczne no chyba ze zrobilas zapasy
Tylko sie nie obraz bo to w żartach
Co do lekarzy waszych zapytałam tylko cxy sie dokształcaja i napisałam ze nie wiem do jakich chodzicie wiec nie widzę tu żadnego podsumowania było stwierdzenie ze nie wiem do jakich chodzicie bo imion i nazwisk nie znam i pytanie cxy sie dokształcaja bo niektóre z was pisały ze to starsi pediatrzy -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czemu poczułyście się urażone? Ja też od 4 mca za radą alergologa dawałam Staszkowi trochę kleiku do mleka bo się nie najadał i jakby nie patrzeć to było rozszerzenie diety.
Miriam, NataliaK, doris85, Kaja lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
Ojojoj. Co to za nerwowy wieczór. Spokojnie dziewczyny bo dzieci nie bedą chciały spać w nocy
Ją tak w przerwie meczu zagladnelam na chwilke.
Byliśmy dzisiaj u mojej babci. Bardzo rzadko niestety ją odwiedzam. Babcia skończyła w sierpniu 99 lat. Mam nadzieję że pozyje jeszcze trochę. Daliśmy babci zaproszenie na chrzest i zdziwiło mnie to że czytała je bez okularów. Trzyma się całkiem dobre. Niestety nie przyjedzie na chrzciny. Kurcze pisze z tel o mnie trafia. Nie da się. -
kurcze dziewczyny nadrobiłam w końcu ale nie mam pamięci żeby każdemu coś napisać .. heh porobiło się tu kurcze jakieś kłotnie czy co..
Ja mam ostatnio problem bo Julka jak tylko zniknę jej z oczu to beczy , dzisiaj w nocy wstawała 6 razy .. ciąglę na cyca.. albo i nie tylko ja jej dawalam ale jak ją uspałam smokiem to za 10 miniut znowu bek..
nie chce pić z butelki nawet mojego pokarmu !!!! jestem załamana tym faktem bo nie wiem jak ją nauczyć.
Wysypka na plecach jakieś bąbelki malutkie jej się zrobiły, po maści ciut zeszły ale nie wiem od czego..
koral powiedz mi jakie ty zupki gotujesz chłopcom z czym np >??
martusia172005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, ale emocje u nas na wątku. Tak sobie myślę: właściwie od kiedy tu jesteśmy to chyba nie było żadnych fochów. Zawsze pełna dyplomacja na wątku. Dlatego tak lubię tu z Wami być
Kaja, Miriam, Niesmiala lubią tę wiadomość
-
Miriam ,ale zakrecilas mamuski hehehe wieczór z fochami nono tego to tu nie było ,a ja na odstresowanie pojechalam na Koncert MAZOWSZE ,ale pieknie było
Ps. Jak dlamnie Miriam dobrze prawi wiec luzik mamuski sex -no stres
Milego wieczoru i dobrej nocki nie stresujcie sie mamuski bo wam Mleko w cyckach skwasnieje , a Maslanki dzieciaczki pic nie będą !!!!
Buzole ZozleMiriam lubi tę wiadomość