Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tu daję po warzywku, powoli, a tu nasza Zoja ledwo zaczęła przygodę z innym jedzonkiem niż mleko mamy, a już spaghetti wcina, jeszcze z podsmażonym mięskiem Aparatka mała Co się będzie bawić w warzywka, jak tu jest lepsze jedzenie
walabia - przytulam mocno:* Mam nadzieję, że w końcu poczujesz się lepiej :*
kozgo - Sto lat dla Tymusia Nie ma co, świętuje pół roczku w cudownym miejscu
-
Walabia zdrówka i żeby Franciszek dał Ci pospać, wypocząć.
Tymurś 100 lat i oby częściej takie urodzinki pod palmami:)
Zoja miała super ubaw a Miriam dużo sprzątania;)
My po bardzo przyjemnym dniu w Gdyni, Oli bardzo grzeczny, jutro może jakieś fotki wstawie.
Miłej, spokojnej nocy. -
nick nieaktualnyKoral makaron bez jajka bo ja jajek nie jadam a oddzielnego to gotować nie bede makaron orkiszowy czyli z glutenem my ekspozycji nie robiliśmy i raczej nie bede specjalneie jej robić pietka od chyba i wsio a makaronu nie zjadła wylizala ha ! Praktycznie nic nie zjadła a bałagan moczyła ręce i lizala i to samo z makaronem
Koral moj makaron bez ekspozycji to pikus dziewczyny na cxewrcowkach roszezaja dziete 3 miesięcznym dzieciom i jak im nutka napisała o zaleceniach who to mało jej tam nie zjadłyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 22:16
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny chciałam Was nadrobić ale nie dałam rady heh muszę się pochwalić że Wiki zaczęła przekręcać się z boku na brzuszek bo wcześniej wcale się tym nie interesowała wolała na boku leżeć.
Niestety nie umiem jej karmić jak jem to sie patrzy i krzyczy bo też chce a jak ja karmie to jest masakra nawet buzi nie otwiera dziewczyny pomocy bo ja muszę ją nauczyć w końcu pić z butelki i jeść coś
buziaki Kozgo dla soolenizanta a Walabia powrotu do zdrowia wiem co czujesz bo mnie już tygodnie trzyma przeziębienie -
nick nieaktualnyKoral ona zaczyna mnie przerażać siedzieć juz siedzi tak jak mówiłas wtedy ze zaraz zacznie teraz juz siedzi sama a co mnie przeraża ze jak siedzi na kolanach to sie tak odbija tzn sprezynuje i staje rozkrokiem i stoi sama kurde cos z nia jest nie tak tylko nie wiem co to nie jest normalne duzo dzieciaków w tym wieku "przerobilam" w żłobku w pracy i żadne sie tak nie zakovhuwalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my własnie po obiadku, cały słoiczek ziemniaczków z marchewką i łososiem, no i woda z soczkiem. na razie tylko ten królik nie zasmakował.
a teraz zarzucę was zdjęciami z wczorajszego wypadu, Oli był taki grzeczny i zainteresowany, jestem dumna;)
Rybki obserwował i chciał łapać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:42
Tusia89, magdalena, Bea_tina, Miriam, Ewelina, Makcza lubią tę wiadomość