X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu daję po warzywku, powoli, a tu nasza Zoja ledwo zaczęła przygodę z innym jedzonkiem niż mleko mamy, a już spaghetti wcina, jeszcze z podsmażonym mięskiem :P Aparatka mała ;) Co się będzie bawić w warzywka, jak tu jest lepsze jedzenie ;)

walabia - przytulam mocno:* Mam nadzieję, że w końcu poczujesz się lepiej :*

kozgo - Sto lat dla Tymusia :) Nie ma co, świętuje pół roczku w cudownym miejscu :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia, a u lekarza byłaś? Jak się masz dzisiaj?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia zdrówka i żeby Franciszek dał Ci pospać, wypocząć.
    Tymurś 100 lat i oby częściej takie urodzinki pod palmami:)
    Zoja miała super ubaw a Miriam dużo sprzątania;)
    My po bardzo przyjemnym dniu w Gdyni, Oli bardzo grzeczny, jutro może jakieś fotki wstawie.
    Miłej, spokojnej nocy.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam Ja Cię kocham :) te wino mnie rozwaliło hehe ;)
    Zojka wymiata z jedzeniem ;)

Kozgo, całuski dla naszego przystojniaka :) Tymek szaleje w wodzie widzę ;)

Walabia co u Ciebie?????? Martwimy się :(

Miriam lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala my w Gdyni byliśmy w środę. Fajne miasto ;)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, wysłałam Ci zaproszenie do znajomych, bo mam "sprawę" związaną z Łukaszem, a nie chce Wam tu dodatkowo śmiecić, jeśli miałabyś chwilę czasu, to będę bardzo wdzięczna za pomoc!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral makaron bez jajka ;) bo ja jajek nie jadam :D a oddzielnego to gotować nie bede makaron orkiszowy czyli z glutenem my ekspozycji nie robiliśmy i raczej nie bede specjalneie jej robić pietka od chyba i wsio ;) a makaronu nie zjadła wylizala ha ! Praktycznie nic nie zjadła :D a bałagan :D moczyła ręce i lizala i to samo z makaronem ;)

Koral moj makaron bez ekspozycji to pikus dziewczyny na cxewrcowkach roszezaja dziete 3 miesięcznym dzieciom i jak im nutka napisała o zaleceniach who to mało jej tam nie zjadły :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 22:16

• Makcza Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to ekspozycja na gluten? Ze się małemu klusķę da albo chleb?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina, zaśmiecaj sobie do woli!

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza ze przez dwa miesiace dajesz łyżeczkę kaszy mannej
    Ale ja to starym sposobem chyba bede szła buła lub skórka chleba do mamlania i juz ;)

• doris85 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam dawać chleb, ale Zośka nie lubi. Za twardy i za suchy, bleeee. Teraz daje lyzeczka kaszki netle 8 zbóż na wodzie i małej bardzo smakuje.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny chciałam Was nadrobić ale nie dałam rady heh muszę się pochwalić że Wiki zaczęła przekręcać się z boku na brzuszek bo wcześniej wcale się tym nie interesowała wolała na boku leżeć. :)

Niestety nie umiem jej karmić jak jem to sie patrzy i krzyczy bo też chce a jak ja karmie to jest masakra nawet buzi nie otwiera dziewczyny pomocy bo ja muszę ją nauczyć w końcu pić z butelki i jeść coś

buziaki Kozgo dla soolenizanta :) a Walabia powrotu do zdrowia wiem co czujesz bo mnie już tygodnie trzyma przeziębienie

relgzbmh71xqedw7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral ona zaczyna mnie przerażać siedzieć juz siedzi tak jak mówiłas wtedy ze zaraz zacznie teraz juz siedzi sama a co mnie przeraża ze jak siedzi na kolanach to sie tak odbija tzn sprezynuje i staje rozkrokiem i stoi sama :/ kurde cos z nia jest nie tak tylko nie wiem co :| to nie jest normalne duzo dzieciaków w tym wieku "przerobilam" w żłobku w pracy i żadne sie tak nie zakovhuwalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to stoi na pełnych stopach nie na palcach :/

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam zapytaj swojej mamy czy Ty tak nie robiłaś. Pisałaś kiedyś, że zaczęłaś szybko siadać i chodzić.
    Moja mama mówi mi, że Emilka ma tak samo jak ja miałam. Też już chce siadać i szybciutko jej zęby urosły.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapytam mamy kurde koral moze masz racje a raczej napewno masz tylko kurde ja jakoś dziwnie sie czuje ze ona taka inna niz wszystkie dzieci ktore znam :/

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, Zojka jest drobniutka, więc to tez jest jedną z przyczyn dla których tak szybko pędzi w rozwoju. Jest jej lżej po prostu :)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my własnie po obiadku, cały słoiczek ziemniaczków z marchewką i łososiem, no i woda z soczkiem. na razie tylko ten królik nie zasmakował.
    a teraz zarzucę was zdjęciami z wczorajszego wypadu, Oli był taki grzeczny i zainteresowany, jestem dumna;)
    Rybki obserwował i chciał łapać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 14:42

Tusia89, magdalena, Bea_tina, Miriam, Ewelina, Makcza lubią tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • karolinaaaaaaa Ekspertka

Wysłany: 21 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:43

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala aaaa super focie

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 775 776 777 778 779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ