Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tusia - fajnie, że Franio dał Wam pospać U nas dziś nocka nie bardzo...mały już mnie tak przyzwyczaił, że jak zje o północy to już śpi do rana, że jak dziś się obudził dodatkowo o 4:30, a np. przedwczoraj już o 2:30...to ja już jak zombie chodzę Jakoś tak dziwnie mi znów po ciemku mleko robić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskasowało mi długi post yyyyyy
Tusia Zoja jadła spaghetti tylko inny makaron
makaron orkiszowy pomidory z puszki cebulka czosnek bzaylia oregano pasta pomidorowa smażone na oleju kokosowym miesko z indyka i cebulka czerwona
dziś byłam z Zoja w mojej starej pracy w sklepie eko nakupiołam jedzenia że ho ho dotego dostała rabat aż mi miło się zrobiło herbatke dla zoi i banany do tego dwie kaszki holle i jedna topffer nie ma to jak z dzieckiem na zakupy iść same gratisy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA zapomniałam napisać kupiłam wino na chrzciny nie znam sie na winach ale nazwa do mnie przemówiła jestem ciekawa miny teściowej haha chciałam kupić tańsze ale Czarek kręcił nosem chciałam takie po 8zl a nawet sie śmiałam ze kupie im amarene w biedronce ale stanęło na takim za 25 zł w Auchan bo ta nazwa poprostu idealna do sytuacji do tego to wino izraelskie haha
doris85, Bea_tina, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny