Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAla chusta ? Hmm tzn ? Moze mei tai ??
Całe szczęście ze Emilka lubi wozek
Tu nie chodzi tyllo o tule Leny lamb tez ma nosidla madame goo goo szyje nosidla na wymiar zajebiste sa ale kosztują ok 600zl w zwyż juz miałam zamawiać muszę ale evas sie odezwała womar tez ma dobre nosidla chodź o pozycje dziecka -
Kurcze, powiem Wam, że nawet się nie zastanawiałam nad nosidełkiem. Gdybym miała kupować to na pewno bym takiego nie kupiła. Prawie w ogóle nie korzystam z nosidełka, użyłam go zaledwie 1 raz na bardzo szybkie zakupy. I kilka razy w domu dosłownie na chwilkę jak musiałam coś szybko zrobić, a Emilka mi spokoju nie dawała i nie mogłam jej zostawić samej w pokoju. Na spacery wolę wózek tym bardziej, że Emilka naprawdę go lubi. W domu w ciągu dnia śpi w wózku i na noc też usypiamy ją w w wózku, a potem przenosimy do łóżeczka.
-
Kurcze tak się ucieszyłam, że będzie tańsza Tula, tym bardziej, że z nowej kolekcji, a z tego co widzę, to te nowe modele mają jakąś specjalną regulację dla wielkoludów, a mój mąż ma 1,95 . Mam jeszcze nadzieję, że jakoś uzbieramy chętne.
Te wisiadła o których piszesz Miriam powinny być w ogóle wycofane ze sprzedaży. Swoją drogą to jak np. na Allegro są nosidła po 59 zł i po 400 zł to chyba warto zerknąć, z czego wynika ta różnica. Ale może ludziom się nie chce, nie wiem.
W Rossmanie są promocyjne ceny na obiadki po 4 mcu Babydream, skład taki jak pozostałe, a cena super - 2,69 za 190 g. Stasiu wsuwa aż miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 18:06
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualnyTo co kupiła beatinka jest dobre ale Doris myśląc przyszłościowo ciezko bedzie sprzedać w dobrej cenie innego ergonomika niz tula tula nawet używana trzyma cenę wiec zdecydowałam sie na tule od evas dlatego sprzedam ja pózniej spokojnie za te pieniądze co kupie a moze i nawet wiecej ze 20 zł myślałam poważnie o zakupie nosidla madame goo goo ale kurde 600 zł a pózniej ciezko sprzedać womary mi sie nie podobają chociaż cena jest niższa ale szczerze wole tule bo wiem ze ja na bank bez problemu sprzedam a z innymi moze być ciezko
Tak Ewelina tula ma teraz regulacje dla wysokich starsze pod nazwa tuli nie wszystkie to miały
Co do wycofania nosidełek wisiadelek to nie realne jak wycpfac cos co sie dobrze sprzedaje to tak jak z tymi krzesełkami do nauki siadania takie co jak nocnik wyglądają alkohol i tytoń tez szkodzą zdrowiu a nadal to sprzedają -
nick nieaktualnydoris85 wrote:Fajne jest wymiar eco 2 , ergonomiczne i 2 razy tańsze tylko niezbyt piękne.
-
nick nieaktualny
-
Teraz dopiero zagłębiłam się w nosidełka. Mąż wróci z pracy, a obiad nie zrobiony. Na szczęście mam pierogi w zamrażalce
Jak będę miała zamiar korzystać z nosidełka to pewnie zaopatrzę się w ergonomiczne. Na razie Tula to za duży wydatek na tą chwilę. Zobaczymy po chrzcinach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doris my puzzle kupilismy na allegro ale Tymek ich nie znosi heh:/
U nas dobrze chociaż dalej walczymy z bagazem bo nie doleciał i problem jest z transportem no ale nie ma co się denerowac. Tymek zaliczył kapiel w morzu i kapie się jak wariat w basenie a potem spi jak susel najtrudniej jest przestawic go na spanie bo w warszawie zasypial o 20 czyli tu 19 a o 19 tu jest kolacja wiec o godzine trzeba go przestawic i ciezko idzie bo bardzo marudzi już jak jest czas spania wiec kolacja na wariata troche hehe -
wtrącę się ponownie:P
Ja kupiłam womar zaffiro eco1. Oczywiście chciałam tulę, ale zależało mi na czasie i musiałam kupić na już, bo ręce mi odpadną.
Za nosidełko zapłaciłam 229. Póki co mogę powiedzieć, że Łukaszko nie jest przyzwyczajony chyba to rozkładania nóżek i średnio nam to idzie, ale jak ma dobry humorek to spokojnie siedzi, rozgląda się jak wściekły a i spokojnie w nim zasypia:) z wyglądu oczywiście że nie jest śliczny jak tula, ale na żywo jak dla mnie wygląda lepiej jak na internecie(ja mam kolor grafit). Ogólnie jak dla mnie nosidło mega wygodne, bo jak już Łukasz w nim siedzi to mogę robić wszystko, a tak to masakra, bo ręka zawsze jedna zajęta, więc szału nie ma. Zakładanie nie jest jakoś skomplikowane więc spoko luz. No ale przedewszystkim jest zdrowe dla Łukasza, co jest najważniejsze, także boli nie boli, siedzieć w nim będzie cwaniak:P
Miriam, evas lubią tę wiadomość