X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala chusta ? Hmm tzn ? Moze mei tai ??
    Całe szczęście ze Emilka lubi wozek ;)

Tu nie chodzi tyllo o tule Leny lamb tez ma nosidla madame goo goo szyje nosidla na wymiar zajebiste sa ale kosztują ok 600zl w zwyż juz miałam zamawiać muszę ale evas sie odezwała :D womar tez ma dobre nosidla chodź o pozycje dziecka

• karolinaaaaaaa Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:43

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, powiem Wam, że nawet się nie zastanawiałam nad nosidełkiem. Gdybym miała kupować to na pewno bym takiego nie kupiła. Prawie w ogóle nie korzystam z nosidełka, użyłam go zaledwie 1 raz na bardzo szybkie zakupy. I kilka razy w domu dosłownie na chwilkę jak musiałam coś szybko zrobić, a Emilka mi spokoju nie dawała i nie mogłam jej zostawić samej w pokoju. Na spacery wolę wózek tym bardziej, że Emilka naprawdę go lubi. W domu w ciągu dnia śpi w wózku i na noc też usypiamy ją w w wózku, a potem przenosimy do łóżeczka.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, tytaka obcykana, polec jakieś dobre, tańsze nosiło. Moze Womaru

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tak się ucieszyłam, że będzie tańsza Tula, tym bardziej, że z nowej kolekcji, a z tego co widzę, to te nowe modele mają jakąś specjalną regulację dla wielkoludów, a mój mąż ma 1,95 :D. Mam jeszcze nadzieję, że jakoś uzbieramy chętne.
    Te wisiadła o których piszesz Miriam powinny być w ogóle wycofane ze sprzedaży. Swoją drogą to jak np. na Allegro są nosidła po 59 zł i po 400 zł to chyba warto zerknąć, z czego wynika ta różnica. Ale może ludziom się nie chce, nie wiem.
    W Rossmanie są promocyjne ceny na obiadki po 4 mcu Babydream, skład taki jak pozostałe, a cena super - 2,69 za 190 g. Stasiu wsuwa aż miło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 18:06

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne jest wymiar eco 2 , ergonomiczne i 2 razy tańsze tylko niezbyt piękne.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co kupiła beatinka jest dobre ale Doris myśląc przyszłościowo ciezko bedzie sprzedać w dobrej cenie innego ergonomika niz tula tula nawet używana trzyma cenę wiec zdecydowałam sie na tule od evas dlatego sprzedam ja pózniej spokojnie za te pieniądze co kupie a moze i nawet wiecej ze 20 zł :P myślałam poważnie o zakupie nosidla madame goo goo ale kurde 600 zł a pózniej ciezko sprzedać womary mi sie nie podobają chociaż cena jest niższa ale szczerze wole tule bo wiem ze ja na bank bez problemu sprzedam a z innymi moze być ciezko

Tak Ewelina tula ma teraz regulacje dla wysokich ;) starsze pod nazwa tuli nie wszystkie to miały

Co do wycofania nosidełek wisiadelek to nie realne jak wycpfac cos co sie dobrze sprzedaje to tak jak z tymi krzesełkami do nauki siadania takie co jak nocnik wyglądają alkohol i tytoń tez szkodzą zdrowiu a nadal to sprzedają

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Fajne jest wymiar eco 2 , ergonomiczne i 2 razy tańsze tylko niezbyt piękne.
    Jak byś brała od evas to 100 dołożyć byś musiała do tuli i sprzedać spokojnie za 300-350 jak i nie lepiej używana a tego womara ciezko bedzie chociaż pozycja jak najbardziej ok

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://nosidelkaergonomiczne.pl/produkty,eco.html
    Doris, może takie.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zafiro fajne jest w takim fiolecie z saryn widziałam dziewczynę w piszecie w nim

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz dopiero zagłębiłam się w nosidełka. Mąż wróci z pracy, a obiad nie zrobiony. Na szczęście mam pierogi w zamrażalce :)
    Jak będę miała zamiar korzystać z nosidełka to pewnie zaopatrzę się w ergonomiczne. Na razie Tula to za duży wydatek na tą chwilę. Zobaczymy po chrzcinach :)

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chrzciny za tydzień dobrze pamietam ?

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Miriam, 28 września. A u Ciebie w końcu jak z chrzcinami?? Masz Chrzestną?

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chrzciny bedą nie wiem jak to bedzie moze ich nie pozabijam :/ jestem mieka witka uległam czarkowi :/
    Ale zaraz po chrzcinach składam apostazje i wypisuje ske z tego chorego ugrupowania w którym byłam całe dwa lata

Niesmiala lubi tę wiadomość

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w Rzeszowie ktoś sprzedaje używane womar zaffiro za 59 zł.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to spoko cena

• evas Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bartoszek w Womarze strasznie krzyczał i miałam wrażenie że ciśnie go w nóżki. Może Tula mu podpasuje :D

9bsp388.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris my puzzle kupilismy na allegro ale Tymek ich nie znosi heh:/

U nas dobrze chociaż dalej walczymy z bagazem bo nie doleciał i problem jest z transportem no ale nie ma co się denerowac. Tymek zaliczył kapiel w morzu i kapie się jak wariat w basenie a potem spi jak susel najtrudniej jest przestawic go na spanie bo w warszawie zasypial o 20 czyli tu 19 a o 19 tu jest kolacja wiec o godzine trzeba go przestawic i ciezko idzie bo bardzo marudzi już jak jest czas spania wiec kolacja na wariata troche hehe

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam dylematów co do chust i nosideł nie mam - i tak nie mogę w nich nosić małego ;) A nawet jeśli...na taką TULĘ mnie najzwyczajniej w świecie nie stać...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtrącę się ponownie:P
    Ja kupiłam womar zaffiro eco1. Oczywiście chciałam tulę, ale zależało mi na czasie i musiałam kupić na już, bo ręce mi odpadną.
    Za nosidełko zapłaciłam 229. Póki co mogę powiedzieć, że Łukaszko nie jest przyzwyczajony chyba to rozkładania nóżek i średnio nam to idzie, ale jak ma dobry humorek to spokojnie siedzi, rozgląda się jak wściekły a i spokojnie w nim zasypia:) z wyglądu oczywiście że nie jest śliczny jak tula, ale na żywo jak dla mnie wygląda lepiej jak na internecie(ja mam kolor grafit). Ogólnie jak dla mnie nosidło mega wygodne, bo jak już Łukasz w nim siedzi to mogę robić wszystko, a tak to masakra, bo ręka zawsze jedna zajęta, więc szału nie ma. Zakładanie nie jest jakoś skomplikowane więc spoko luz. No ale przedewszystkim jest zdrowe dla Łukasza, co jest najważniejsze, także boli nie boli, siedzieć w nim będzie cwaniak:P

Miriam, evas lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
‹‹ 772 773 774 775 776 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ