Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem, czy iść z nim do lekarza, czy odczekać jeszcze przez weekend. Katar zaczął się wczoraj, poza tym trochę pokasłuje, ale niewiele. Gorączki nie ma. Boję się, że tam w przychodni jeszcze więcej zarazków.https://www.maluchy.pl/li-68384.png
-
Ja czekałam tydzień, bo tak podobno się czeka, poza tym u nas jakbym poszła od razu to powiedzą że to od zębów i juz, więcej wysłałam męża z kartka gdzie miał napisane od kiedy katar od kiedy inhalacje, od kiedy NasiVIn i nie miała wyjścia, musiała zbadać.
-
no i skasował mi się długi post....
Doris - dzięki za zaproszenie, ale to nie jest mój czas. Może w przyszłym roku.
Kozgo, wspaniale, że Tymek szczęśliwy na wakacjach. To i Ty możesz być szczęśliwa i sobie nareszcie odpocząć.
Ewelina, jak nie ma gorączki, to chyba faktycznie lepiej poczekać w domku. A zdecydowałaś się na Tu?
-
nick nieaktualnyEwelina u ns było to samo ja poszłam do lekarza okazało sie ze przeziębienie na kaszel dostałam hedelix 2x 2ml do 16, argentin-t lub tantumwwrde 3x dziennie sól morska do noska inchalacje kazała nam nad miska z woda ale ja robię inhalatorem i oklepywanie i jak bardzo zatkany nos to odciągać frida
-
nick nieaktualny
-
Makcza, zdecydowałam się Jeśli w miarę szybko nie uzbiera się tyle osób, to kupię jakąś używkę.
W takim razie kupię dziś ten Nasivin, a na noc może dam Paracetamol, chociaż spał całkiem ładnie. Najgorsza była poprzednia noc, nie mógł biedak oddychać i popłakiwał. Szkoda, że inhalator przyjdzie dopiero w przyszłym tygodniu, na razie gotuję wodę z solą i stawiam obok łóżeczka. Tusia ma rację, że chyba zacznie się teraz czas takich infekcji, niedługo będziemy u alergologa, to może poleci coś na wzmocnienie.
Wczoraj Staś pierwszy raz jadł kurczaczka i chyba mu smakowało, za to jabłka dalej powodują bóle brzuszka.
A tu fotka z "sesji" z okazji 5 miesiąca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:33
doris85, Miriam, Bea_tina, olala81, Tusia89, Makcza, Niesmiala, walabia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Też tak czasem mam, Doris, ale to głupie. Mężowie powinni więcej ię angażować w dom, mimo że utrzymnie głównie na ich barkach. Bo przecież dostajemy macierzyńskie, prawda?
Ewelina, przepiękne zdjęcie! Ładnie Stasiowi w tej czapie Ty też bardzo ładnie wyglądasz.
My się właśnie obudziłyśmy po 2-godzinnej drzemce! I cały plan na dzień się rozwalił -
nick nieaktualnyJest juz 4 osoby tzn ja Ewelina Evas i Makcza do dziewczyn na fb nie pisze bo nie wiem ktora doniosła te pewne ktore nie doniosły kupiły juz tule beatnika tez juz ma nosidlo. ceny na pw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 13:56
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny