Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelina ślicznie wyglądacie. My już po lekarzu, gardło już zdrowe, ale inahalacje mamy robić do niedzieli.
Teraz czekam na siostrę i sama jadę do lekarza sprawdzić co z moim mięśniakiem słychać a w drodze powrotnej jeszcze na godzinkę do pracy. Ciekawe ile zapłacę za wizytę ostatnio byłam u niego chyba w 8 miesiącu ciąży.
Próbowaliśmy znów królika, niestety poszedł do kosza, ale za to indyk zjedzony:) dostał calutki słoiczek 190 g i jeszcze chciał pierś, ja chyba nie zarobię w przyszłości na tego głodomora, pewnie ze 3 bochenki chleba dziennie będą schodzić.
ja też nie mam siły na mieszkanie, zwłaszcza że jeszcze praca więc czasem padam po prostu, ale wieczore muszę trochę ogarnąć bo jutro chyba wybieramy się nad morze:)) może tam naładuję trochę akumulatory.
jak byłam na szkoleniu poniedz i wtorek to zauważyłam, że psychicznie mnie to dużo kosztowało ale fizycznie baaaardzo odpoczęłam , mimo, ze bardzo mało spałam bo wracałam do domu i raniutko musiałm jechać spowrotem, za to mąż w środę w pracy był nie do życia po tych 2 dniach z małym. -
Witaj Karolinaa, moja Emilka miała urodzić się 18 kwietnia ale stwierdziła, że bardziej jej się podoba data 21 marca.
Kozgo dziwne, że Ci bagażu nie dostarczą. Nam jak zgubili bagaż to dostarczyli nam pod adres wskazany przez nas, ale to był LOT. Później jak wracaliśmy z wakacji to walizka miała rozwalony zamek. Wkurzyliśmy się bo ile można w ciągu jednego wyjazdu, więc zareklamowaliśmy uszkodzony bagaż. Zwrócili nam prawie 200 zł chociaż walizka jest ok bo tylko ten zamek został ułamany
Ja mam nosidełko Lascal. Polecam, ma bardzo dobre opinie. -
Te pojedyncze warzywka ze słoiczka sa bezpieczne, bo tylko warzywo i woda. Zupki łączone maja czesto ojej rzepakowy a w szpinaku znalazłam...smietankę.
Chyba najlepiej kupowac pojedyncze i mieszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 15:02
-
Ewelina pakuj sie nad morze !!!! Franio po marudkach dzisiaj jest najsłodszym niemowlaczkiem świata. Robilismy za lokalną atrakcję turystyczną na molo w Juracie wszystkie emerytki zachwycone naszym słodziakiem ja podładowałam akumulatory. Pogoda bajeczna.
Kozgo porazka z tą Itaka. Po powrocie zareklamujcie to wydarzenie, moze cos odzyskacie.
Ja tez myślę o tych puzzlach. Super sa ze Skip Hop ale drogie -
Aphrodita, zerknęłam na stronę Lascal i obejrzałam nosidła. Ja mam coś w tym stylu, tak skonstruowane i ze zdjęć wynika, że dziecko ma w nim tę samą pozycję. I to jest włąśnie kłopot - nóżki dziecka obijają się o nogi dorosłego i obojgu jest niewygodnie. A Tula prowokuje pozycję żabki.
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakcza ! Chociaz Twoja intuicja matczyna nie zawiodla wraca mi wiara w ludzi
Wczoraj w auchan widzialam x ludzi w widiadlach mialam ochote pojsc i powiedziec przez megadon halo halo ludzie ogarnijcie sie cxy wy chcielibyscie tak wisiec na krocxu ! Wczoraj widzialam 10 wisiadel i jedno dobre nosidlo smutne to a coraz cxesciej mowia o tym ze takie noszenie moze miec oplakane skutki szczegolnoe dla chlipcow -
Na pewno Tula jest wygodniejsza, ale ja dostałam za darmo takie nosidełko także wybór mam z głowy bo nie będę kupować nowego. Na razie mało korzystam z tego nosidełka. Mam jeszcze jedno coś ala chusta, ale jeszcze nie wypróbowałam. Emilka uwielbia wózek i na razie korzystam z wózka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 17:11