Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martusska - Nie można przodem, jest to niezdrowe i niezalecane. Za to można nosić na plecach. O zaletach Tuli najlepiej opowie Miriam, bo jest obcykana. Możesz też poczytać na stronie - jest ładna, zwłaszcza galeria.
Witamy skrytoczytaczki Nie miałam pojęcia, ze jest tu ktoś jeszcze oprócz nas. Zróbcie sobie suwaczki, dodajcie zdjęcie do awatarka i piszcie, co tam hodujecieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 19:20
Miriam, doris85 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny Madziax witam Ciebie szczególnie łączy nas... waga naszych dzieci hehe w takim razie Franko spada z pozycji lidera hehe czemu się wcześniej nie ujawniłaś jak się martwiłam, że Franek zbyt szybko przybiera, byłoby mi raźniej całe szczęście już mi to minęło
i przychylam się do prośby Makczy o suwaczki no i oczywiście foteczki
Ale jaja... to kto jeszcze się ukrywa???? zapraszamykarolinaaaaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartuśka tula to poprostu nosidlo ergonomiczne tak jak nosidla Leny lamb czy ergonomiki woomaru pozycja w nosidle tuli zestawami tzw zabke czyli jak w chacie dziecko ma prawidłowa postawę nie jak w zwykłym nosidelku tzw " wisiadlo " bo dziecko wisi na kroczu nie da sie w tuli nosić przodem ale zeby dziecko widziało świat nosi sie na plecach tak jak w chuscie teraz jestem na tel jak odnajdę to wrzuce link o porównaniu nosidel
-
nick nieaktualny
-
Witajcie podczytywaczki! Może któraś jeszcze się ujawni .
Staszek zbadany i nic złego póki co nie słychać, zalecenia lekarza takie jak uzyskałam na forum, więc nie ma jak doświadczone mamuśki.
Tusia89, Bea_tina, evas, Karina1989, olala81 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Ooo ile "nowych" koleżanek Super
Madziax , Mała_M - nie jesteście same w swoich odczuciach Mój Mateusz też jest do tyłu w stosunku do tutejszych dzieciaczków, a każda wizyta u neurologa to tylko nerwówka, bo nie robi tego, czy tego, jest taki i owaki, no i nadal szukają mu chorób...I mimo że czasami chcąc nie chcąc jest mi smutno czytając, że jakiś maluszek coś już robi, a Mateusz nawet o tym nie myśli, od początku wiedząc, że ma problemy przyjęłam, że on ma swoje własne normy czasowe i będzie robił pewne rzeczy w swoim czasie. Wiadomo, nie da się powstrzymać siłą woli od porównywania z innymi, ale nie pozostaje nam nic innego jak wierzyć, że z czasem może wcześniej, może później, ale nasze dzieciaczki też będą robić to co inne A wierzę mocno, że za parę lat w ogóle nie będzie widać różnicy -
No dobra to i ja sie ujawniam kocham Was podczytywac..... zbieralam sie juz dawno dawno zeby napisac ale chyba za slabo.... tak wiec dziekuje za mobilizacje. Mam nadzieje ze zadna nie czuje sie urazona
evas, Miriam, Ewelina, Makcza, karolinaaaaaaa, Kaja, doris85, Niesmiala lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68994.png -
Witam nowe dziewczyny - podczytywaczki.
100 lat Miriam!!
Zaraz pooglądam filmiki jak uśpię Emilkę.
Byłam dzisiaj na polowaniu sukienki na chrzciny i powiem jedno MASAKRA i załamka totalna. 9 godzin łażenia, ból nóg niesamowity, jeszcze mądra ubrałam buty na obcasie. Na szczęście kupiłam, ale uważam to za cud. Bo jak już w górze była dobra sukienka to w tyłku za ciasna. Trzeba się wziąć ostro za ćwiczenia bo niestety rozmiar 38 zamieniłam na 40Miriam lubi tę wiadomość