Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam gratulacje Ja z prawkiem miałam przeprawę i nie czuję się niestety dobrym kierowcą ale jak gdzieś muszę to jadę
Moje ruchy też nie są mocne ale bardzo wyraźnie wyczuwalne. Czasami widać jak dzidziuś przemieszcza się w brzuchu
Jeśli chodzi o wagę, to przytyłam ok 6 kg ale jutro idę do lekarza i obawiam się, że ta waga się może sporo zmienićMiriam lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny pisalam juz na problemach/macica dwurozna bo taka mam, ale dla informacji dla Was -dzis u mnie okazało się niestety, ze szyjka sie skraca i otwiera. Jeśli nie mam infekcji, to za tydzien będę miala założony krążek na szyjke. No i L4.
zmartwilam sie,bo wyniki mam ogólnie swietne,a tu taka nowina. W zwiazku z tym nie moge wyjechac na swieta ani na sylwestra. -
No chyba na to wygląda. Lekarz na szczescie powiedział, ze nie musze,leżeć plackiem obraz dziennie moge wyjsc,na świeże powietrze na spacer. To dla,mnie wazne, bo nie mam nic dla dzidzi. Dużo kupie w Internecie ale chcialam wózku Np. Obejrzeć na żywo. Mam nadzieje, ze uda mi sie ten krążek zalozyc to chyba bardzo pomaga - dalej będę leżeć ale dużo zppkojniejsza
-
Natalia, a ile Ci się skróciła szyjka? Pytam bo mi też się skróciła od ostatniego USG. Teraz ma 32 mm także nie jest źle, ale rewelacji nie ma. Staram się więcej odpoczywać (też juz jestem na L4) no i na razie zrezygnowałam z seksu. Lekarz nic mi nie mówił, ale wolę nie ryzykować tym bradziej, że ostatnio miałam właśnie bóle podbrzusza.
-
Natalia to oby ta wkładka pomogła trzymam kciuki:) dziewczyny a mnie zastanawia bo wyszły mi lekko podwyższone leukocyty w krwi i osad w moczu gdzie wykazane sa liczne pas a śluzu i bardzo liczne bakterie pielęgniarka powiedziała ze to nic grožnego bo nie ma podwyzonych leukocytow w moczu śle martwią mnie te bakterie ona niby mowi ze jak jest śluz to bakterie są z pochwy a nie moczu ale to chyba nie dobrze jak są w pochwie kurde sana nie wiem niby powiedzieli nic groźnego ale jakoś mnie to martwi a wizyta 9 stycznia.
-
nick nieaktualnyKozgo nie masz co sie martwić pielęgniarka ma racje ale jeżeli chcesz być spokojniejsza to zrób powiew moczu ale na bank nic w nim nie wyjdzie
W tamtym miesiącu tez miałam bakterie w moczu jakoś niedużo ale oczywiście obsralam sie po gaciach i polecialam robić powiew odrazu nic nie wyszło a lekarz jak spojrzał na wyniki to powiedział ze przy takie ilości bakteri to nawet posiwwu by nie zlecił ale jak zrobiłam no to ok przynajmniej spokojnie wytrzymalam do wizyty -
nick nieaktualny
-
Natalia wrote:Hej dziewczyny pisalam juz na problemach/macica dwurozna bo taka mam, ale dla informacji dla Was -dzis u mnie okazało się niestety, ze szyjka sie skraca i otwiera. Jeśli nie mam infekcji, to za tydzien będę miala założony krążek na szyjke. No i L4.
zmartwilam sie,bo wyniki mam ogólnie swietne,a tu taka nowina. W zwiazku z tym nie moge wyjechac na swieta ani na sylwestra.Natalia lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Natalia to oby ta wkładka pomogła trzymam kciuki:) dziewczyny a mnie zastanawia bo wyszły mi lekko podwyższone leukocyty w krwi i osad w moczu gdzie wykazane sa liczne pas a śluzu i bardzo liczne bakterie pielęgniarka powiedziała ze to nic grožnego bo nie ma podwyzonych leukocytow w moczu śle martwią mnie te bakterie ona niby mowi ze jak jest śluz to bakterie są z pochwy a nie moczu ale to chyba nie dobrze jak są w pochwie kurde sana nie wiem niby powiedzieli nic groźnego ale jakoś mnie to martwi a wizyta 9 stycznia.
-
Natalia jesteś już po połowie a podobno druga połowa szybciej zleci to po pierwsze. Po drugie większość z nas jest na zwolnieniu i będziesz mogła spędzać z nami więcej czasu heheh
A tak na poważnie to dzidzi jest najważniejsze a święta i sylwester nie pierwszy i nie ostatni. Pomyśl że na następne święta będziecie w trójkęNatalia lubi tę wiadomość