Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Walabia masz racje haha jednak w ciąży mój mózg działa jak działa haha 5,5 racja nie wiem jak ja to wyliczyłam:)
Tusia gratuluje chłopczyka
Dziewczyny za to jakie cudne te kg mamy kiedy sięcrozpieszxAć jak nie teraz:) później bedzie dieta dla katmiących i szlaban na prawie wszystko więc teraz trzeba się nacieszyć tym na co mamy ochotę dziecko i tak te kg wyssieMiriam, Tusia89, walabia, Mirella lubią tę wiadomość
-
Wizytę mam w styczniu. Już dzwoniłam do lekarza i kazał zwiększyć dawkę żelaza do 2x tardyferon + prenatal. Już się ciesze na posiadówy w kiblu. A w Święta będę jadła steki z brokułami i popijała sokiem z buraków a na deser suszone morele. Moja mama tez miała anemię w ciąży i przez to ja mam tendencje. Nie chce żeby moja Zosia tez miała!
Najdziwniejsze, ze wcale nie czuję się tak źle. -
nick nieaktualny
-
Makcza ja jestem szczęśliwa :)Tylko jeden lekarz mnie badał. Na każdej wizycie miałam i mam robione usg zwykłe i 4D i dostaję zdjęcie dzidziusia Lekarz na ostatnich wizytach, w tym również połówkowej stwierdził, że prawdopodobnie dziewczyna ale nie idzie dokładnie określić (zwyczajnie nie widział peniska - jak on to określa:)) nie mam do niego żalu, bo w piątek dokładnie nam wyjaśnił i pokazywał narządy i jak na nie patrzeć i serio jak nie widać peniska to wszystko może się zmienić w ostatniej chwili:) Tym razem powiedział: dziś musimy postawić kropkę nad "i" no i wszystko jak na tacy się pokazało Lekarz już potwierdził na 100% Fakt faktem już trochę się przyzwyczaiłam do myśli, że będzie dziewczynka ale cały czas miałam w głowie, że lekarz używał cały czas słowa PRAWDOPODOBNIE Mąż ciągle mi powtarzał: "kochanie ale nie nastawiaj się tak na tą dziewczynkę" :)Jestem szczęśliwa, że już wiemy na 100% bo trochę na te 100% musieliśmy poczekać ale nawet przez chwilę nie było mi żal, że nasza Hania zmieniła się w...no właśnie nie mamy jeszcze imienia dla chłopca Moja teoria jest taka, że mały zwyczajnie czekał, aż tatuś przyjdzie na usg wcześniej był niestety tylko raz bo pracuje do późna:( więc tak się przedstawia moja historia hehe ależ się rozpisałam
Niesmiala lubi tę wiadomość
-
No właśnie on po prostu czekał na ujawnienie się na odpowiedni moment a co:) teraz pozostaje Wam wymyślić imię dla Waszego synka:) mój Tymek od 2 dni daje mi duzo przedświątecznej energii ale dziś to jestem już tak zmęczona od rana że kąpiel i lulu bo jutro od rana pieczenie mięs i chlebów z mamą
-
kozgo to zupełnie jak ja też jutro czeka mnie pieczenie mięs dziewczyny mam jeszcze do Was takie pytanie od dwóch dni ruchy często odczuwam bardzo nisko. Nie wiem czy to świadczy o tym, że mały jest gdzieś ulokowany przy pęcherzu? ale czasem mam wrażenie, że ruchy czuję jeszcze niżej niż pęcherz... też tak macie?
-
No ja też często czuje Tymka nisko a szczególnie jak dużo chodzę to się układa nisko:) rano często wyżej czuję ruchy a wieczorem właśnie nisko. Ale wiosnę mamy tej zimy, na Wielkanoc był śnieg, a na święta Bożego narodzenia wiosna heh pogoda zwariowala już
-
nick nieaktualnyNo pogoda jak na wiosnę u mnie 11 stopni a mi dziś w nocy mała dała pokaz az sie obudziłam w nocy i nie wiedziałam czy mi sie to śni czy co spojrzałam na brzuch a tu z lewej strony tak bardziej na boku jak by jakiś kosmita chciał sie wydostać górki wielkości pięści i tak sie kręciła ze szok nie mogłam uwierzyć w to co widzę po chwili złapalam telefon zeby dla męża nagrać bo dziś z trasy wraca i mu pokazać ale tylko dotchwlam telefonu to cisza jak makiem zasiał teraz tez sie rusza ale nie az tak
lusia22, haybeauti, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
znając życie to jak będę szła w kwietniu rodzić to śnieg będzie ;] w zeszłym roku byliśmy na weselu w kwietniu i było śnieżnie jak w zimę więc wszystko jest możliwe a 3 lata wcześniej jak rodziłam też w kwietniu moją córcie pod koniec to było tak cieplutko już letnio bym powiedziała pogoda płata figle..
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Miriam super mi jeszcze Tymek nigdy się tak przez brzuch nie wypychał żebym widziała tylko czuje twardszy ale żeby tak sam z siebie to nie ale widziałam filmiki u dziewczyn i wyglada to niesamowicie więc pozostaje mi pozazdrościć
Szkoda tylko ze nie dała sie nakręcić na pamiątkę
Spokojnie tobie Tymek pewnie tez da taki popis w sumie gdyby mi sie bardzo siku nie chciało to pewnie tez bym to prxegapila