Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego
Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochani
najserdeczniejsze życzenia. Niech
nadchodzące Święta będą dla każdego z was
niezapomnianym czasem spędzonym
bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,
radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem
życzę Każdemu z Was również dużo zdrowia i
szczęścia. Niech nie opuszcza Was
pomyślność i spełnią się te
najskrytsze marzenia.
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
Dzisiejszy dzień jest dla mnie trudnym dniem. Na dzisiaj miałam termin z 1 dzieciątkiem.
Nie wiem jakbym przeżywała te święta jakbym nie miała w brzuszku Emilki.
Na szczęście jest inaczej i nie mam za dużo czasu na myślenie. Muszę ogarnąć dom bo dzisiaj mi zmontowali szafę zabudowaną i oczywiście wszystko jest okurzone. No i czeka mnie jeszcze pieczenie. -
Niestety jeszcze nie wiem Ostatnio na USG nie bardzo chciał się maluch pokazać, a lekarz nie chciał mówić, skoro nie jest pewien...zobaczymy na następnym Mam nadzieję, że tym razem dowiem się płci przed porodem, bo z córcią mimo woli miałam niespodziankę do samego końca ;P
-
ja pierwsze miałam termin na 6 grudnia, także święta byśmy spędzili już razem, ale jakoś strasznie tego nie przeżyłam bo teraz jestem wdzięczna Bogu że mam w brzuszku tkie rozbrykane maleństwo i teraz skupiam się na tym a nie zastanawiam co by było bo czasu i tak nie cofne. pewnie gdyby nie mała to też bym bardzo to przeżywała.
-
Ja liczę na to, że najbliższej Wielkanocy nie spędzę w szpitalu Chcę albo wcześniej urodzić, albo dopiero po...jedno jajko wielkanocne już zniosłam I byle nie było już śniegu
Teraz to tylko cieszyć się z naszych brzuszkowych maleństw i korzystać z tego, że możemy sobie trochę podjeść, bo na Wielkanoc to wiele z nas już będzie na diecie
-
O rany nie pomyślałam o tym ze Wielkanoc bedzie już na diecie masakra haha ale nie uda mi się chyba urodzić po bo termin na 5, a po 10 dniach maks chyba już wywołują ale fajnie że już bedzie ten mały brzdac na świecie
Karina1989 lubi tę wiadomość
-
i święta wielkanocne będą z maluchami, no i mikołaj też już przyjdzie za rok do naszych maluszków a jak tak dalej pójdzie z tą pogodą to grube kombinezony musimy szykować dla naszych szkrabów Kozgo Twój mąż pewnie też ciążą rozkojarzony tak jak my i dlatego zapomniał, że jesteś w domu
A tak poza tym dziewczyny wszystkiego dobrego na święta no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania Wesołych Świąt!!! -
Hej dziewczyny jak tam po wigilii brzuszki objedzone? Prezenty rozdane? ja niestety obudziłam się dziś z potwornym bólem gardła i katarem aż mąż w nocy musiał mi roboć mleko z miodem i masłem:/ mam nadzieję że to chwilowe o życzę Wam udanych kolejnych 2 dni świąt:)