Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny za wsparcie! Musi byc dobrze.
Lusia, żadnych objawów nie miałam. Czuje sie naprawde swietnie. Nie mialam skurczy ani plamień. Czytałam, ze skurcze i bol jak na mieisaczke, lub plamienia są objawami ale u mnie nic nie było i lekarz mówił, że często jest bez objawów. No ale jesli nie ma wady budowwy macicy ani historii porodu przedwczesnegto nie ma sie co martwic. u mnie ta macica dwurozna to powoduje.
No ale dzieki Wam mysle juz o nastepnej gwiazdce we trójkę -
nick nieaktualnyStolowiej bardzo dobry fachowiec mój gin mówi ze jeden z lepszych w Warszawie ja byłam u niego trzy razy na prenaralnych w 11 tyg w 12 i 20 robił mi opis badań usg zwykle i do tego 4d nie wiem ile kosztuje bo ja mam pakiet medicover i miałam za free tylko 90zl za płytkę placilam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyjmuje w szpitalu na wilanowie w medicoverze jak tam zadzwonisz to napewno powiedzą ile teraz z ciekawości czytałam opinie o nim i szczerze nie wiem dlaczego niektóre są negatywne dla mnie był bardzo miły profesjonalny opowiadał o wszystkim szczegółowo dokładnie naprawdę było widać ze zna sie na rzeczy odpowiadał na nasze pytania wyczerpujaco no i nie był sztywniakiem tez żartował z nami więc ja jak najbardziej polecam
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra pożerała słoiki z nutellą budziła się w nocy i musiała zjeść kanapkę z nutellą bo szału dostawała, przytyła 25kg a teraz wygląda lepiej niż przed ciążą.
Może próbuj pić wody dużo jak Ci się chce albo zjeść jakiś owoc suszony ale skoro tak mocno Ci się chce to może Franek chce słodkiego:) Ja w ogóle na słodkie nie mam ochoyu, a też już 9-10 kg do przodu więc to nie przez słodkie ale jak mówię komuś, że to już 6,5 miesiąca to mi nie wierzą więc nie wiem gdzie te kg. -
nick nieaktualnyKozgo ja jestem na dobrej drodze do tych 25 kg bo na plusie mam już 15 kg ale tym będę przejmować sie pózniej moja mama opowiadała ze jej przyjaciółka z czasów liceum jak była w ciazy to budziła sie w nocy na łyk wina takiego mamrota taniego patykiem pisane czy jakoś tak i lekarz mówił jej ze siarki jej brakuje więc całe szczęście ze mamy napady na słodkie a nie na % mnie to nawet sam zapach % odrzuca a nie powiem ze przed ciąża nie lubilam wypić piwka czy winka dobrego
-
Walabia 4 stycznia już się zaczyna u mnie 7 miesiąc więc wychodziłoby 6,5 mi to się alkoholu reż nie chce ale niestety jak zapachnie mi grzane wino oj to bym się napiła ale naszczescie szybko przechodzi hehe:) ja ostatnio niestety najcześciej sama nie wiem na co mam ochotę i przez to złoszxze się bo głód jest tylko nie wiadomo na co no i cytrusy pochlaniam kg:)
-
to się dobrałyśmy żarłoki z nas ja mam na plusie 6kg. Dziś byłam u lekarza:) i niespodzianka nareszcie był ze mną mąż. Wcześniej był tylko raz bo praca mu nie pozwalała. Do ostatniej wizyty lekarz mówił, że prawdopodobnie (jednak nie mówił na 100%) że dziewczynka a dziś... 100% chłopiec mąż dziś pijany szczęściem (dosłownie i w przenośni) 1,5 godzinne opóźnienie zostało mu wynagrodzone a te trochę różowych ciuszków to wydam nawet dostaliśmy zdjęcie genitaliów bo mąż poprosił o udokumentowanie tej ważnej chwili, w takim był szoku malutki rośnie jak na drożdżach ma już 869 gram:) mega szczęśliwy dzień pozdrowienia dla Was kobietki
walabia, Niesmiala, lusia22, Mirella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny