Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się zdziwiłam, że tak późno, ale jak ma go wysypać jak kiedyś, to faktycznie. Najbardziej żałuję, że mamy zakaz chodzenia na basen z chlorowaną wodą, a u nas innej nie ma.
,,Love actually'' obowiązkowo przed każdym BN . Ja jestem fanką komedii romantycznych, uwielbiam ,,Notting Hill'', ,,Sweet home Alabama'', a już najbardziej ekranizacje powieści Jane Austen, zwłaszcza serial ,,Duma i uprzedzenie'' z Collinem Firthem.
Z polskich cięższych filmów utkwiła mi w pamięci ,,Matka Teresa od kotów''.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 21:08
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
doris85 wrote:Bo te stare czesto lepsze od nowych. Ostatnio złapałam zajawkę i oglądałam Tredowata z 36 roku
Ja uwielbiałam oglądać jako dziecko w niedzielę "W starym kinie", właściwie chyba same przedwojenne filmy szły w tym cyklu. Smosarska, Bodo, "Pani minister tańczy" -
bo z tym glutenem jest tak, że kiedyś właśnie na końcu prawie się wprowadzało, teraz za to mówią, że na początku wprowadzać, bądź tu mądry... mi się wydaje, że Franko wszystko ładnie przyjmuje... tzn będzie przyjmował (jak coś jadłam to nigdy nie było problemów, z kolkami czy brzuszkiem) on to gruboskórny jest (dosłownie i w przenośni) da radę dziś na głupią kaszę to buzie tak otwierał, że aż miło
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
hello mamuski .....
Przestrzegam przez nickiem Becky 23 wrzesnia sprzedałam jej Clo ,a kasy do tej pory nie ma ,a o oddaniu clo moge pomazyc wiec kochane sprzedawajcie tylko miedzy nami ,a nie obcym jak ja to uczyniłam 1 i ostatni raz -
Makcza, u nas tak samo było z zasypianiem i tez myślałam, że uzalezniłam Ziabe od cycka, ale teraz myslę, ze to po prostu taki wiek.
Nie wiedziałam. Pewnie to jakaś stara przedwojenna pieśń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 21:10
-
jeeej, ja też już nie pamiętam kiedy włączyłam ostatnio telewizor by oglądnąć coś z m. lub samej...ale fajne filmy polecacie, już sobie zapisałam Chłopca w pasiastej piżamie i Zieloną Milę uwielbiam
Mogę też polecić film "Nietykalni"
Ja o samodzielnym zasypianiu małego już dawno zapomniałam
olala - Zdrówka dla Ciebie!! Oby Oli nie złapał nic :* -
olala81 wrote:Oli też kiedyś pięknie zasypiał sam, teraz albo cycek albo rączki. kurde boli mnie gardło i ucho, oby tylko mały nic nie podłapał. fajne filmy polecacie, też dawno nic nie oglądałam.
Co do filmów ja ost kogiel mogiel ogladalam i Leydys i kupa śmiechu !!!!