Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
aphrodita piękny tort aż mi się przypomniały chrzciny mojej pierwszej córki właśnie Emilki
Dziewczyny po pół roku dostałam okres, nie wiem czy się cieszyć czy płakać tak mi dobrze bez niego było. ale to oznacza że wróciłam do produkcji i czas bardziej uważać
Idziemy do kontroli z Julką, katar zero poprawy .szczepienie odpada. -
Dzień dobry wszystkim! U nas obecnie popaduje więc kisimy się na chacie. Mam nadzieję, że chociaż na chwilę uda się nam wyjść później.
Aphrodita śliczny tort, zazdroszczę talentu.
Ja już od stycznia wracam do pracy a mały ma już nagraną opiekunkę. Mam nadzieję, że obydwoje przeżyjemy to w miarę dobrze. Ja większego wyboru niestety nie mam.
Kurde, moje dziecko któryś dzień z rzędu, leżąc na brzuszku, urządza sobie jakiś breakdance... Wygląda to koszmarnie,szczessciara lubi tę wiadomość
-
Ja byłam przerażona jak zobaczyłam breakdance po raz pierwszy. Kirka leżałą na plecach, ręce odrzucone do tyłu i robiła mostek, ale tak nerwowo unosiła ciałko, brrrr, wyglądało jakby była poddana egzorcyzmom.
Kira śpi z nami. Nie opłaca sie wstawać do łóżeczka co pół godziny. Cycek nie jest jedynym rozwiązaniem, zasypia też na brzuchu u taty. Czyli ewidentnie lęk separacyjny. Widocznie budzi się po jednym cyklu i zamiast spokojnie zasnąć dalej, jak to było do tej pory, chce się bliżej przytulić i woła. Cycek albo położenie na brzuchu i zasypia w 2 sekundy. -
Chyba zostanę u mamy do weekendu,a na weekend z dziewczynkami jedziemy na wieś, więc dopiero przyszły tydzien nam zostaje.
Posadziłam dzieciucha na kocyku, podparł się rękami i siedział w takiej pozycji, jak Zojka (Miriam pokazała zdjęcie). Zdążyłam zrobić zdjęcie, a po chwili upadł na nos... Nie było płaczu.doris85, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Aphrodita tort zawodowy ja dojrzewam właśnie żeby się z masą zaprzyjaźnić.
Makcza, u mnie zupka ugotowana czeka i czeka.. A Szymek śpi jak nigdy chyba wie ze zupa z brokulem i woli ja przespać. Może Kira tez nie ma ochoty jechać do bibliotekiMakcza lubi tę wiadomość