Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:http://zakupy.tobisklep.pl/p/2/4573/wozek-2w1-jedo-nevo-wielofunkcyjne-wozki.html
My mamy coś takiego:) -
Rene ja mam na 9
Co do odzieży to zamówiłam sobie ostatnio majty ciążowe, takie z panelem,.mega wygodneI spodnie dresowe kupilam troszkę szersze w pasie
Tak to mam leginsy i długie bluzki ubieram do nich Ale spodnie też by się przydały na chłodniejsze dni
-
Ellka wrote:Rene ja mam na 9
Co do odzieży to zamówiłam sobie ostatnio majty ciążowe, takie z panelem,.mega wygodneI spodnie dresowe kupilam troszkę szersze w pasie
Tak to mam leginsy i długie bluzki ubieram do nich Ale spodnie też by się przydały na chłodniejsze dni
Ellka lubi tę wiadomość
-
Paatka wrote:Ja odkąd siedze w domu to chodzę tylko w dresach, ale wszystkie w pasie mnie cisną, więc dziś się wkurzyłam i zamówiłam leginsy ciążowe na allegro - będzie wygodniej
dlatego zakupimy jeansy ciążowe
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Aliska trzymaj sie i odpoczywaj. Jestes pod dobra opieka. Troche sie wynudzisz, ale dasz rade.
Emily daj znac po prenatalnych.
Ja czekam z zakupami do listopada/grudnia, wtedy bedzie koniec remontów i budowania:)
Co do fb nawet go nie nam, usunęłam prawie 3 lata temu i tak moje dane sa ba serwerach w USA . Wystarczy, ze o ciazy w sieci wiecie Wy i inni anonimowi, ktorzy legalnie mogą podczytywać.
Ja brzucha nue mam, ale widze, ze macica wypycha mi wnętrzności do gory, bo nigdy tak nie miałam.
Od 2 h myje lodówkę, taki oto dzisiaj mam zapałAliskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia_pia wrote:edwarda20 mi się wydaje że ludzie kupują spacerówkę taką "parasolkę" składaną bo jest lżejsza, wygodniejsza dla samego rodzica. czy dla dziecka? nie wiem doświadczenia nie mam.
Ja z kolei w spacerówce od 3w1 woziłam krótko. Duże koła, duże rozmiary wózka i jednak waga. Na wiosnę i latem leciutka, malutka spacerówka wystarczy. Zimą wrócę do spacerówki z zestawu - na śniegu małe koła nie dadzą rady.
Fotelik lepiej oddzielenie, chociaż ja miałam bardzo dobry zestaw z fotelikiem który przeszedł testy bardzo pozytywnie. Ogólnie wózek tani nie jest ale duża gondola, kompaktowy i lekki miarowo stelaż. Peg perego book plus s. Zobaczcie sobie. -
nick nieaktualnyCo do wozka to ja polecam 2w1 i dokupic porzadny fotelik ktory ma atesty. My mielismy wozek jedo fyn 2w1 ale po pierwszym dziecku go sprzedalismy bo byl wielki i ciężki a mala nie chciała w nim jezdzic. Kupilismy spacerowke elodie i mloda siedzi w niej jak na tronie a dodatkowo jest lekka i zajmuje malo miejsca. Teraz kupimy lzejszy wozek (mutsy evo lub xlander xcite). Rzeczy jeszcze nie kupuję bo mam po córce wielki worek ubrań, przewijak, spiworki itd. Jak bedzie chlopiec to zacznę sie zastanawiac nad zakupami
(ale i tak czuje ze to corka bo objawy identyczne jak przy pierworodnej)
Do grupy FB nie dolaczam bo chce byc anonimowa, nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze jestem w ciąży, cenię sobie prywatność.
Ja dzisiaj zaczynam 13ty tydzien, ale brzucha jeszcze wcale nie mam wiec chodze w spodniach nieciążowych. W srode mam USG prenatalne wiec bedzie 12t3d. Mdlosci juz trochę przechodza, najgorzej jak musze obrobić mieso do obiadu dla dziecka i meza to 3 razy mam nad nim odruch wymiotnyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 16:55
-
Sweetmalenka mam dokladnie taki sam wieczorem haha.
Co do wózków nie polecam 3w1 bo foteliki w noch czesto sa bez atestu szkoda ryzykowac zdrowie maluszka waucie. Ja mam 2w1 po synku nadal ze spacerowki korzystamy ale mamy tez ala parasolke i z niego najczęściej bo latwo zapakowac do auta jest lekki.
Ale nienwiem czy nie czeka mnie zakup wozka rok po roku ale z tym sie wstrzymam do narodzin.
Nifty jak narbardziej dobrze zrobic ale ja sie wstrzymam i jesli cos bwdzie nie tak na prenatalnych bede robić.
-
sweetmalenka wrote:https://zapodaj.net/03f03357c2fb1.jpg.html
taki brzuchol wieczorem wyskoczy -
Ja w domu też chodzę w dresach i leginsach ale do pracy nie mogę się tak ubrać. Szukałam materiałowych eleganckich spodni ale źle leżały i kupiłam takie bez kantu ale się nadają. Ja planuję pracować jakoś do grudnia jeśli się będę dobrze czuła i dojazdy komunikacją miejską nie będą mnie wkurzać.
-
nick nieaktualny