Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do szpitala to uważam że wcale nie trzeba szukać lekarza ze szpitala w którym się będzie rodzić bo i tak może nie mieć wtedy dyżuru, być na urlopie albo chory. Ja mam szpital prawie pod domem, mogłabym pieszo iść rodzić, a mój lekarz pracuje w szpitalu trochę dalej. Ja akurat mam kilka szpitali w bliskiej odległości więc mniejszy problem w razie czego.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Darika Aliskaa dziewczyny trzymajcie się:-)informujcie w miare możliwości co u was i waszych maluszków,oby jak najszybciej skończyły się problemy i wszystko bylo już dobrze:-)
-
Miałam już badanie. Plamienie ustąpiło. Znów twierdzą że to z nadzerki ale ja przecież kurde leżę, nie pracuje, nie przemeczam się... Na badaniu wszystko ok, macica miękka, nie ma widocznej krwi. Jeszcze dzisiaj będę miała usg, tylko podejrzeć serduszko. Ale dopiero jak wrócą z cesarki...
Oj tak, musimy być dzielne. Tylko czasami tak ciężko...29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Oby wszystko było dobrze u Was :* Niech ciąże już Wam przebiegają spokojnie do końca
darika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypomarańczka_33 wrote:Wy też tak macie? W sensie czy dopada Was senność? Wstaję przed 8, a już po ok.12 godzinach po prostu padam... Teraz też walczę żeby jeszcze nie zasnąć...
Ale pol pierwszej ciazy tez przespalam
-
Rene, a w porządku dziękuję:* A Ty jak? Mam nadzieję że lepiej:) Chociaż dzisiaj sporą część dnia mdłości królowały;)
Pomarańczka, ja wstaję przed 7 i praktycznie codziennie muszę się zdrzemnąć, taka jestem senna.
-
nick nieaktualny
-
acygan wrote:Ja ostatnio tez miewam dziwne sny
snilo mi sie ze karmilam piersia, ale nie potrafilam,ta piers wypadala dziecku,ja nie wiedzialam co robic i w ogole
ale czulam sie wspaniale,taka przeszczesliwa i spelniona
Ktos zaczal temat wozkow, zastanawiacie sie juz nad tym?ja jestem na etapie rozmyslan 2w1 czy 3w1. Jakie macie zdanie na ten temat?
A tak wygląda nasz wózek.
http://m.pinkorblue.pl/concord-wozek-mobility-set-rose-pink-a201887.html?campaign=PSM/Ceneo&RefID=PSM_Ceneo&rc=S9E118956&rp=3712.06&rapts=1505592000&rapte=1505768400&pup_e=547&pup_id=A201887.
Gondola składa się do rozmiaru małego plecaka. Stelaż zwrotny, dobrze się prowadzi, praktycznie nie trzeba podbijać. Spacerówkę można złożyć w jednym lub dwóch kawałkach ,zależy od preferencji), rączka regulowana. Dość stabilny (tylko w trakcie dużych sztormów musiałam go mocni trzymać (przy lekkich i średnich wiatrach nie był wywrotny). Fotelik ma dobre i b. dobre oceny, a przedewszystkim jest bardzo lekki (bo waży tylko niecałe 3 kg a nie jak niektóre inne 7. Najpierw napaliłam się na bugaboo (ale był jakiś taki niski), potem stokke, ale była zbyt wywrotna no i kupiliśmy concorda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 22:28
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Ellka te wózki 2w1 się sprawdzają? W sensie czy po zamianie na spacerówke dziecku jest wygodnie itp? bo sie naczytalam ze ludzie kupuja 2w1 a potem i tak oddzielnie spacerowke bo dziecku niewygodnie itp...
Ilona92 lubi tę wiadomość